Turkse topper bij NPS

Asmali KonakOoit tijdens het zappen wel eens blijven hangen bij een soap op een Turkse zender? Ik versta er niks van, maar het is verbluffend hoeveel je er door de nonverbale communicatie toch van begrijpt. En dan probeer ik altijd een vergelijking te leggen met bijvoorbeeld GTST; die vrouw is vast een Helen Helmink, die jongen moet wel uit een Sanders-achtig gezin komen en dat meisje is een typisch geval van Sjors Langeveld. Binnenkort kom ik erachter in hoeverre ik het juist heb, want de NPS gaat vanaf vanmiddag de Turkse soap Asmali Konak uitzenden – met ondertitels!
Asmali Konak is in Turkije één van de best bekeken dramaseries. De NPS heeft 26 afleveringen gekocht. De eerste vier weken zijn aansluitend aan de soap ‘Asmali Konak’ enkele
beroemde Turkse films te zien in Wereldcinema. De reeks opent op 22
oktober om 14.30 uur met Vizontele. In de weken daarna volgen
achtereenvolgens Journey to the Sun, Monsieur Ibrahim et les Fleurs du
Coran en Uzak.

Vooralsnog is Asmali Konak op een wat ondankbaar tijdstip geprogrammeerd, maar wie weet verbetert dat als de kijkcijfers niet al te beroerd zijn. Gezien onze multiculturele samenleving, moet er toch behoefte zijn aan dergelijke programma’s.

Asmali Konak, 13.35 uur, NPS

Zie ook:
-NPS gaat door met Asmali Konak (Nieuw bericht)

547 Reacties // Reageer

547 thoughts on “Turkse topper bij NPS

  1. selda ozcan

    als eerst wil ik sgge dat jullie het ontzettend goed hebeb gedaan, ik bleef verledenweek zaterdag alleen maar voor de buis, bij NPS, ik vond Vizontele ook heel goed.ik vind het een mopie serie
    maar asmali konak ga ik cker weer kijke,
    blijf zo doorgaan..

      /   Reply  / 
  2. Mike Samuels

    “Die jongen moet wel uit een Sanders-achtig gezin komen en dat is een typisch geval van Sjors Langeveld”

    Uh, Sjors Langeveld is een meisje.
    Dus ?????

      /   Reply  / 
  3. Fatih Tatli

    Asmali konak is een van de meest bekeken soap’s uit Turkije. Het film speelt zich in de plaats Cappadocie [Turkije-toeristish gebied] af en soms in Amerika. Ik vind het heel erg leuk dat Asmali konak weer herhaald wordt. Ik hoop dat de andere deel van de serie ook wordt gekocht.
    Heel erg leuk NPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Fatih Tatli

      /   Reply  / 
  4. jugoslovenka

    De serie Asmali Konak is echt vetttt…ik probeer er altijd naar te kijken, maar de 4e aflevering heb ik gemist omdat ik moest werken..is er ook een herhaling hiervan? dat zou echt geweldig zijn, de serie is echt zo interessant….
    Heel veel groetjes van jugoslovenka

      /   Reply  / 
  5. Herman

    Hoi Jugoslovenka, je kunt het proberen op http://www.uitzendinggemist.nl
    Hier komen veel programma’s van de publieke omroep achteraf online, maar mogelijk Asmali niet ivm een rechtenkwestie. Dat weet ik niet. Succes, herman

      /   Reply  / 
  6. Annemiek

    Als Nederlandse had ik al veel van Asmali Konak gehoord, maar nu ik de serie ook echt kan zien vind ik het helemaal geweldig!
    Echt leuk! Kan de NPS ook niet andere turkse tc series en films uitzenden!
    Bedankt!

      /   Reply  / 
  7. diana

    ik vind het echt een geweldige serie alleen jammer dat het op een rot tydspit komt ik hou van turkye en ben daar ook geweest waar het zich afspeelt

      /   Reply  / 
  8. marijke

    Wat goed van de nps om de serie Osmali konak uit te zenden ik heb er vier gemist maar ik heb genoten van de laatste twee.Ik blijf er wel voor thuis.Ga zo door!!

      /   Reply  / 
  9. Rieke

    Als surinaamse vraag ik me af of de Nps ook surinaamse series of films kan uitzenden.ik zou dat geweldig vinden.Ik ben heel tevreden met de serie Asmali Konak.Kan het op een ander tijdstip.en kan het niet herhaald worden.Petje af.Rieke

      /   Reply  / 
  10. Esther Wildschut

    Is er iemand die de uitzending van 26 november heeft opgenomen? Ik heb het nodig voor mij studie Culurele antropologie. Ik wil er best wat voor betalen.

      /   Reply  / 
  11. Sanem Celik

    asmali konak is een super serie. maar de ondertiteling wat minder. ik merk dat er minder wordt geschreven dan dat er gezegd wordt maar het is te begrijpen.je hebt daarnaast nog BIR ISTANBUL MASALI die ook al afgelopen is in turkije. die kan NPS ook kopen. en dan heb je nu. ALIYE, ASK OYUNU, ASKA SURGUN, BEYAZ GELINCIK deze zijn ook super. vooral beyaz gelincik en Aiye..

      /   Reply  / 
  12. Petri Aygunes

    Hallo Esther Wildschut,
    Misschien heb je al reactie’s gehad, maar zo niet; wij hebben die aflevering op video opgenomen. Als je wilt kun je de band wel lenen.
    Vriendelijke groet,
    Petri Aygunes

      /   Reply  / 
  13. Herman

    Leuke serie! En voor een beginner die Turks leert heel handig om de taal te horen met Nederlandse ondertitels. Komt/is er ook een dvd van? Aferin!

      /   Reply  / 
  14. marloes

    hey,
    er is een video van de afsluitende film die is gemaakt, maar ik heb net een aflevering gemist… stomstomstom… iemand die hem op heeft genomen? en komen er herhalingen op tv?

