Spanning en catfights in extreme Benelux’ Next Topmodel


Het gaat RTL 5 voor de wind dit seizoen, met successen als Expeditie Robinson, Oh Oh Cherso en So You Think You Can Dance. Tel daar Benelux’ Next Topmodel daar maar bij op, dat vanavond voor een tweede seizoen terugkeert op de zender. Inmiddels weten alle modellen-wannabe’s wel hoe het er aan toe gaat bij tante Daphne Deckers en haar modekenaus (m/v) dus ze zijn op zware beproevingen voorbereid. Maar zijn de modelletjes ook opgewassen tegen het thema ‘extreem’ dat dit tweede seizoen de rode draad van Benelux’ Next Topmodel vormt?

Het belooft weer een heerlijke serie te worden. Niet alleen zijn de meisjes bij vorige seizoenen om de oren geslagen met het naleven van de perfecte maten – bijkans onmogelijk met de Nederlandse postuurtjes – dus diëten en veel sporten moet er al ingeramd zitten. Maar de valse katten, haat en nijd van de concurrerende meisjes komt toch elke keer weer rauw op het dak vallen. De previews doen vermoeden: de extreme situaties in de modellenmansion hebben hun weerslag op de gemoedstoestand van de twaalf Belgische en Nederlandse meisjes.

Daphne Deckers schept in interviews verder graag op hoe succesvol haar protégés zijn. Want de Nederlandse winnaars van Next Topmodel weten het programma ook echt te gebruiken als een opstapje naar de internationale modellenwereld, waar ze blijvend succes hebben. Zowel in editorials als commerciële shoots als op de catwalk. En dat is niet voor elke lokale variant van Next Topmodel weggelegd, zelfs niet bij Tyra Banks en America’s Next Top Model.

De komende twee-en-een-halve maand dus weer volop catfights in Benelux’ Next Topmodel, elke maandagavond raak! Ik zit er klaar voor, heerlijk!

Benelux’ Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Heidi Klum in tweede serie Benelux’ Next Topmodel
- Eerste beelden van meisjes Benelux’ Next Topmodel 2010
- Finale BNTM trekt 862 duizend kijkers
- Rosalinde Kikstra wint eerste serie Benelux’ Next Topmodel

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Spanning en catfights in extreme Benelux’ Next Topmodel

  1. Sierbestrating

    De vraag is of deze meisjes ook écht klaargestoomd worden voor een modellencarriere of dat het ‘extreme’ alleen om kijkcijfers draait

      /   Reply  / 
  2. Topmodel

    Tuurlijk draait het om kijkcijfers. 2 afleveringen hoe de dames ruzie maken omdat de helft niet tegen roken kan en de andere helft niet de moeite neemt om ff naar buiten te lopen. Over enkele afleveringen zijn de dames te dik. Bij ANTM hebben deze thema’s in seizoen 1 t/m 5/6 een item gespeeld en speelt nu terecht geen rol meer…. Gaat nergens over en roken heeft niets met modellen zijn te maken. Oh ja moeten de dames niet “onderaan” beginnen? Dus in een tent ofzo? Zelfs in de US hebben ze zoiets nooit gedaan. Is de sponsor trouwens nog steeds C&A?

      /   Reply  / 
    1. Lia

      Hoewel ik een aversie heb tegen La Deckers als presentatrice, de sms-finale van BNTM echt vre-se-lijk vind en ik mis Miss J. mis als runwaycoach (Marianne Verkerk is alleen maar bitchy en niet grappig), ga ik vanavond toch maar even kijken.

        /   Reply  / 
  3. Robbin

    Het is erg jammer dat er in de voorstukjes van het nieuwe seizoen alleen maar AMNT imitaties te zien zijn. Denk aan de drijvende catwalk en de fotoshoot in het slachthuis. Erg jammer dat Nederland niet gewoon eens origineel kan doen..

      /   Reply  / 
    1. lisa

      Na 14 seizoenen ANTM en 5 seizoenen HNTM/BNTM en ook nog Engelse, Duitse, Australische, etc varianten ga je wel wat dubbelingen krijgen. Maar dat is een enkele keer, USA neemt ook wel eens de Nederlandse opdrachten over.

        /   Reply  / 
  4. Topmodel

    Wist niet eens dat bntm een runwaycoach heeft, kan je nagaan wat voor indruk ze achtelaat en hoe duidelijk de rollen zijn.Ik heb gister dan ook niet gekeken. Dat er dingen worden overgenomen uit andere Next topmodels is niet eens zo verkeerd, maar doe nou niet of bntm extreem is, terwijl Tyra diezelfde dingen nog net niet in de vorige eeuw uitgevonden en uitgezonden.

      /   Reply  / 
  5. Léssssss!

    geloof me het was wel extreem!:P

      /   Reply  / 
  6. Alix

    Dammed hee.
    het was echt wel extreem.
    wat jullie zien en wat achter de schermen was.
    jullie komen nog wel meerdere dingen te zien.

    geloof mij maar.

    Liefs alix

      /   Reply  / 
  7. emily

    Heeey alix, ben je nu thuis??
    zit je in de finale??
    jij bent de beste ik ga op je stemmen!!!
    xx em

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>