Broodje aap-show voor makers Streetlab

De mannen van Streetlab komen in het nieuwe tv-seizoen met een nieuw programma: Niet Te Geloven. “Wij beweren de grootste, meest onwaarschijnlijke en spectaculaire avonturen te hebben meegemaakt. Maar is het wel waar wat wij beweren of is het Niet Te Geloven?” Aan een groep BN’ers de taak om te bepalen of het een broodje aap is of niet. 

Begin maart is een proefaflevering gemaakt van Niet Te Geloven en deze is sterk genoeg gebleken om een volwaardige reeks te maken. CCCP heeft dat nu in productie genomen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>