Benelux’ Next Topmodel begonnen: nu al hekel aan Tessa

Next Topmodel is terug! Ruim een jaar is de modellenjacht niet op de Nederlandse televisie te zien geweest, maar de strijd is vanavond weer begonnen. En hoe!? De catfight staat op het punt van uitbarsten, meerdere kandidates zijn al uitgemaakt voor ‘bitch’ over en weer. Zonder twijfel hebben de meisjes in het Topmodel Mansion (ook wel ‘boerderette’ genoemd door Daphne Deckers) nu al een hekel aan Tessa – om nog maar te zwijgen over de kijker thuis.

Maakt Tessa zich dan zo ondraaglijk? Ja. Ze wil overal haar stempel opdrukken en mag graag denken dat ze er al is. Inderdaad, de coaches en juryleden zien veel potentieel in de Doesburgse, maar ik gok dat ze daarvoor wel haar attitude moet loslaten.

Ter illustratie: als er 12 meisjes zijn gezeteld in het mansion, komt er via de achterdeur een 13de kandidate binnen: Melanie. “Jij denkt dat je er al helemaal bent doordat je een wedstrijd hebt gewonnen”, constateert Tessa al snel. “Nou, dat is vast omdat er maar één meisje meedeed en ze niemand anders konden kiezen. Pak je koffers bitch, want je bent hier niet welkom.”

Tessa krijgt het ondertussen ook aan de stok met de Nederlandse Lianne en Denise over een stel schoenen tijdens de persfotoshoot. En ze roddelt graag met haar nieuwe ‘vriendinnen’ over de mindere kandidaten in het huis.

Benelux’ Next Topmodel is de eerste Nederlandstalige versie met ook Belgen. Zoals verwacht en voorspeld zijn het nu de Nederlanders die het pittigst van zich laten horen, al lijkt het in het programma toch een 70/30-strijd tussen de Belgen en Nederlanders. Niet normaal zoveel als die Vlaamse meisjes worden gequoot. Misschien om tegenwicht te bieden aan het gebitch van de Hollandse grofgebekte meisjes?

Daphne Deckers lijkt in elk geval weer helemaal in haar element. Als ex-topmodel komt ze aansjezen in een speedboot, getooid in een luipaard-printje, wat helemaal hèt printje van komend seizoen moet worden. Tussen de borsten een flinke gleuf met veel inkijk. En heel hoge stiletto-hakken. Lekker, zo aan de kade in Amsterdam. Nog lekkerder voor de meisjes die hun eerste catwalkles op hakken op vlonders moeten lopen. Wonderwel is er niemand die zijn hak tussen de spleten positioneert.

Uiteindelijk is er aan het einde van de uitzending één meisje dat weg moet. De Vlaamse Alexandra. Ze krijgt het slechte nieuws keihard via een monitor te zien. Zelfrelativerend: “Ik weet niet of ik doorga in dit wereldje. Ik ben nu 22 en niet de jongste meer. Ik probeer het al sinds mijn 15de. Ik gun het de andere meisjes ook meer dan mezelf”, waarna ze in snikken uitbarst. Bye bye zwaai zwaai Alexandra.

Zie ook:
- Dit zijn de meisjes van Benelux’ Next Topmodel 2009
- Doutzen Kroes en Janice Dickinson in Benelux’ Next Topmodel
- Alle berichten over Next Topmodel

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Benelux’ Next Topmodel begonnen: nu al hekel aan Tessa

  1. Marco

    En zoals gewoonlijk zorgen de meest irritante mensen voor het grootste kijkplezier ;o)

      /   Reply  / 
  2. Monique

    Verschrikkelijk die Tessa, lollige TV

      /   Reply  / 
  3. Mike

    Tessa is echt vreselijk… Ordinair gewoon! Maar idd een b*tch is altijd nodig in zo’m programma. Zal wel als 4e of 5e laatste gaan afvallen.