      /   Reply  / 
  15. Rini

    Hallo allemaal,

    Ik ben zelf surinaams en volg deze serie al weken. Het is ook zo spannend. Goede keus. Ik ben blij dat de NPS ook buitenlandse series koopt. Ik kijk ook graag naar niet engelstalige/nederlandse films. NPS is de enige zender die tegemoet komt aan de wens van de meeste inwoners van Nederland om ook andere series uit te zenden. Het zit wel snor met die kijkcijfers.

      /   Reply  / 
  16. Miranda

    Is er geen “fansite” of dergelijk waar je even de laatste aflevering kan bespreken?? Ik mis m soms omdat mijn (&^(%*&-videorecorder het niet altijd doet en dan kan ik geen nederlandse site erover vinden over wat er is gebeurd. Waar vind ik dit soort info?? Ben dol op de serie, 10x beter dan Goede tijden of zelfs Cutting it (was ook op ned 3)

      /   Reply  / 
  17. Chantal

    Inderdaad, ik zat ook een zaterdagmiddag te zappen en bleef hangen ! Geweldige serie, met mooie mensen, vooral die Seyman.
    Voor mij wel een ideale tijd want dan ligt mijn zoontje van 16 maanden te slapen en dan kan ik echt even relaxen. Probeer ook elke aflevering te zien, maar soms lukt het niet. Super !

      /   Reply  / 
  18. Hatice

    çok güzel!
    Niet alleen de verhaallijn, maar ook de typisch Turkse sfeer en opnames van de streek spreken me erg aan. Tevens een goede manier om de taal weer wat bij te schaven omdat het Nederlands ondertiteld wordt.
    Kortom, ik geniet wekelijks van deze geweldige soap!

      /   Reply  / 
  19. gadiza

    Zoals jullie weten NPS is het een leuke ideej van jullie om zo een programma uit te zenden..
    ik volg ook iedere zaterdag de serie maar ik heb hem wel een paar keertjes gemist:( vooral in het begin want ikwist niet de zekere tijdstip..
    daarom zouden wij allemaal het erg op prijs stellen om ergens op een siten de herhaling ervan te bekijken..
    toedeloee.

      /   Reply  / 
  20. Nadine

    Heel toevallig door het zappen ben ik blijven hangen!Ik ben al 3 maal naar Turkije geweest, oa Istanbul en de streek waar er gefilmd werd. Het is een prachtig land en ik was meteen weg van de serie. Als ik niet kan kijken dan neemt de video het wel op. Spijtig genoeg heb ik toch 1 aflevering gemist. Een toffe serie en hopelijk worden er meer dan 26 afl.uitgezonden.Gelukkig kunnen we in België Ned 3 ontvangen.

      /   Reply  / 
  21. Ashwin

    Ja zeker geweldige serie. Kijk al vanaf de eerste aflevering nadat ik het ergens op teletekst had gelezen. Het is zeker een goed verdieping in de Turkse cultuur en om een paar Turkse woorden te leren. Ga zo door NPS.

      /   Reply  / 
  22. MarocChick

    Geweldige Serie Echt Probeer het iedere week te kijken heb een paar Keer de uitzending gemist en dan baal ik vroeg me af of je die ergens kan zien op het net en of je mischien de afleveringen kan kopen op dvd?? weet iemand het Laat ff Weten. Thnx

      /   Reply  / 
  23. Ozcan fan!!

    jeetje, waarom kom ik vandaag pas erachter dat die serie op nederland 3 draait :s
    Ik heb het al vaker gezien maar ik kon de taal nooit verstaan. Mijn vriend legde dan af en toe uit wat er gebeurde en wat ze zeiden.
    Ik hoop dat ze de serie ook op dvd gaan uitbrengen met ondertiteling zodat ik de vorige series ook nog kan zien.

      /   Reply  / 
  24. Emre

    Hoi,

    Weet je wanneer Asmali Konak weer op de Nederlandse zender te zien is en hoe laat? Zo ja kan je het me dan mailen naar [email protected]

    Alvast bedankt!

      /   Reply  / 
  25. Cigdem

    Ik vind het ook echt een super initiatief dat Asmali Konak uit te zenden. Er is ook een film van Asmali Konak. Helaas weet ik niet waar ik de dvd van de film kan huren, weet iemand dat misschien?

    Groetjes

      /   Reply  / 
  26. Alma

    Geweldige serie.
    Ik hou de zaterdag middag altijd vrij.
    Ik plan dan helmaal niets. Voor de TV met een Turkse kop koffie, heerlijk.
    Als je geïnteresseerd bent in de Turkse taal en cultuur, dan is deze serie een hele leuke bijdrage.

    groeten van een Bosnische meid.

      /   Reply  / 
  27. melissa

    Ik wou even zeggen dat ik asmali konak een super serie vind en ik kijk elke zaterdag trouw. Ik hoop dat nederland 3 het blijft uitzenden zodat we de hele serie te zien krijgen en weten hoe het afloopt.
    Het is echt super!!!

      /   Reply  / 
  28. ma

    Weet iemand waar ik de dvd/serie kan kopen/downloaden van Asmali Konak.

    groet

      /   Reply  / 
  29. Sofie

    Ik ben van Belgie en ik ben ooit eens blijven kijken naar een aflevering en nu kijk ik elke keer op nieuw en op nieuw.
    Het is spijtig dat het maar 1 keer per week word uitgezonden.
    Als er iemand me kan vertellen waar de serie of dvd te koop is stuurt dan een mail naar [email protected]

      /   Reply  / 
  30. Saskia

    Ik wil ook weten of er al een dvd van is, en ook van de afsluitende film uit 2003!
    Heerlijke serie. Elke zaterdag zit ik om half twee voor de tv. Hou het vrij dit uurtje op zaterdag!
    Goed initiatief van de NPS
    groet van een kaaskop

      /   Reply  / 
  31. Anthea Rosema

    Ik vind Asmali Konak echt een fantastische serie! Ik hoop dat jullie na deze 26 afleveringen de volgende serie gaan starten! Het is een serie die jaren geduurd heeft, dus ….. De film lijkt me ook fantastisch. Gaan jullie de film ook uitzenden? Waar kan ik de complete serie vinden met Nederlandse ondertiteling?

