Sofie van den Enk maakt De Medicijnmannen voor NPO3

KRO-NCRV komt met een nieuw consumentenprogramma op NPO3: De Medicijnmannen, gepresenteerd door Sofie van den Enk, Daan Nieber en Marlijn Weerdenburg. Het trio gaat op zoek naar de waarheid achter de marketing en werking van ‘laagdrempelige medicatie’, waar de apotheek vol mee staat. Denk daarbij aan middeltjes tegen kaalheid, pilletjes waar je lekker van gaat slapen of natuurlijk de vele dieetproducten. 

 

De eerste aflevering staat in het teken van vaginale zepen. De drogist biedt een keur aan vaginale zepen, maar was er vraag naar deze ‘medicatie’ of hebben de fabrikanten deze vraag gecreëerd? Medicijnman Sofie van den Enk neemt een proef op de som en probeert een week lang verschillende zepen uit.

 

De Medicijnmannen is vanaf half maart te zien.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>