The Box werpt zich op als voorlichter met Find Out!

BNN’s spraakmakende programma Spuiten & Slikken mocht alleen op onchristelijke tijdstippen op de buis. The Box, dat met een soortgelijk programma komt, nam daar geen genoegen mee. Want dan zou de doelgroep het programma missen. En dus vroeg het dispensatie aan van de Kijkwijzer, dat de regels en zeden van Nederlandse televisie min of meer coördineert. Met succes, want het programma Find Out! is vanmiddag al om 17.00 uur te zien.
Find Out! is een
televisieserie over seks, drugs en alcohol gemaakt voor en door jongeren. In het programma gaan jongeren op zoek naar antwoorden van vragen op dit gebied. Zoals condooms, dat in de eerste uitzending centraal staat. Welke moet je hebben, en wie heeft ze eigenlijk bij zich? De jongen of het meisje? En waarom is het zo vervelend om condooms in de drogisterij te kopen, en wat doe je daaraan?

Waar BNN nog in het midden liet of Spuiten & Slikken een voorlichtende rol had, kiest The Box heel duidelijk voor deze optie. De serie komt namelijk na uitzending ook als dvd beschikbaar, welke dan weer dient als voorlichtingsmateriaal op scholen.

Find Out!, 17.00 en 22.00 uur, The Box

Zie ook:
- CDA walgt van BNNs Slikken & Spuiten
- Laatste Spuiten & Slikken: tijd om de balans op te maken
- Spuiten & Slikken: platgereden paden en puberaal gegiechel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>