    Met vriendelijke groeten Anthea Rosema

      /   Reply  / 
  32. marjolein

    Ik ben het met iedereen eens een geweldige serie!!! Ik kijk elke week trouw nu zo’n 5 weken al…. Helaas heb ik het daar voor gemist….. Ook ik zou graag willen weten of er een dvd is van de film of serie ofzo….

      /   Reply  / 
  33. Selma

    vandaag heb ik helaas een aflevering gemist :-( Ik wil natuurlijk weten wat ik heb gemist. weet iemand of je de gemiste aflevering via een bepaalde website kunt bekijken?

    Groetjes Selma

      /   Reply  / 
  34. Ron

    Wat een heerlijke serie! Ik probeer er speciaal voor thuis te blijven. Ik hoop dat ze alle afleveringen uit gaan zenden.

      /   Reply  / 
  35. Sanne

    Jaaah ik zou ook graag willen weten of er een dvd van de krijgen is.
    xxxx

      /   Reply  / 
  36. Claudia

    In 1 woord GEWELDIG !!!!

    Ook ik zou graag willen weten of er een dvd van te krijgen is ???

    Reactie naar [email protected]

    Bedankt !

    Selamar xxx

      /   Reply  / 
  37. sherida

    Ik kijk elke zaterdag naar de serie en ben reuze benieuwd hoe het verder gaat. Weet iemand dat ?? En de film die nu in de bioscoop draait, is het ook nederlands ondertiteld? Is het ook op dvd??

      /   Reply  / 
  38. Jugoslovenka

    Seyman gaat toch niet echt dood heee???
    :’( :’( Hij en Bahar horen gewoon bij elkaar :’(

      /   Reply  / 
  39. Tina

    Geweldige serie. Is Seymen nu echt doord. Dat zou jammer zijn, want de serie draait toch om hem en Bahar. Kan iemand al een tipje van de sluier oplichten

      /   Reply  / 
  40. Khadija

    Hi ik ben zelf Marokkaans, maar owwwwwwwwwwww wat een mooie serie. En Seyman dan??? wauwwww mashallahhh zou ik zeggen hahaha.
    Hij is niet dood, dat kan gewoon niet. of hij moet terug komen als geest ofzo,maar dat lijkt me stug hahah.
    Ik wil de dvd ook heel graag hebben, maar die is zeker nie te koop???

      /   Reply  / 
  41. Khadija

    Weet iemand hoe dat liedje heet die ze aan het begin van de serie afspelen??? Het is een heel rustig, zielig en dramatisch liedje. SUPER!
    Kent iemand dit??

      /   Reply  / 
  42. Zoki

    Jok (nee) mensen, Seymen is gelukkig niet dood! Het heeft mij ook even laten schrikken maar na een zoektocht op internet zag ik dat het verder goed gaat komen tussen die twee. Wel zijn ze allebei kaal geschoren te zien op 1 van de plaatjes, dus… Zijn ze mischien “gek” geworden? Ik hoop snel vervolg te kunnen zien!

      /   Reply  / 
  43. Tina

    He Zoki, waar ben je dat tegen gekomen op het net. Ik probeer ook wat meer informatie te vinden, maar dat lukt niet erg.

      /   Reply  / 
  44. elaine

    ik vind het een hele mooie soap en ik vind die saymen een lekkere vent ik hoop dat er nog meer turkse soaps te zien zijn ik mis geen enkele aflevering.
    dank je wel nps

    groetjes

      /   Reply  / 
  45. elaine

    maar kan iemand me meer vertellen want ik versta geen turks en ik kan niet wachten tot volgende week wat is er met saymen gebeurt? en bahar is ze ziek?

      /   Reply  / 
  46. Tina

    Hoezo, ik versta geen Turks! Het is toch ondertiteld, saymen is op een mijn gereden en zijn auto is ontploft. en bahar ligt met liefdesverdriet in het ziekenhuis.

      /   Reply  / 
  47. isin

    Khadija ik heb die liedje die in het begint speelt als je wil stuur ik het wel naar je :)

    ooo jaa en het is een SUPER serie!!!

      /   Reply  / 
  48. isin

    Zoki als het goed is is Bahar in de film kaal dus echt de laatste aflevering :)

      /   Reply  / 
  49. soumia

    tot welke aflevering stop het.
    ik wil echt niet dat het stop dit is nou een van de mooiste serie ookal is het in het turks gesproken deze deel 16 is toch niet het laatsts aflevering. a.u.b. niet!!!!!!!!!!!!!.
    tot hoever gaat is het aflevering ????

      /   Reply  / 
  50. amal

    ik hoop dat nl 3 het blijft uitzenden a.u.b het is een mooie serie blijf het uitzenden .
    wat een serie prachtig. A.U.B !!!!!!!!!!!!!!. tot hoe ver gaat de aflevering??

      /   Reply  / 
  51. angela

    mooie serie,maar ik heb veel gemist dus wie kan me helpen aan de complete serie….

      /   Reply  / 
  52. angela

    halloo,ik zou graag de beginafleveringen zien,die heb ik gemist,heeft iemand die toevallig opgenomen ik zou ze graag overnemen,en ik zou ook graag dat liedje willen hebben,kan iemand me daar aan helpen…a.u.b.

      /   Reply  / 
  53. isin

    26 afleveringen

      /   Reply  / 
  54. isin

    angela ik heb die liedje ik stuur het wel naar je als je het wil.

      /   Reply  / 
  55. hazal

    Yabanci Damat en Hayat Bilgisi zijn ook hele leuke serie’s
    maar asmali konak is super !!
    ik hoop dat het verder gaat dan 26 aflevringen.

