TMF strikt Willy van The Opposites voor Wakker Worden

Duizenden jongeren maken zich op voor een strandvakantie in Spanje of Griekenland. Net als vorig jaar kunnen ze daar de veejays van TMF tegenkomen, die Wakker Worden op Vakantie opnemen. Dit jaar blijft veejay Damien Hope alleen thuis. Hij heeft het vorig jaar afgelegd tegen Saar Koningsberger. Zij wil daarom dit jaar een nieuwe tegenstander en die heeft TMF gevonden in Willem de Bruin, beter bekend als Willy van The Opposites.

Willy reist voor de muziekzender af naar Spanje terwijl Saar opnieuw naar Griekenland gaat. Aldaar krijgen ze elke week (als je het mij vraagt zelfs elke dag, maar de uitzendingen zijn wekelijks) een opdracht die ze zo goed mogelijk moeten volbrengen. Dat is telkens met een wisselende groep vakantiegangers. Het publiek thuis kan stemmen wie het er het beste of leukste van af heeft gebracht.

Vorig jaar heb ik genoten van Wakker Worden op Vakantie, wordt dit jaar vast weer leuk. Wel jammer dat het pas wordt uitgezonden ver na de zomer. Maar dat is misschien ook wel onvermijdelijk.

Zie ook:
- Wakker Worden met Sascha Visser
- Wakker worden voor het uitgaan

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “TMF strikt Willy van The Opposites voor Wakker Worden

  1. MASIS

    ff vraagje hoor:

    Hij is toch marrokaans hoe kan hij dan willem heten?Is hij geadopteerd ofso?

      /   Reply  / 
  2. Valpa

    Leuk dat Saar weer naar Chersonissos gaat. Vindt het altijd leuk als je op tv ziet waar je zelf een paar weken geleden bent geweest. Dat is ook het geval bij NL Vertrekt. Gister zag ik op tv zelfs bekenden van daar!

      /   Reply  / 
  3. gerard

    volgens mij is willem half antiliaans…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>