      /   Reply  / 
  4. bassie

    wat een sneu programma, wat een domme meisjes, ze zijn niet eens mooi…en dat die presentatrice ja die enorme zo ongelofelijke 2005 daphne rukkers zichzelf nog serieus neemt…het zal je vrouw zijn ik zou me kapotschamen…die kan echt niet presenteren…ongeloooflelijk

      /   Reply  / 
    1. lisa

      Heerlijke televisie!

        /   Reply  / 
  5. Rick

    tessa was geweldig

      /   Reply  / 
  6. Jeanne

    Jammer dat ze weer geen goede presentatrice hebben gevonden. Weer die irritante Daphne Deckers.

      /   Reply  / 
    1. anti daphne

      idd!!Daphne is een kuthoer..zodra die dr monde open doet gaat t geluid uit
      mijn god wat kan die kwaken
      ingelooflijk
      en waarom komt ze zo vaak inbeeld????????????
      ze verpest het hele programma…

        /   Reply  / 
  7. Sven van der Mann

    Kan dan wel geen goede presentatrice zijn, maar ik kijk graag naar haar borsten momenteel…Zou ze bij Richard weg willen en inruilen voor een toyboy???

      /   Reply  / 
  8. ranja

    tessa zorgt tenminste voor wat sfeer in dat muffe huis, die denise en lianne, dat zijn pas twee bitches bij elkaar,(lianna is wel mooi, maar ja..verder niets)die denken ook beide dat ze winnen, zaten ze in het zwembad zo beide van ja die melanie die kunnen we wel aan .. heb je haar gezien. Tessa is tenminste eerlijk en zegt iemand het recht in het gezicht. maar ik denk wel dat de meiden een beetje voor de producers moeten bekvechten om het programma interessant te houden

      /   Reply  / 
  9. Hans

    Jammer voor al diegenen die denken dat dit een “live by delay”( net live maar getaped om later uit te zenden als actueel)programma is. Het is twee maanden geleden al opgenomen en afgerond. De 3 finalisten ( idd niet Tessa!) moeten tot december hun mond houden vanwege hun contract en de live uitzending vanuit de fabriek in Mokum. M.a.w zij kijken nu ook mee zoals wij de gewone tv kijker naar de opgenomen uitzendingen.

      /   Reply  / 
  10. lesley

    mijn god zeg
    wou tessa gewoon stoer doen omdat al haar vrienden naar het progamma kijken?
    jullie hebben wel gelijk dat het zweer vol is maar dan nog
    mischien wou ze gewoon alle aandacht hebben
    doe je mee voor jezelf of wat
    een tip als je ergends iets wilt bereiken doe dan iets aan je houding

      /   Reply  / 
  11. anti daphne

    niet vergeten , t zijn pubers
    maar Daphne moet nu echt eens dr bek houden
    ik irriteer me zo erg aan haar
    waar heeft ze t over ?? damn!!

      /   Reply  / 
  12. Dion

    Tessa : Ja
    Lianne: Nee
    Denise: Nooit

    Conclusie: Niks meer aan het hele programma nu. En zappen.blog jullie verhaal is zo anti Tessa, familie van Lianne ofzo?! Mogen we zelf even een mening vormen a.u.b., zit mensen niet zo te manipuleren met julie mening, bah. Welterusten.

      /   Reply  / 
  13. Chi

    Tessa, echt een harde tante en daar hou ik van.. respect!

      /   Reply  / 
  14. Pingback: Daphne Deckers reageert op ‘te dik-commentaar’ in Benelux’ Next Topmodel | Zappen

  15. Charis

    Ik vind Daphne ook echt een afschuwelijke vrouw. Haar hoofd is te groot voor haar lichaam. Ze denkt dat ze alles weet. Bah afschuwelijk mens!

      /   Reply  / 
  16. carly

    Ik haat tessa, echt een depressief misbaksel. verslaafd aan roken, zal snel oud worden, maar toch jong sterven

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>