Klaas van Kruistum laat BN’ers strijden om vriendschap op NPO3

klaas van kruistumNooit meer werken of nooit meer de kroeg in met je beste vriend of vriendin. Dat is één van de dilemma’s die voorbij komt in het nieuwe tv-programma Beste Vrienden, gepresenteerd door Klaas van Kruistum. Elke aflevering reist hij met twee BN’er-koppe;s die een oprechte vriendschap hebben met elkaar af naar een Europese bestemming. Daar komen ze tegenover elkaar te staan in drie spelonderdelen. Samenwerking, vertrouwen en kennis van elkaar zijn onderdeel van de strijd om de eretitel Beste Vrienden. Wat volgt is een ware viering van vriendschap. 

In de eerste aflevering gaan cabaretiers Carolien Borgers en Eva Crutzen de strijd aan met de stand-up comedians Nabil Aloued Ayad en Rayen Panday. Ze reizen naar Dalmatië in Kroatië. De laatste jaren is deze regio vooral bekend geworden als idyllisch decor van de hitserie Game of Thrones, nu is dit het strijdtoneel van Beste Vrienden. Zo moeten ze in de stad Trogir Dalmatiërs opsporen en nemen ze met locals een filmscène op bij de vermaarde Krka watervallen. De laatste, ultieme test leidt de duo’s door de haven en de Middeleeuwse stad Sibenik aan de Adriatische kust. Het vriendenkoppel dat Klaas als eerste in het Kasteel van Sint Michaël weet te bereiken mag zich Beste Vrienden noemen.
Verderop in de serie onder andere: Jelka van Houten & Birgit Schuurman, Ellie Lust & Annemieke Schollaardt, Patrick Martens & Viviënne van den Assem en Anne-Marie Jung & Rop Verheijen.
Beste Vrienden, 20.30 uur, KRO-NCRV (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>