      /   Reply  / 
  56. Angélique

    Wat een geweldige soap!!! Ook ik ben een van de trouwe kijkers vanaf de allereerste aflevering. Wat was het weer spannend gisteren. Ik ben zo benieuwd hoe het afloopt….. Is Seyman echt niet dood? Ik hoop het niet. De serie draait om Bahar en Seyman. Er schijntook een film te zijn. Ik hoop dat de NPS deze film ook laat zien.

      /   Reply  / 
  57. angela

    hoi isin,ik heb wel wat liedjes uit de serie kunnen vinden op internet,maar als je wil stuur maar want ik weet niet of ik de goeie heb,alvast bedankt…[email protected]

      /   Reply  / 
  58. isin

    angela heb je geen hotmail ?
    via msn zal het sneller gaan.

      /   Reply  / 
  59. angela

    sorry is niet meer nodig heb het liedje al gevonden,maar bedankt…

      /   Reply  / 
  60. angela

    ik heb de site ook gezien maar is niet ondertiteld denk ik,je kan ook op weblebi.com kijken daar staat ook heel seizoen 1 te koop,maar ook in het turks…

      /   Reply  / 
  61. Nicky Cevrim

    Jongens en meisjes (die interresse hebben) ik ben alle delen incl. ondertiteling op DVD aan het zetten. Er passen vijf delen op een DVD. Normaliter ben ik geen soap-er, maar Asmali Konak is het einde. Ik ben zelfs in het huis waar alles gefilmd wordt geweest. Toevallig hebben wij 17KM verderop een eigen huis vanaf het konak. Echt een prachtige omgeving is het (Capadoccia gebied). I’m Lovin it.
    Groetjes…..Nick

      /   Reply  / 
  62. aRIF

    Hi Nick,

    Ik ben gek op de serie Asmali Konak,vanaf deel 8 ben ik het aan het volgen op NED 3.
    Ik heb zeker interresse alle delen op DVD te hebben. Neem contact met mij A.U.B
    info: [email protected] /
    [email protected]

      /   Reply  / 
  63. Zoki

    Hoi iedereen! Gelukkig is dit geen laatste aflevering want NPS heeft een hele seizon gekocht en die heeft 26 afleveringen!!! Tina vroeg waar je platjes over A.K. kunt vinden.
    Dat doe je gewoon op Google en klik je op afbeeldingen!
    Groetjes :)

      /   Reply  / 
  64. Zoki

    Merhaba,
    Nick heeft gelijk over ‘t huis!
    Het is een restaurant & een hotel. Voor echt fans dus een must om het te gaan bezichtigen(logeren). Buyrum!
    Web adres is: http://www.oldgreekhouse.com/

      /   Reply  / 
  65. melissa

    Seyman is toch niet echt dood, want de serie draait om hem en bahar. Maar hoe kan hij het overleeft hebben. Ik hoop ook dat nl3 de overige delen ook koopt. Weet iemand internet sites waar meer info over de serie te vinden is en/of plaatjes heb gezocht maar is heel moeilijk om iets te vinden

      /   Reply  / 
  66. Frances

    Echt een geweldige soap. Ik had mazzel dat ik de allereerste aflevering toevallig zat te kijken, vanaf die tijd ben ik echt verslaafd eraan. Wat er ook gebeurd, zaterdag om half twee houd ik gereserveerd en zit ik te kijken. Ik moet toegeven dat ik soms gewoon met tranen in mijn ogen zit,maar ik probeer me een beetje in te houden, anders staat het zo aanstellerig tegenover mijn vriend… Hem heb ik trouwens ook “verslaafd” gekregen, hoewel ‘ie in het begin nog niet helemaal “gepakt” was door de serie ( we zijn gewoon twee kaaskoppen :-) ). Ik ga zeker kijken op http://www.oldgreekhouse.com, nou wil ik erheen ook! Voor mij kan het “eewig” doorgaan!!!
    Beste Isin, dat liedje vind ik ook tegek! Echt super mooi! Kun je mij er alsjeblieft info over sturen? Mijn e-mail adres is: [email protected] . Alvast hartstikke bedankt!
    groetjes aan alle A.K. fans!

      /   Reply  / 
  67. isin

    ok Frances ik heb je aangemeld :)

      /   Reply  / 
  68. Nadine

    Kan iemand me zeggen of er een CD bestaat met de muziek van de serie ? Je kan altijd mailen naar [email protected]

      /   Reply  / 
  69. angela

    hoi nadine,volgens mij is er ook wel een cd van te krijgen,kijk maar op http://www.tulumba.com of op http://www.weblebi.com,daar kan je die bestellen denk ik….en voor nicky ik heb ook wel intresse voor die dvds met ondertiteling,wanneer zijn ze klaar?? kun je me wat meer info geven op [email protected]…a.u.b…

      /   Reply  / 
  70. Filiz

    mijn dochter keek nooit naar turks (schotel),maar nu het op ned.3 komt, wil ze het voor geen goud missen!! goed voor haar turks trouwens. Ik kom daar ook vandaan prachtige plaats. Ik ben daar alleen een tijd niet geweest, ik zou het niet meer herkennen. (Çalîkusu is ook een prachtige serie)

      /   Reply  / 
  71. Claudia

    Hey Nick ,

    Ik heb zeker interesse in de dvd’s van asmali konak.
    Graag wil ik meer info.
    Wil je aub contact met me opnemen :
    [email protected]
    Groetjes !

      /   Reply  / 
  72. Fouzia

    hoi,

    Ik ben ook een grote fan van deze fantastische serie. Het spijtige is dat ik de eerste afleveringen heb gemist, tot mijn grote grote spijt.

    Het is een serie die alle series overtreft. Ik hoop dat echt er nog afleveringen volgen.

    Intussentijd, kan iemand mij please vertellen of deze serie ook op dvd te verkrijgen is.

    Thanks, je kan me altijd hierover mailen op [email protected]

    Groetjes

      /   Reply  / 
  73. fouzia

    Hey Nicky,

    Dat ik weg ben van de serie A.K. dat lees je hierboven.

