MTV strikt BNN’er Evelien Bosch

Muziekzender MTV heeft Evelien Bosch weggekaapt bij BNN. Bosch is vanaf zondag te zien in de nieuwe show Brand New, waarin zij samen met Dennis Weening aandacht besteedt aan nieuwe clips, nieuwe artiesten en het laatste muzieknieuws. Dat meldt persbureau Novum. Volgens de muziekzender is ze ‘brutaal, authentiek, music minded en vooral zichzelf’.

Ik heb Bosch nooit voor de camera aan het werk gezien, maar het format van Brand New klinkt op papier aantrekkelijk. En Dennis Weening is altijd leuk, dus: kom maar op met Brand New.

1 Reacties // Reageer

One thought on “MTV strikt BNN’er Evelien Bosch

  1. ik

    ze heeft wel grote tiete :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>