Arie Boomsma en Edith Bosch trappen Ik Neem Je Mee af

ik neem je mee arie boomsmaHet zomerprogramma Ik Neem Je Mee keert vanavond terug in de vooravond van NPO1. De boegbeelden van KRO-NCRV trekken afwisselend op met een bekendere Nederlander die zijn of haar geboorteplaats laat zien. Dit jaar zijn dat onder andere Harry Piekema, Marlijn Weerdenburg, Alain Claron en Jon van Eerd. Maar de eerste uitzending neemt Edith Bosch KRO-presentator Arie Boomsma op sleeptouw door Den Helder.

KRO-NCRV blikt vooruit: “Edith zorgt ervoor dat Arie de mooiste en indrukwekkendste hotspots te zien krijgt van de havenstad en dat begint met een boottocht tussen de marineschepen in de haven. Daarna mag een bezoek aan de judoschool van Edith natuurlijk niet ontbreken. De vakantie wordt voortgezet in de duinen en aan het strand. Een mooie plek voor een goed gesprek over de carrière van Edith. De oud-judoka heeft last gehad van een ontzettende bewijsdrang en heeft maar weinig genoten van al haar successen. Rond haar 30e verjaardag breekt haar dat helemaal op. Ze heeft zich daarna herpakt en is nu gelukkiger dan ooit.”

Ik Neem Je Mee, 19.30 uur, KRO-NCRV (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>