TMF-veejay Miljuschka vindt het heel normaal dat jongens op haar aftrekken

Dat TMF-babe Miljuschka Witzenhausen (20) geen blad voor de mond neemt, wisten we al toen ze twee maanden terug aanschoof in BNN’s Spuiten & Slikken. Ze sprak er vrijuit over seksualiteit en drugs. Ook in een gesprek met het Amsterdamse stadsblad Nl020 praat ze honderduit over zaken waar de meeste BN’ers zich bij voorkeur niet over uitlaten. Over aftrekkende pubers enzo.
"Het is natuurlijk logisch dat je wat teweegbrengt als je met je kop op tv bent, het wordt overal in Nederland uitgezonden", zegt Witzenhausen luchtig in het stadsblad, dat haar vraagt of ze op de hoogte is van alle schunnige uitspraken die rondom haar persoontje op het internet circuleren.

‘Logisch dat jongetjes van 16 met hun hand in hun broek zitten te kijken’, vuurt NL020 af. Miljuschka: "Ja ach, iedereen die jong is, is zijn eigen seksualiteit aan het ontdekken. Dan ben je ook bezig met figuren daarbij zoeken die kunnen figureren als klankbord, om het maar effe netjes te brengen. Maar als dat één van de dingen wordt waarop je jezelf gaat aanpassen, zou ik dat niet goed vinden."

Het gesprek gaat verder niet uitsluitend over seks, maar ook over de ambities van Miljuschka. Vooralsnog richt ze zich liever op haar werk bij muziekzender TMF dan dat ze schnabbelt. "Ja, ik krijg heel wat aanbiedingen. Acteren, columns schrijven, dj’en, dansen, singles opnemen. De raarste dingen waar ik nooit over had durven dromen komen voor mijn neus langs. Iedereen trekt aan je. En het is allemaal zo aantrekkelijk. Welke kan ik op moet, weet ik af en toe niet." Om later te zeggen: "Ik probeer zoveel mogelijk dingen te doen, maar uiteindelijk staat presenteren bij TMF bij mij op één. Dat is mijn main job. Bij hun ben ik in loondienst."

Zie ook:
- TMF haalt Dag Top 5 van zolder

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “TMF-veejay Miljuschka vindt het heel normaal dat jongens op haar aftrekken

 1. anoniem

  ze heeft helemaal gelijk. je kan het toch niet voorkomen.
  als jongens een foto hebben van pamela trekken ze zich daar ook op af of als ze een foto hebben van een mooi meisje, ik vind het raar als mensen zeggen dat ze dat raar vinden, het hoort er toch bij…
  meisjes geilen ook op mannen als brad pitt, dat zij nou geen lul in hun broek hebben zitten waar ze mee kunnen spelen…

    /   Reply  / 
 2. Anonymous

  hahaha…..meisjes geilen ook op mannen als brad pitt, dat zij nou geen lul in hun broek hebben zitten waar ze mee kunnen spelen…

  prachtig gezegd

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>