Henry van Loon en Sanne Wallis de Vries ook in Larie

larie
Eind deze maand komt Arie Boomsma met zijn humoristische debatprogramma Larie, waarin cabaretiers een woordenstrijd met elkaar aangaan aan de hand van stellingen. Eerder werd al bekend dat Carolien Borers en Eva Crutzen meewerken aan het programma, vandaag komen ook de namen van Sanne Wallis de Vries, Henry van Loon, Howard Komproe, Jan Jaap van der Wal, Dolf Jansen, Karin Bruers, Ronald Snijders, Tex de Wit en Emilio Guzman naar buiten.

Enkele gespreksonderwerpen zijn volgens KRO: Het koningshuis, voetbal, het weer, relaties, alles komt voorbij. Moeten we van Europa één land maken? Zou het broeikaseffect niet juist gestimuleerd moeten worden? Moet de maan afgeschaft worden? En is de man beter in bed, of juist de vrouw?

In Larie zullen de cabaretiers alles op alles zetten om het publiek te overtuigen van hun gelijk en mee te slepen in hun humoristische betoog. Larie is voor iedereen die hunkert naar een frisse kijk en een komisch gelijk.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>