    Ik heb gelezen dat jij wel de dvd met nederlandse ondertiteling hebt en ik had deze dolgraag gehad. Daarom vraag ik je wat te doen om aan deze dvd te komen?

    Kun je me hiervoor een mailtje sturen please?

    Hoop echt dat je iets laten weten…
    Nog een prettige dag en tot…

      /   Reply  / 
  74. sanae

    hallo mensen

    ik wil even zeggen dat het een top film is.
    ik kijk er iedere week met plezier naar.

    ga zo door groetjes sanae

    ps.zijn er ook herhalingen of wordt het alleen zaterdag uitgezonden.

      /   Reply  / 
  75. Nicky Cevrim

    Ik lees dat er veel interresse is. Mail mij prive en je hoort hoe of wat [email protected]
    Ik heb al 3 dvd’s tot nu toe :-) ..

    Groetjes van Nicky aan alle Asmali lovers…

      /   Reply  / 
  76. Claudia

    Het is gelukkig weer bijna zaterdag !
    Kan haast niet wachten.
    Ben benieuwd hoe het verder gaat.
    Iedereen veel kijkplezier zaterdag :-)
    Groetjes !

      /   Reply  / 
  77. verina

    Wat is dit een prachtige serie!!! Mijn man en ik volgen hem vanaf de 1e aflevering en we hebben er echt nog geen een overgeslaan. Is echt uitzonderlijk want mijn man is gewoonlijk de hele zaterdag klusjes aan het doen en die gaat echt nóóit overdag tv zitten kijken, maar aan deze serie is hij echt verslaafd, ik ook hoor. De muziek is ook zo prachtig, de beelden schitterend, de acteurs fantastisch. Wij hopen heel erg dat de NPS doorgaat met het uitzenden van deze prachtige serie. Als iemand weet waar je de dvd’s van de serie kunt kopen, ik hou me aanbevolen.
    Groetjes.

      /   Reply  / 
  78. gwenyth

    Ik kan niet stoppen met kijken van deze serie. Ik hoop dat ze het nog lang zullen draaien en van mij mag hij elke avond wel komen in plaast van gt st. Hier zit meer emotie in en is spannender en de hoofrolspelen is knapper seymen ha ha . Nou dat was het tot zover,
    De groeten

      /   Reply  / 
  79. Ingrid

    Wat een geweldige serie. Ik kan geen zaterdag voorbij laten gaan zonder te kijken. Toen het straks afgelopen was, voelde ik me gewoon down omdat we weer een week moeten wachten. Ik heb daarom ook veel interesse in de dvd’s.
    Groetjes

      /   Reply  / 
  80. Marijke

    Ik vind de serie fantastisch.maar het tijdstip vindt ik minder.kan het niet op een ander tijdstip uitgezonden worden en herhaald want door me werk heb ik twee afleveringen gemist.ga zo door om zulke series uit te zenden.

      /   Reply  / 
  81. Nicky Cevrim

    Hoi mensen … dit is nicky. Ik zal voor de duidelijkheid nog een keer aangeven (voor verina, gwenyth, Ingrid, Marijke en voor alle geinterresseerden) dat je de complete serie bij mij kan bestellen. Naja Compleet… ik mis alleen deel 1. Buiten dat ben ik alle delen op DVD aan t zetten… dus ik hoor t wel ….. mail me op [email protected] of voeg me toe op MSN.
    Ik heb zelfs ASMALI KONAK The Movie… dat is het alle laatste deel maar aan te raden om t te zien na afloop van de serie.
    Groetjes aan alle Asmali Lovers ;-)

      /   Reply  / 
  82. irene

    kan iemand me aub vertellen wat er vandaa gebeurt is.
    ben het helemala vergeten omdat ik erachter ben gekomen dat ik zwanger eben en alleen nog maar daarmee bezig ben.
    ik wil graag weten wat er zoal gebeurt is.
    thanx

      /   Reply  / 
  83. aRiF

    Hi Irene,
    Kort samenvatting (deel 17)
    Bahar komt achter dat zij zwanger is, zoals jij; toevallig :-) Trouwens gefeliceteerd!
    Seymen wordt vermist bijna hele aflevering.Er wordt druk naar hem gezocht,zonder resultaat.Vlak voor eind van aflevering; Seymen wordt gevonden door twee arabieren buiten grens van Turkije.

      /   Reply  / 
  84. recep

    ik vind jou ook superrrrrrrrrr…..

      /   Reply  / 
  85. Ester

    Ik vind Asmali Konak een geweldige soap/drama serie. Ik zit steen vast voor de tv, om geen minuut van deze serie te missen. Dit soort series zouden ze meer moeten uitzenden. Weet iemand of hij op dvd komt?

      /   Reply  / 
  86. Filiz

    Ik vind het tof dat er met andere culturen ook rekening wordt gehouden, zelf ben ik turks maar ik ben weer gek op hindi films, elke zaterdag kijk ik of er mischien weer een hindi film komt!!!

      /   Reply  / 
  87. samy

    kan iemand me aub vertellen of ik ergens een dvd box ofzo over die serie kan vinden…heb overal gezocht en kwam niet verder dan de film maar niets over de serie?? Weet iemand misschien iets meer???

      /   Reply  / 
  88. samy

    Nicky Nicky!! help jou zocht ik!! ik ben dringend opzoek naar die serie op dvd!! neem aub contact met me op!! [email protected]

      /   Reply  / 
  89. sandra

    ik heb een vraag gaat gaat bahr dood of seymen want ik zag paar plaatjes dat ze allebei kaal waren en bahar in het zieken huis lag

      /   Reply  / 
  90. Claudia

    Is er ook een Nederlandse site waar informatie is te vinden over deze serie ?
    Met bijv. foto’s , interviews enz

      /   Reply  / 
  91. sherida

    Hoi Fatih,Ik mek dat je de serie reeds kent.Wil je mij mailen over hoe het verder gaat?? Ik wil het erg graag weten Bij voorbaat dank Sherida

      /   Reply  / 
  92. mar selderijk

    Wat nou, verschil tussen culturen. Ik heb genoten vandaag van asmali konak. Kan zo in en nederlandse fam. gebeuren. Alsjeblieft, zendt dit op een wat gunstiger tijdstip uit. Deze serie verdient beter!!!Ik zal er voor thuis blijven en anders maar opnemen.

