Het spektakel dat TMF Awards heet

De TMF Awards gaan al een tijdje mee. Maar het lijkt er op dat de show van dit jaar de meest uitgebalanceerde tot nog toe is. Werden in het verleden talloze optredens in de show gestopt waardoor de uitreikingen bijna bijzaak werden, dit keer kiest TMF voor less is more. Minder optredens maar dan wel meteen kwaliteit. Bovendien gingen de categorieën op de schop, waardoor er nu verrassende namen serieus kans maken op een beeldje.

In de show vanavond optredens van Enrique Iglesias, Kaiser Chiefs, The Opposites (met de hit Dom, Lomp & Famous), Krezip, Daughtry en Within Temptation. Beetje jammer voor TMF is dat de Sugababes gisteren ook al speelden bij het Gala van de Televizier-ring.

TMF heeft verder de categorie-indeling 'beste man', 'beste vrouw' en 'beste band' losgelaten. In plaats daarvan zijn ze onderverdeeld in muziekstromingen, net zoals de digitale kanalen van het clipkanaal.

Zo'n groot spektakel als de Europese MTV Awards is het niet geworden. Maar voor Nederlandse begrippen staat deze awardsshow als een huis.

TMF Awards, 19.00 uur, TMF

Zie ook de berichten op NLpop.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Het spektakel dat TMF Awards heet

  1. Desh - Zwaffel.nl.tt

    Ik ga het nu kijken! Weet iemand wat de kijkcijfers van voorgaande jaren waren?

      /   Reply  / 
  2. richard

    Tsjaa, kben nu de show aan het kijken, heb er beetje gemengde gevoelens over. Ik denk toch wel een van de mindere tmf awards. Aardig podium, maar iedereen doet maar een nr, zo is het jammer dat enrique zijn grote hit niet kon laten horen “do you know”

      /   Reply  / 
  3. bart

    inderdaad beetje jammer dat een aantal grote artiesten maar 1 nummer deden. verder zaten er wel wat leuke optredens en stukjes in. de prijzen hadden soms wat minder logische winnaars maar boeie :)

      /   Reply  / 
  4. vinn

    Ik was erbij!!!!!!!!!!!!!!!!
    Was echt vet, alleenn op tv ziet het er heel anders uit dan daar..
    Jammer dat Dennis niet won want dan had ik nog een half uur van der kunnen genieten na de show

      /   Reply  / 
  5. Joshua

    TMF Awards zijn niet meer wat het geweest zijn. Ze hadden het vorig jaar al omgegooit, dit jaar is er maar een klein beetje veranderd. Maar daarvoor waren de shows veel groter. Kijk naar 2003, 2004 en 2005. Tops shows. Echt geweldig. En in 2006 en 2007 was het echt een flop vergeleken met toen.
    Daarvoor was TMF nog niet van MTV networks, dus ik ga dat even niet als vergelijk matriaal gebruiken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>