Nickelodeon: première Anubis en de terugkeer van Sibuna

Op de valreep van de herfstvakantie brengt Nickelodeon iets waar een groot deel van de jeugd op zit te wachten: de première van de Het Huis Anubis-film De Terugkeer van Sibuna. Vanmiddag om 16.00 uur beleeft de film met Nicolette van Dam zijn debuut. We brengen een bezoek aan Het Huis Anubis, drie jaar later. Niets is nog wat het was en de bewoners zijn ieder hun eigen weg gegaan. Nienke studeert geneeskunde en werkt in het ziekenhuis als Appie plotseling binnen wordt gebracht op de EHBO. Ze ontdekt dat hij vervloekt is door een Germaanse Orde.

Er is maar één mogelijkheid om hem te helpen en dat is De Club van de Oude Wilg weer bij elkaar brengen. Het wordt een race tegen de klok om Appie te redden, maar nog meer een strijd om de oude vriendschap. Kan de lokroep naar avontuur De Club weer bij elkaar brengen? Kunnen de oude bewoners hun eigen verschillen en geschillen aan de kant schuiven?

Nicolette van Dam speelt de rol van de mooie vriendin van Appie, Belona. Belona is knap, vriendelijk en tot overmaat van ramp nog erg intelligent ook. Amber is hartstikke jaloers en is helemaal niet zo blij met haar. Is Belona wel wie ze zegt dat ze is?

Anubis en de terugkeer van Sibuna, 16.00 uur, Nickelodeon

Zie ook:
- Loek Beernink nieuwe presentatrice Nickelodeon
- Het Huis Anubis ook naar Australië en Engeland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nickelodeon: première Anubis en de terugkeer van Sibuna

 1. samantha

  heb de film vanmorgen al gezien .. vond het niet echt leuk ofzo had er meer van verwacht

  xx

    /   Reply  / 
 2. Sanne

  Wordt deze film nog een keer herhaalt, ik heb m gemist,

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>