    Bedankt en SUCCES!!!! Eindelijk een programma met iets meer bagage dan doorgaans het geval is. Even verlost van quissen, spelletjes, sex en jouw vrouw, huis, vacantie enz. enz. Kortom “bagger”doorgaans. Ga zo door. Moet nu naar de wereldcinema kijken. Fijn weekend en …nogmaals bedankt.
    mar selderijk-box

      /   Reply  / 
  93. Selma

    Hi,
    Is Seymen nu echt dood???????????????????????????????
    Voor de eerste keer kijk ik naar dit programma en tis echt geweldigggg!!! Maar ik hoop dat Seymen nog leeftttt… Weet iemand wa dat er gaat gebeuren????

      /   Reply  / 
  94. karolien

    ik heb de uitzending van 18 feb gemist van asmali konak wat is er allemaal gebeurt???
    met seyem is hij gered weet zn familie waar hij is wat is er allemaal gebeurt reageer ff aub. ik zou het super vinden al vast dank u wel!!!!!

      /   Reply  / 
  95. gwenyth

    Hallo bikir heeft seymen gevonden samen met dilce. die gekke mafia baas zat er toch achter nadat ali de moeder had gesproken van seyemen dat raakte hem zo dat hij in een keer stappen ging ondernemen en schoot die mafia vent in zijn been dus hun gaan nunaar seymen toe. Hij is er wel slecht aan toe . Dilce die is nu bij seymen en wil hem verzorgen vervolgens kleed ze haar eigen uit en gaat op seymen liggen en het enigste wat seymen zegt is bahar. Ze wordt woedend en heeft een schep in haar hand ze wil seymen met die schep slaan maar hij kan niet een bewegen dus de vraag voor volgende week is zal ze seymen kwaad doen of komt er op tijd iemand aan om haar tegen te houden. |Ik hoop dat je zo voldoende weet.

      /   Reply  / 
  96. Ikke

    Hey hey, ik zou graag de dvd’s willen hebben. Hoe kan ik ze van je krijgen?

      /   Reply  / 
  97. Ikke

    Nicky Cevrim Urgup, ik wil graag de dvd’hebben. Hoe lan ik ze van je krijgen???????

      /   Reply  / 
  98. Filiz

    ik vind asmali konak echt geweldig. ik heb de 1ste paar afleveringen gemist ,echt jammer. ik vind dicle helemaal niet leuk, ze liegt zo vaak en yaman mag ik ook niet.

      /   Reply  / 
  99. Audrey

    Ik vind de serie echt geweldig. Het wordt op een onhandig tijdstip uitgezonden, maar als het ff kan dan kijk ik.
    Soms snap ik de verhaallijnen niet helemaal, maar dat drukt de pret niet.
    Ik hoop dat de NPS alle afleveringen koopt!

      /   Reply  / 
  100. karolien

    hey super veel bedankt voor je reactie
    ja het duidelijk genoeg hoor;)
    nou ik hoop dat er iemand op tijd binnen komt dat wijf is egt gestoord.
    maar egt super veel bedankt:)
    groetjes karolien;)

      /   Reply  / 
  101. ozzy

    wuawwww…….ik ben zelf turks,maar wij hebben geen satelliet , daarom kon ik deseSERIE EERST niet op de trurkse zender niet volgen, maar nu lukt het me ook niet,

    KUNT U ALSTUUBLIEFT IN DE AVONDEN HERHALINGEN UITZENDEN, ZOALS SHOU SHOUF, ,,,WILT U ME MAILEN?

      /   Reply  / 
  102. ozzy

    jaa, die akn je gwoon downloaden, vooral op het laatst is het heel leuk

      /   Reply  / 
  103. hoi

    Nou, ik en mijn zussen zitten elke zaterdag voor de buis om Asmali Kolak te kijken. Het is echt super leuk, en ik heb gehoord dat het een jaar doorgaat. Het is echt super !!!

    GA ZO DOOR WANT IK BEN VERSLAAFD!!

    Greetzzz

      /   Reply  / 
  104. soumia

    nou ik vind ghet echt de mooiste serie die ik heb gezien het mag gewoon niet stoppen ik smeek het jullie prachtig gewoon.
    ze hebben ook een film hayat heet ie van asmali konak. echt mooi hij moet gewoon doorgaan na die 26 aflevringen. aub zorg er voor.

      /   Reply  / 
  105. ineke

    Ben helemaal weg van deze serie.
    Welk deel van Turkije is deze serie opgenomen.
    Toevallig op een zaterdagmiddag aangezet. Wil graag deze serie op d.v.d. hebben want waarschijnlijk zal ik wat afleveringen moeten missen. In een woord prachtig.

      /   Reply  / 
  106. sussanne

    ik vond het film mooi
    en het was een leuke film
    ik kijk elke zaterdag
    en ik wil graag dat de films worden herhaalt

    dat was het

      /   Reply  / 
  107. laura

    ik ben al helemaal verslaafd geraakt aan asmali konak geweldig gewoon!!!
    mn vriend komt uit turkije en daar had ik de serie al n paar keer gezien.
    kan haast niet wachten tot volgende week zaterdag hoe zal t met seymen gaan?

      /   Reply  / 
  108. Nicky

    Hallo Asmali liefhebbers,
    Mensen die naar Turkije gaan op vakantie moeten Asmali Konak eens bezoeken in urgup, mail mij voor meer info voor de Asmali DVD’s [email protected]
    Groetjes Nicky

      /   Reply  / 
  109. sandra

    hey was egt spanned die bahar in de auto dromen toen ze boos werd en uit auto ging en op hem wachtte dat was pas lief maar die seymen die heeft het toch met die vrouw gedaan maar zou die kleine zoon dan niet van hem zijn dat gevoel heb ik ik hoop het van niet .doeg

      /   Reply  / 
  110. Claudia

    Hoi Sandra !

