KRO-NCRV kondigt einde misdaadserie Penoza aan

Het doek valt voor Penoza. Het vijfde seizoen dat nu wordt gedraaid is meteen het laatste. Vanaf september is te zien hoe het verhaal rondom Carmen van Walraven tot een hoogtepunt komt. Producent Nafilm overweegt daarna een speelfilm te maken om de reeks ècht af te sluiten.

Michel Nillesen, Manager Video KRO-NCRV: “Penoza was aanvankelijk bedoeld als eenmalige serie. Inmiddels zijn we met bijna 50 afleveringen toe aan Penoza V en zijn de kijkers steeds meer gaan houden van Carmen van Walraven, haar gezin, Luther en crimineel Berry.”

Penoza is sinds de eerste uitzending in september 2010 uitgegroeid tot een kijkcijfersucces met wekelijks een miljoen kijkers voor Penoza IV in 2015. Ook online is de misdaadserie enorm populair met bijna 300.000 page-likes op Facebook en een succesvolle app. In 2014 en 2016 bereikte Penoza de finale van de Gouden Televizier-Ring.

Wat er in het vijfde seizoen staat te gebeuren, houdt KRO-NCRV nog even geheim. De opnames zijn inmiddels begonnen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>