Poll: wie wint Holland’s Next Topmodel II?

Het tweede seizoen van Holland's Next Topmodel is halverwege. Dat betekent dat de meisjes eigenlijk wel klaar zijn in Nederland. Het buitenland lonkt, daar zal de volgende aflevering dan ook worden opgenomen. Dat betekent dat één meisje met een snoepreisje in het vooruitzicht moet afvallen. Ik gok dat het tweelinghelft River wordt die vanavond afscheid neemt. Levert meteen lekker sentimentele televisie op, zo'n scheiding. Evengoed is het interessanter om eens te gaan speculeren over de winnares. Place your bets!

Bodil
18-jarige Friezin. Komt heel timide en snoezig over, maar lijkt ondertussen wel torenhoge favoriet bij de jury. Won al twee keer een opdracht en werd daarvoor in de watten gelegd terwijl haar medekandidaten zich in de HNTM-villa aan de Singel verveelden.

Christa
Ik verwarde haar telkens met de eveneens blonde Sandra, maar die is vorige week geëlimineerd. Lijkt wat meer levenservaring en -wijsheid te hebben dan de rest. Maar moet volgens de jury meer afwisselen in haar gezichtsuitdrukking.

Kim
Misschien wel het bekendste meisje uit HNTM. Ze is doof en heeft daardoor een licht spraakgebrek. Zou vaak te sexy overkomen in fotoshoots. Evengoed is de jury wel geïmponeerd door haar verschijning.

Loïs en River
De spraakmakende tweeling uit HNTM. Kibbelen samen heel wat af en worden door de jury aangemoedigd om vooral wat te eten. Want zowel Loïs als River is veel te dun.

Sabrina
Kreeg in het begin veel complimenten en komt ijverig en leergierig over. Maar vorige week was de kritiek op Sabrina niet mals. Zou het misschien wel redden als fotomodel, maar niet op de catwalk. Haar medekandidaten ergeren zich vooral aan haar spraakwaterval. "Het interesseert ons echt niet wat er allemaal in je hoofd omgaat."

Je proeft het al uit mijn beschrijvingen: Bodil is favoriet voor de eindzege. Maar graag verneem ik ook jullie oordeel. Maak in de poll je favoriet kenbaar:


Create polls and vote for free. dPolls.com

Holland's Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Sandra trillend op haar benen uit Holland's Next Topmodel
- Holland's Next Topmodel verlost van zeurkonijn Tanimara
- Doof meisje in Holland's Next Topmodel
- Dit zijn de 12 nieuwe Holland's Next Topmodels

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Poll: wie wint Holland’s Next Topmodel II?

  1. ilse

    Ik vind ze alemaal wel knap, maa rop deze volgorde:
    1 Bodil (normaal vind ik haar een beetje saai maar op de catwalk en op foto’s echt heel goed)
    2 Lois: ze heeft meer uitstraling dan River
    3 Kim: erg mooie foto’s
    4 River: ook goede foto’s
    5 Sabrina: verwaand
    6 Christa: boring

    Ik vind ze allemaal heel goed en behalve Christa mag iedereen wel winnen

      /   Reply  / 
  2. Rick

    Bodil is inderdaad favoriet bij de jury, maar dit keer zijn daar ook gegronde redenen voor! Haar foto’s zijn allemaal goed en ze presteert telkens op hoog niveau.
    Dat kon je van boerentrien Sanne vorig jaar niet zeggen! Die had meer slechte dan goede foto’s, acteren kon ze niet en Engels al helemaal niet!
    Denk dat Bodil het wel gaat winnen, ze moet wel iets meer ballen krijgen, want ze komt me iets te timide en tuttig over, maar ze heeft een natuurlijke, klassieke schoonheid en ze presteert goed!
    Christa en Sabrina zijn nu echt exit naar mijn mening!

    Christa
    Snap niet dat Herman zegt dat Christa meer levenservaring dan de rest lijkt te hebben.. Vond het iig niet te merken aan haar gedrag met die jongen vorige week! Ze komt wat kinderlijk en duf over en haar foto’s zijn keer op keer uitdrukkingsloos. Ondanks dat het best een lief meisje is, valt ze niet genoeg op tussen alle blondmetblauweogenmodellen die er al zijn en ik vind haar ook niet gedreven genoeg.

    Lois en River
    Leuke tweeling en hele knappe meisjes ook. Zijn wel een beetje eng dun, maar als model kun je beter te dun zijn dan te dik! Het zijn 2 bijdehande tantes die zeggen waar het op staat en nooit jaloers zijn op anderen. Lois is stoer, River meer charmant. Op foto’s kan ik ze nog steeds niet uit elkaar houden, maar het blijven hele mooie meisjes! Wat mij betreft de nummer 2 en 3 van het programma.

