Xander de Buisonjé speelt Judas in The Passion

xander de buisonjeXander de Buisonjé en Sofie van den Enk haken aan bij The Passion dit jaar. Xander kruipt in de rol van Judas, terwijl Sofie optreedt als verslaggever tijdens het mediaspektakel, dit jaar in Amersfoort. Voor Xander is een rol met zang en acteren een nieuwe discipline, maar hij heeft er het volste vertrouwen in.

Xander: “De rol van Judas kenmerkt zich door verraad maar vooral ook de enorme eenzaamheid en het isolement. Hij kan zichzelf niet meer aankijken en niet meer met zichzelf leven. Dat het zo erg was, dat wist ik ook niet. Dat vind ik juist wel mooi. Ik ga graag uit mijn comfortzone, op een podium voel ik me erg thuis, maar in acteren heb ik weinig vlieguren. Ik krijg nu dramalessen.”

KRO-presentatrice Sofie vertelt: “Ik vind het fascinerend dat mensen meelopen in zo’n processie en daar iets vinden van troost of warmte. Wát willen ze met elkaar delen, daar ben ik zo benieuwd naar. Is het sterk of zwak om te geloven? Ik ben er oprecht niet over uit. Ik weet het niet. Daarom is het zo’n cadeau dat ik de verslaggeving van The Passion mag doen. Dan kan ik me er weer eens helemaal in storten en wie weet wat het me brengt. Ik vind het echt gaaf.”

Andere rollen worden vertolkt door Martijn Fischer, Ellen ten Damme en Lenette van Dongen. The Passion vindt plaats op 24 maart.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>