Holland’s Next Topmodel in de ijskast

Er komt dit najaar geen nieuw seizoen van Holland's Next Topmodel. RTL heeft besloten om even rustig aan de te doen met de tv-zoektocht naar vrouwelijke topmodellen. "En dat vind ik wel een wijs besluit", oordeelt coach Bastiaan van Schaik in gesprek met AT5. Eén van de veel gehoorde kritieken is dat tv-zenders succesprogramma's meteen uitmelken waardoor de kijker het alweer snel gezien heeft.

Holland's Next Topmodel is niet het enige programma dat even door RTL in de koelkast is gezet. Ook Idols/X Factor wordt niet in het najaar opgestart, maar pas begin 2009. Van Holland's Next Topmodel zijn in de afgelopen twee jaar vier series gemaakt, elk voor- en najaar een nieuwe. Net zoals dat gebeurt in Amerika.

In het voorjaar van 2009 zal het team van Holland's Next Topmodel weer bij elkaar komen om een opvolger te zoeken van Sanne, Kim, Cecile en Ananda. Onduidelijk is nog wie er in de jury zit en wie de vijfde serie presenteert.

Zie ook:
- Daphne Deckers gaat voor De Naakte Waarheid
- Veel Holland's Next Topmodel bij finale America's Next Topmodel
- Ananda Lândertine wint oersaaie finale Holland's Next Topmodel

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Holland’s Next Topmodel in de ijskast

  1. Mart

    slim, heb het nu ook wel weer ff gezien.

      /   Reply  / 
  2. Mart

    HNTM gewoon weer in het voorjaar op 1 avond met dames in de dop zou niet verkeerd zijn.

      /   Reply  / 
  3. vinn

    We hebben een blondje, brunette, rooie en gedrocht gehad. Maar weet je wat me opvalt elk seizoen zit er wel 1 of meer donkere meisjes bij maaar nog geen heeft de finale bereikt. Dus denk dat als dit jaar een donker meisje wint, dat ze dan toch wel steeds zorgen dat er een totaal andere meisje elke wint

      /   Reply  / 
  4. Lin

    En ik hoop dat RTL er dan eens niet voor kiest om het programma om zeep te helpen door de wel heel erg nadrukkelijk aanwezige sponsoring, een steeds wisselende jury en een tenenkrommende SMS-finale.

      /   Reply  / 
  5. Craig

    Zolang America’s Next topmodel maar komt vind ik het goed.

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Crisis slaat ook toe bij Holland’s Next Topmodel | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>