Eric Corton kandidaat in seizoensopener De Slimste Mens

de slimste mens philip freriks maarten van rossemWie wordt de opvolger van George van Houts, winnaar van de afgelopen zomereditie De Slimste Mens? De komende weken gaan Philip Freriks en Maarten van Rossem weer op zoek naar de bekendere Nederlander met ruime algemene kennis en tactisch spelinzicht. In de eerste aflevering nemen Eric Corton, Madeleine van Toorenburg en Emilio Guzman plaats in de deelnemersstoelen.

Verderop dit seizoen spelen onder andere mee: Arjan Erkel, Spoorloos-presentator Derk Bolt, staatssecretaris Klaas Dijkhoff, SP-politica Lilian Marijnissen, presentatrice Martine van Os, journalist/columnist Annabel Nanninga en acteur Frank Lammers.

KRO-NCRV blijft vertrouwen op Maarten van Rossem als enigst en nukkig jurylid, waar de Belgen juist gebruik maken van twee juryleden, waaronder cabaretier Philippe Geubels. Het maakt het Vlaamse origineel een stuk grappiger, bovendien is deelname daar welhaast prestige. Dat wil niet zeggen dat de Nederlandse versie minder leuk is, maar wel minder urgent is om dagelijks voor in te schakelen.

De Slimste Mens, 20.25 uur, KRO-NCRV (NPO2)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>