Familiekiekje wordt Sarah fataal in Benelux’ Next Topmodel

Laat je door niets of niemand afleiden. Dat is de les die de meisjes van Benelux’ Next Topmodel deze week moesten leren. Dus stonden de meisjes in pikante lingerie in een drukke winkelstraat en moesten ze poseren met levend voorwerp. Uweetwel, paarden, reuzenkonijnen, varkens en kippen. Daar presteerde Sarah het minste. Haar foto met twee kids werd door de jury vergeleken met een familiekiekje waar er elke dag duizenden van gemaakt worden door amateurs. “Maar jij bent een model en je moet schoenen verkopen met deze opdracht.” Niemand die de Ecco’s van Sarah zou willen kopen, dus moest zij het huis uit.

Op deze foto is Sarah nog een echte babe met mooi, rood haar. Maar vorige week kreeg ze een makeover waardoor ze er een beetje als een junkie uitziet. Of op zijn minst een groupie van rockbands zoals je ze wel eens in Paradiso tegenkomt. Niet echt een vooruitgang mijns inziens. Als ze dan ook nog ‘casual met kids’ moet uitstralen, krijg je het wel extra moeilijk gemaakt door de jury. Is de kanttekening die ik wil plaatsen in elk geval.

De fotoshoot ging niet iedereen goed af. Ook Justine lachte als een boer met kiespijn toen ze moest poseren met een volwassen varken, dat ook nog eens extreem hongerig was en op een gegeven moment maar begon aan de ketting van Justine.

Verder werd het Rosalinde moeilijk gemaakt, die telkens voor de easy way out koos door veilig en vertrouwd te presteren. Dus kreeg zij een heel aantrekkelijke boerenjongen als levend object die ze moest proberen te verleiden op de foto. Het resultaat was alleen dat ze als was in de handen van de hunk op de kiek stond, wat niets met verleiden te maken had.

Uiteraard was er ook nog de strijd tussen Lianne en Tessa, aartsrivelen in het Model Mansion. Dit keer zochten ze niet echt de confrontatie op, maar hielden ze het bij wat zwartmakerij via de camera. Het lijkt een kwestie van tijd voordat deze meisjes elkaar de haren uittrekken. Tenzij Tessa wordt geëlimineerd, uiteraard.

Volgende week weer een nieuwe catfight in een nieuwe Benelux’ Next Topmodel!

Zie ook:
- Doutzen Kroes vanavond in Benelux’ Next Topmodel
- Heftige makeovers in tweede aflevering Benelux’ Next Topmodel
- Benelux’ Next Topmodel begonnen: nu al hekel aan Tessa
- Dit zijn de meisjes van Benelux’ Next Topmodel 2009
- Doutzen Kroes en Janice Dickinson in Benelux’ Next Topmodel
- Janice Dickinson via achterdeur in Benelux’ Next Topmodel

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Familiekiekje wordt Sarah fataal in Benelux’ Next Topmodel

  1. Monique

    Ik vind de opmerkingen van Bastiaan te ver gaan. Hij denkt gewoon alles te kunnen zeggen en in zijn positie als jurylid, zal dit ook niet gauw veranderen. Verder vind ik het een leuk programma. Het is een bonte verzameling meiden.

      /   Reply  / 
  2. Judy

    Ik vond die opmerking van Bastiaan juist hilarisch.

    @Herman: of tenzij Lianne geëlimineerd wordt!

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      True, maar ik zie Lianne wel verder komen dan Tessa…

        /   Reply  / 
  3. Zzzz

    Belachelijk wat die Bastiaan zegt; ‘het lijkt of je anaal genomen word.’
    Wat ontzettend kinderachtig., En dat ook een JURYLID zoiets zegt, vind ik gewoon echt dom.
    Wat ben je dan voor jurylid?
    En dat ie ‘zo’n fashionhuppeldepup is vind ik ook nogal vaag, want hij loopt dr bij alsof ie zn kleding bij de pipo de clown club heeft gekocht. met z’n roze gestippelde sjaaltje. die draagt toevallig mijn nichtje van 4 in dr haar.

      /   Reply  / 
  4. Zzzz

    En ohja, die Tessa en Lianne zijn allebei zulke achterlijke wijven.
    Alleen al door hun houding vind ik dat ze uit de serie moeten. Met zo’n model wil je toch niet samenwerken. Wat een tuthola’s.

      /   Reply  / 
  5. Dario

    Hallo Bastiaan, lekkere boy!

      /   Reply  / 
  6. Tessa

    Het is duidelijk te merken, dat de gene die deze blog heeft gemaakt, en geschreven ABSOLUUT geen verstand heeft van het programma.

    Beetje jammer, als je er niks van weet, hou dan gewoon op met dingen verzinnen!

    groetjes!

      /   Reply  / 
    1. Jordy

      Bettje pissig omdat hij een naamgenoot van je eerder uit de serie ziet vertrekken dan een ander?

      Als je het zo erg vind, lees je het toch lekker niet. Er zijn genoeg mensen wel willen lezen. De groeten!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>