Fred van Leer nieuwe coach in Holland’s Next Topmodel

De opnames van Holland’s Next Topmodel zijn begonnen, dus kan het nooit lang duren voordat er informatie over de jurysamenstelling en coaches naar buiten komt. RTL is dat voor door zelf een persbericht naar buiten te sturen. Fred van Leer blijkt een nieuw gezicht in het RTL 5-programma. Modefotograaf Paul Berends neemt bovendien zitting in de jury. Vertrouwde gezichten zijn Daphne Deckers, Mariana Verkerk en Bastiaan van Schaik. Daarnaast is er per aflevering een wisselend jurylid.

Zie ook:
- RTL 5 komt terug met Holland’s Next Topmodel
- Alle HNTM-berichten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fred van Leer nieuwe coach in Holland’s Next Topmodel

  1. Nick

    Vond hem al erg sterk in ‘In de dop’-serie. Leuke aanwinst.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>