    Volgens mij is dat zoontje van Dicle inderdaad van Seymen.

    Doeg…..

      /   Reply  / 
  111. gwenyth

    hij is van seymen

      /   Reply  / 
  112. bahar

    het is nou echt spannend
    ik hoop dat die zoon van Dicle niet van SEymen is
    en hopelijk is Seymen er gewond
    anders gaat Bahar echr rare dingen doen maar wat wel jammer is ze hebben eens geen site

      /   Reply  / 
  113. melissa

    He gelukkig heeft asmali konak veel kijkers.
    We zitten ondertussen al bij aflevering 19 ik hoop dat nl3 de andere delen ook gaat kopen zodat we de serie kunnen afkijken. Ik vind het altijd zo irritant als het na een aantal afleveringen van tv verdwijnt.
    Kijk altijd, ook al vind ik het ook best een irritant tijdstip beter om 7 of 9 uur s’avonds.
    Seyman is bijna in het ziekenhuis ben benieuwd hoe bahar gaat reageren als ze hem zo ziet

      /   Reply  / 
  114. Nikki

    Geweldige serie, ik kijk iedere week, maak er tijd voor, echte drama, het een is nog niet gebeurd of het ander komt er weer aan. Wie weet of er ergens iets te downloaden is van Asmali Konak of waar ik een film zou kunnen kopen?

    Groetjes,
    Nikki

      /   Reply  / 
  115. Berat

    Beste alle,

    Wat een ontroerende en prachtig gespeelde serie is dit zeg!! Klasse!!! Ik zit ieder zaterdag middag klaar met mn tisseu box!

    Nicky kan je ook als het nog mogelijk is contact met mij opnemen?? Ik heb interesse in de dvd’s :)

      /   Reply  / 
  116. melanie

    Hallo allemaal,ik kijk ook sinds kort en vind het een SUPER,serie maar ik heb het afgelopen zaterdag gemist wil iemand mij in het kort please????? even updaten…ik ben zo nieuwschierig wat er is gebeurd.alvast bedankt,Groetjes.

      /   Reply  / 
  117. Miranda

    Okee, om het kort te houden;
    Seyman is bijgekomen. Dilara raakt (weer eens) helemaal overstuur omdat die maar thuis moet blijven en vaart enorm uit tegen Haydar dat hij het huis uit moet. Haydar raakt overstuur en gaat huilen; hij moest van meneer binnen blijven. Hij was nog beter af in de gevangenis. Die avond gaat iedereen slapen en dan zie je Zeynep bij Dilara en Zelis gaan slapen omdat ze niet kan slapen. Dilara staat op en gaat naar de keuken waar Dicle nog zit. Je ziet iemand benzine over het dakterras gooien maar je ziet niet (goed)wie het is. Het huis staat al snel in lichterlaaie. Iedereen buiten; dan zegt Zelis (die 4 is) haar eerste woordjes “mama, niet huilen!”. Daar eindigt het.
    Ook nog in het huis van de Hamzaoglu’s komt de man van Kader (zus van Ali) thuis, omdat hij ongeneeslijk ziek is en hier wil sterven. Tamer ziet het niet zo zitten maar Kader is ondanks alle andere vrouwen die Kemal had, toch weer verliefd op hem.

    Ik ben echt blij dat ik deze site heb gevonden!!! Ik dacht dat ik de enige kijker was…

      /   Reply  / 
  118. Miranda

    Zou je mij dat liedje ook kunnen mailen die in het begin speelt???
    [email protected]

    thanks!!!

      /   Reply  / 
  119. Deniz*

    het is egt een leuke serie en ik vind het ook leuk dat op een nederlandse zender een turkse serie is heb natuurlijk geen ondertiteling nodig want ben zelf ook een turk;) en er is ook een film over asmali konak en die heet Hayat en in de serie krijgt bahar een dochter die heet hayat vandaar de film in de film krijgt bahar een ziekte waar se bijna aan dood gaat en haar haar kaal is en hebben se om de een of ander reden weer rusie en krijgen se elkaar een jaar niet te zien en op een dag sien se welkaar weer in New York en komt alles weer goed
    kussies Deniz

      /   Reply  / 
  120. Deniz*

    Ja ze zijn op een plaatje idd kaal dat komt omdat dat niet de serie maar de film van asmali konak is die hayat heet zo heet trouwens ook de dochter van bahar in asmali konak en bahar krijgt in de film een erge ziekte waardoor se sich moet gaan sgeren een leuke film. [email protected]

      /   Reply  / 
  121. A.

    Heujj mensen!

    Ik heb een paar afleveringen gemist van asmali konak en ik zou die heel graag willen zien,kan ik dat ergenst downloaden? En hoe zit het met het vervolg van asmali konak, want NPS zend er maar helaas 26 uit toch? Ik wil alless ziennn!!!!!!

      /   Reply  / 
  122. marina

    Hallo,
    ik ben belgische en toevallig een paar maand geleden ben ik op Ned3 terechtgekomen en blijven plakken. Er gaat geen zaterdag zonder mijn favoriete serie voorbij. Ik hoop echt dat ze meer dan 26 afleveringen gaan uitzenden, waar zouden we anders terechtkunnen? Zonder ondertitels zal het een beetje moeilijk worden vrees ik. Je krijgt zo zin om in het vliegtuig te stappen en Turkije te bezoeken.

    Denken jullie echt dat de man van Kader ziek is?!

      /   Reply  / 
  123. sara

    Ik zelf ben ook helemaal weg van die serie. Voor mensen die interesse hebben je kunt de DVD online bestellen bij http://www.kitap.nl.

