Nadere kennismaking met finalistes HNTM 2011

De vier finalisten van Holland’s Next Topmodel zijn bekend. Op Ibiza zagen Michelle, Elise, Riquelle en Tamara vorige week hoe Nancy als laatste naar huis werd gestuurd, wat betekent dat zij tegen elkaar strijden in de finale van volgende week. Voor het zover is, leert de kijker de vier meiden vanavond van een andere kant kennen.

Coach Fred van Leer gaat langs bij de familieleden en vrienden van de topmodels-to-be. Hij traint mee met het voetbalteam van Michelle, gaat shoppen met de vriendinnen van Tamara, ondergaat een beautybehandeling met de vriendinnen van Riquelle en krijgt dansles van Elise’s vriendengroep.

De ouders van de meiden vertellen hoe zij het vinden om hun dochter op televisie te zien. Zo kan de vader van Elise zich nog herinneren hoe zijn dochter lichtelijk hysterisch om hem schreeuwde toen de deelneemsters onverwacht even mochten bellen. De moeder van Riquelle moest zien hoe de attitude van haar dochter keer op keer werd bekritiseerd en onthult hoe ze zich thuis gedraagt.

Daphne Deckers neemt de meiden apart om te vragen hoe zij de afgelopen weken hebben ervaren. Ook krijgen de finalisten te horen wie van hen de brillenshoot in IJsland heeft gewonnen en bij alle zelfstandige opticiens komt te hangen. Daarnaast zien ze voor het eerst hoe Michelle en Riquelle de catwalk veroverden in de modeshow van couturier Addy van den Krommenacker.

Holland’s Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Paris Hilton duikt op in Holland’s Next Topmodel
- Holland’s Next Topmodel: Fred van Leer woest op model
- Meisjes Holland’s Next Topmodel op reis naar IJsland
- Frederique van der Wal gastjurylid in HNTM
- Meisjes Holland’s Next Topmodel verrast door Miss J
- Daphne Deckers overweegt HNTM Plus Size
- Meisjes Holland’s Next Topmodel poseren in molenwiek
- Eerste foto meisjes Holland’s Next Topmodel 2011
- Fred van Leers nieuwe coach in Holland’s Next Topmodel

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nadere kennismaking met finalistes HNTM 2011

 1. Jelle

  Michelle heeft de meest gun-factor!!!! Zij zal met Tamara strijden om de titel!

    /   Reply  / 
  1. Cynneke

   Dat denk ik ook….
   Tamara loopt goed en maakt goede foto’s, maar wat een houding heeft ze zeg. En Michelle loopt ook erg goed, maar is ook nog eens een lieve, nuchtere meid. Van mij mag ze winnen!

     /   Reply  / 
 2. Juize

  Van mij mag Riquelle wel winnen, ze is gewoon te grappig. Daarnaast past ze wel erg goed qua looks in die wereld. Ik ben er helaas bang voor dat Tamara uiteindelijk gaat winnen…

    /   Reply  / 
  1. Tamara

   Ben er ook bang voor maar als je de foto hier boven bekijkt vind ik Riquelle de beste looks hebben voor een model. Vind dat Tamara nogal een hard mannelijk gezicht heeft.

     /   Reply  / 
   1. Mary

    Tamara heeft zeker een harde onsympathieke uitstraling en als je haar hoort praten lijkt het wel een vrouw van 40.Zou zij wel kunnen lachen of is het alleen als een boerin die kiespijn heeft.

      /   Reply  / 
 3. Annemijn

  Winaar Michelle
  2e Riquelle
  3e Tamara
  4e Elise

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>