    Kim
    Ook wel een grote kanshebber en een mooi meisje ook. Toch staat ze bij mij op nummer 4. Ze doet me namelijk iets te veel aan Sylvia denken qua uiterlijk, alleen vind ik Sylvia dan mooier. En een tweede Sylvia zoeken ze niet. Wel is het een leuke bijdehande tante die zegt wat ze vindt (vooral over Rosalie van Breemen; en terecht!:P) en erg sensueel op foto’s staat.. Dat is wat mij betreft juist een pluspunt van deze brunette!

    Sabrina
    Irritant. Spraakwaterval. Slechte foto’s. Arrogant. Dit meisje denkt dat ze al gewonnen heeft, terwijl ze al 2 x terecht in de eliminatie stond. Ze is erg gedreven, ervaren en ambitieus en dat zijn ook haar enige pluspunten. Op foto’s ziet ze er keer op keer niet uit, (ze heeft steeds een raar gezicht of vreemde uitdrukking) terwijl ze op tv zeker niet lelijk is.. En lopen over de catwalk kan ze ook niet! Mijn nummer 5.

    Dus wat mij betreft: exit Christa deze week & Bodil als winnares!

      /   Reply  / 
  3. lottie

    hallo
    ik vind het echt jammer dat Lois eruit is. Ik vond Lois erg goed. River vind ik ook erg goed. Sabrina en Christa moeten eruit en dan wordt het echt leuk:P
    mijn top 5:
    1. River
    2. Bodil
    3. Kim
    4. Christa
    5. Sabrina

      /   Reply  / 
  4. Fan Bodil

    1 Bodil

      /   Reply  / 
  5. ik

    Ik denk dat ik win want ik ben een banaan

      /   Reply  / 
  6. River the best

    Mij top zesje:
    1. RIVER (echt heel uniek)
    2. Loïs (lijkt op haar zus maar toch anders)
    3. Kim (heel mooie foto’)
    4. Christa (beetje saai ze is ook helemaal plat
    5. Bodil (zo shijnhelig)
    6. Sabrina (echt z’n verwaande tr*t ik hoop echt zo dat zij niet wint ze verdiend het gewoon niet)

    Echt jammer dat river en loïs eruit zijn :’(

      /   Reply  / 
  7. ieta

    sabrina SUCKS, wat een kind zeg. Ze heeft echt een saaie kop, niks bijzonders en ook ngo eens arrogant. WEG ERMEE!

      /   Reply  / 
  8. Marielle

    Ik vindt Kim hélemáál niet knap, ik vind dr lelijk zelfs! snap niet dat ze überhaupt het programma in mocht. Ik vindt Christa wel mooi, ze heeft een bepaalde mooie uitstraling en ze houdt zich niet zo tutterig bezig met alles. Sabrina vindt ik best wel knap maar ze is wel heel arrogant en ze ziet er heeeel moe uit vindt ik.

    1) Christa
    2) Sabrina
    3) Kim

      /   Reply  / 
  9. Marrr

    Jammer dat Bodil er uit ligt. Sabrina had er van mij wel uit gemogen, ze is vals en arrogant..

      /   Reply  / 
  10. nobody

    CHRISTA OF KIM MOET WINNEN..
    niet die sabrina… bléhhh

      /   Reply  / 
  11. Annemarie

    Jammer dat Bodil eruit is. Sabrina mag er van mij wel uit. Maar nu zit ik te kijken naar HNTM en ik hoop zo dat Sabrina eruit gaat. Want Crista en Kim zijn veel beter.
    GO CRISTA !!!

      /   Reply  / 
  12. emma

    ik vind het echt jammer dat bodil er uit is,van mij moest sabrina weg.En nu dat sabtrina in de finale zitwil echt dat zij als eerste de uit gaat.
    Ik wint haar zo een bich. Cristha en KIm moeten winnen en niet sabrina.Go KIM

      /   Reply  / 
  13. emma

    Ik vind iedeereen moeei.
    Alleen Sabrina vuind ik een bich.
    mijn top 3 is

    1. Kim
    2. Christa
    3. Sabrina

    ps. Kim moet winnen, ander Christa, Sabrina

      /   Reply  / 
  14. baler

    shit shit vind het echt niet leuk dat kim gewonnen heeft!!! ze kijkt te sexy uit dr kop! ik had het christa echt gegund!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>