Ovo ook een beetje winnares Holland’s Next Topmodel

Afgelopen maandag konden we nog zien hoe topmodel-in-spe Ovo onder valse voorwendselen bij Yfke Sturm werd geroepen. Heel even dacht de Nigeriaanse dat ze tot de finale was doorgedrongen, terwijl ze eigenlijk op het slachtbankje had plaatsgenomen. Een rotstreek, zo oordeelde ook jurylid Rosalie van Breemen gisteren in het programma van Paul de Leeuw. Maar Ovo ziet er niet meer zo mee. Want zij heeft min of meer toch de hoofdprijs bij het programma weggesleept: een contract bij het gerenomeerde bureau Max Models.
Hoofdprijs en twee extraatjes
Want wie Holland’s Next Topmodel wint – Sanne, Sylvia of Daisy – wint dus zo’n exclusief contract, een coverreportage voor het kerstnummer van een groot Nederlands tijdschrift en de winnares mag Nederland vertegenwoordigen op de Ford Models’ SuperModel Of The World Competition in 2007 in New York. Oftewel: twee leuke bonusjes op datgene waar het echt om gaat: het contract. Die andere twee zijn toch een beetje dooddoeners, net zoals Jamai naar een international Idols-finale mocht. Leuk, maar je hebt er weinig aan.

Verknipte montage
Ovo vertelde in Mooi! Weer de Leeuw: The Day After dat zij dat contract al op zak heeft, ook al werd ze vierde. Tussen neus en lippen door vertelde ze ook nog dat de montage in haar laatste uitzending niet waarheidsgetrouw was. Dat Ovo niet kwam opdagen op twee go-and-see’s (audities) kwam niet door het ontbreken van een TomTom of haar verlegenheid. Evengoed vertelde ze niet wat dan wèl de boosdoener was.

Afijn, Ovo (de foto werd trouwens gemaakt door Todd Barry) dus aan een contract. Geldt dat ook voor andere meisjes, zoals mijn favoriet Anna Marie? Of alle drie de finalistes? Hopelijk vanavond meer duidelijkheid, in de ontknoping van deze modellenjacht.

Holland’s Next Topmodel (finale), 21.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Tegenvallende finaleshow Holland’s Next Topmodel (finale)
- Tepels en zenuwen in finale Holland’s Next Topmodel
- Next topmodel Ovo verprutst het in New York
- Shocking! Annamarie is exit in Next Topmodel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ovo ook een beetje winnares Holland’s Next Topmodel

  1. Mathijs

    Ja, Anna Marie heeft ook een contract bij Max Models in de wacht gesleept, kijk maar bij http://www.maxmodels.nl en bij New Faces. Ook zul je daar Stefanie tegenkomen. Zo prestigieus is dat contract dus ook weer niet.
    Groetjes!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>