Holland’s Next Topmodel: Glamour out, Grazia in

Over anderhalve week begint de vierde reeks van Holland's Next Topmodel. Aangezien het programma elk seizoen wordt bijgeschaafd, moet de kijker ook dit keer wennen aan veranderingen. Daphne Deckers blijft helaas de presentatie doen, in de jury zitten opnieuw Mariana Verkerk, Rosalie van Breemen en Philip Riches. Ook coach Bastiaan van Schaik is weer van de partij. En de twee nieuwe gezichten: Hilmar Mulder (hoofdredacteur Grazia) en Thijs Willekes (beauty coach).

Thijs is de vervanger van Hildo Groen (die weer de vervanger was van Dominique Samuel) en Hilmar neemt de plaats in van Karin Swerink, hoofdredacteur van Glamour. Bij de eerste drie seizoenen was een cover van de Glamour één van de hoofdprijzen. Nu is dat dus voor het blaadje Grazia.

Nog wat spoilers dan. Holland's Next Topmodel telt dit keer niet 12 maar 13 meisjes (da's toch weer 1 aflevering meer te vullen) en het tripje met de laatste vijf kandidaten voert dit keer naar Bali. Verder is er een grote cultuuromslag; de modellen hoeven niet op een houtje te bijten in een of ander afgelegen schuurtje, maar worden ondergedompeld in luxe.

Verder is het not done om de juryleden of presentatoren te vousvoyeren. Of zoals Daphne onlangs in haar column schreef: "De kandidaten spreken mij aan met u. Toen ik aan ze vroeg waarom ze
dat deden antwoorde er 1: "Ik heb geleerd dat ik oudere mensen altijd
met u aan moet spreken." Hoezo, oudere mensen? Die kandidaat is
natuurlijk meteen afgevallen."

Holland's Next Topmodel is maandag 31 maart weer te zien bij RTL 5. Oja, volgens mijn collega van de Fashion-blog is Jennifer één van de kandidaten. En ook dit meisje (Maj-Britt, ervaren model) zou wel eens heel ver kunnen komen.

Zie ook:
- De HNTM-pagina van Zappen
- Vierde seizoen Holland's Next Topmodel opent met twist
- Publiekslieveling Cecile Sinclair winnaar van Holland's Next Topmodel
- Meisjes gezocht voor Holland's Next Topmodel IV
- Recensie Bert Brussen: het failliet van Holland's Next Topmodel

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Holland’s Next Topmodel: Glamour out, Grazia in

  1. David

    Waarom is Hildo vervangen? Sponsort L’oreal het programma niet meer?

      /   Reply  / 
  2. Postduif

    Nu alweer een nieuwe serie?

      /   Reply  / 
  3. Danielle

    Een cover op de Grazia. Wat een triest bladje is dat. Volgens mij was de Glamour uitgekeken op deze talentloze mokkels. Geef ze geen ongelijk. Serie 1 was leuk, maar daarna was het echt drie keer niks.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>