Ook Carli Hermès weg uit jury Holland’s Next Topmodel

Ik denk dat we wel kunnen stellen dat de hele jury van Holland's Next Topmodel overhoop wordt gehaald. Want na Yfke Sturm en Ruud van der Peijl maakt ook fotograaf Carli Hermès bekend niet langer deel uit te maken van de jacht naar catwalktalent. Hermès zegt na twee seizoenen wel klaar te zijn met het programma en denkt dat RTL hetzelfde dacht over de jury van de show.

"Ik vond het eerste seizoen erg leuk, het tweede ook nog wel maar nu ben ik er wel klaar mee", zegt hij in het AT5-programma De Zwoele Gracht. "De aanmeldingen in het tweede seizoen waren van een sterk minder niveau", stelt hij.

Hermès zegt zelf te zijn opgestapt. "Holland's Next Topmodel is te ver van mijn wereld. Ik wek de verkeerde indruk als ik daar blijf zitten." Volgens de fotograaf geeft Holland's Next Topmodel geen goede kijk in de fashionindustrie, al doet de Nederlandse versie dat al weer veel beter dan de Amerikaanse. "Die show draait alleen om Tyra Banks, niet om de meisjes. De Amerikaanse versie heeft eigenlijk niets met mode te maken."

Ruud van der Peijl zei eerder dat hij weg moest omdat hij niet nichterig genoeg zou zijn volgens RTL. De zender wil de derde serie veel extremer en spannender maken dan de afgelopen twee reeksen. In die zin zou eigenlijk alleen jurylid Mariana Verkerk nog gerechtvaardigd zijn in de show. Zij gaf in de eerste reeks catwalklessen en zat in de tweede serie al in de jury. Ze is behoorlijk pinnig en kan venijnig uit de hoek komen.

Binnenkort zal de nieuwe jury wel worden voorgesteld. Het zou mij verbazen als Glamour-hoofdredacteur Karin Swerink en journaliste Rosalie van Breemen er dan nog bij zitten. En het zou mij ook verbazen als de nieuwe presentatrice Daphne Deckers opeens een ware bitch blijkt, het figuur waarnaar RTL op zoek lijkt te zijn.

Zie ook:
- Ruud 'King of Style' van der Peijl gewipt bij Holland's Next Topmodel
- RTL verruilt Yfke Sturm voor Daphne Deckers!?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ook Carli Hermès weg uit jury Holland’s Next Topmodel

  1. Bram

    De Amerikaanse versie is wel een stuk beter dan de Nederlandse. Maar dat zal wel met budget te maken hebben.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>