      /   Reply  / 
  124. Nicky

    Mensen die ook Nederlandse ondertiteling erbij willen, kunnen mij mailen voor meer info over de Asmali Konak DVD’s op [email protected]

    Groetjes Nicky

      /   Reply  / 
  125. maggy

    kan je die dvd’s bij jou bestellen? En hoeveel kost dat? Graag met nederlandse ondertiteling

      /   Reply  / 
  126. Twan van Zutphen

    He Nick,

    ben jij Nicky Cevrim uit Dordrecht???
    Waarmee ik in hoensbroek heb gezeten?
    Zo ja, stuur ff een mailtje is lang
    geleden man!

    Groeten Twan!

      /   Reply  / 
  127. Sarah

    Tijdens een regenachtige zaterdagmiddag bleef ik hangen en geboeid door deze serie. Sindsdien blijf ik er elke zaterdagmiddag voor thuis. Super serie!!Zou wel de hele serie willen hebben.. Ik ben een Nederlandse maar dat Turks bevalt me wel!

      /   Reply  / 
  128. Cemil Kanli

    7 jaar geleden is een dierbaar iemand van mij overleden en heb ik mijn vader in turkije begraven,turks opgevoed ben ik niet maar voel wel sterk de band.
    door deze serie die ik elke zatermiddag kijk heb ik het gevoel dat ik een uur lang in turkije ben. een heele mooie serie die van mij een 10 krijgt.blijf doorgaan met zulke mooie series uit te zenden.

      /   Reply  / 
  129. Cemil Kanli

    beste nicky is deze dvd te koop en wat vraag je ervoor ?

      /   Reply  / 
  130. Sem

    heee nicky!! ik heb gekeken op de site maar ik kan de dvd van Asmali Konak nergens bestellen??!! Hoe kan dat?!

      /   Reply  / 
  131. Bosna

    Ik volg het ook echt super. Volgens mij volgen heel veel balkan people het :P

      /   Reply  / 
  132. Samra

    I love it!!! Ik ga echt via satelliet proberen te volgens als het stopt en ik geef er nix om dat ik het niet versta dan !!! Dik veel beter dan Amerikaanse series!!!

      /   Reply  / 
  133. Miranda

    Hoe doen ze het zeg? Elke keer weer drama! Nu weer met die charmante “nicht” van Yaman die langs komt. Inderdaad, Kemal was dus niet ziek. Pffff. wat een spanning!

      /   Reply  / 
  134. soulaf

    Hey mensen,

    Ik wil ook effe zeggen dat ik het een fantastische serie vind! Ik wil geen aflevering missen, maar ik heb jammer genoeg niet de allereerste afleveringen gezien. Ik weet ook niet goed wat er tussen Seyman en Dejle is. Kan iemand dat mij vertellen?

    alvast bedankt,
    Soulaf

      /   Reply  / 
  135. vikkie

    kan iemand vertellen wat er afgelopen zaterdag is gebeurd..helaas gemist..is een hele erge leuke serie.alvst bedankt

      /   Reply  / 
  136. Miranda

    Hoi Vikkie, Afgelopen zaterdag: Seyman daagt Yaman uit om nog eens een miljoen bij te leggen (ervan uitgaande dat hij dat niet heeft en dus bankroet gaat of ermee stopt). Yaman zegt “tamam” (okee) en brengt een nicht mee uit Istanbul die veel weet van financien (ofzo) Die nicht is superhot, Bahar realiseert zich dat ze er niet zo charmant uit ziet (wat Seyman haar ook de hele tijd subtiel laat merken). Duygu (vriendin Bahar) is op bezoek.

    en Soulaf;
    Dat met Seyman en Dicle was ook even te zien in de aflevering dat Seymen bewusteloos bij die Arabieren lag; Een avond kwam Seyman dronken thuis en Dicle zat te huilen in de keuken omdat ze niet mee mocht naar een of ander feest van Fatma. Toen hebben ze eh… even geknuffeld… waardoor Dicle zwanger is geraakt.

    Weet iemand van wie de openingstune is van Asmali Konak??? Dat vind ik zo mooie muziek!

    groetjes,

    Miranda
    [email protected]

      /   Reply  / 
  137. Wafa

    Haaaayyy, ik ben helemaal verliefd op deze serie elke zaterdag zit ik al een half uur van te voren klaar om te kijken. Ik herken mezelf zo terug in Bahar, geweldig gewoon. Ik ga helemaal op in de serie alsof het allemaal echt is. Ik wil zo graag een dvd of videoband van de film of de andere series. Waarom komt ie niet elke dag net als gtst van zaterdag tot zaterdag moet je zolang wachten…….

    Een verslaafde asmali konak fan….

      /   Reply  / 
  138. Hadia Zanzan

    woowww
    ik ben helemaal verliefd op seyman en de serie. Ik probeer altijd even tijd te maken om naar de soap te kijken. Zelf ben ik marokaanse maare dit vind ik echt leuk. mijn zusjes en ik gaan er altijd helemaal voor zittten.
    Als iemand weet waar ik de afleveringen kan downloaden of kan kopen reageer dan even.
    Helaas heb ik al veel afleveringen gemist of niet helemaal kunnen bekijken.

    help me…..

      /   Reply  / 
  139. Berna

    Elke zaterdag zit ik weer met mijn man aan de buis gekluisterd. Superrrrrr.
    Officieel zijn er nog 3 afleveringen te zien bij NPS. Weet iemand al of NPS nog doorgaat met uitzenden van Asmali Konak?

    groetjes,

    Berna

      /   Reply  / 
  140. Selma

    Weet er iemand of er iets ga gebeuren tussen Seymen en die nicht???? Bye xxx

      /   Reply  / 
  141. Nicky

    Dat is een leuke toeval man Twan (Toin Toin), is zeker lang geleden. Mail me es een keertje prive man [email protected] kunnen we misschien wat afspreken, eenarmige bandiet :) ))… Wou je zeggen dat jij ook al Asmali Konak verslaafde ben hahahaha… Trouwens voor degene die de DVD’s ervan willen moeten me maar mailen.
    Groetjes Nicky

      /   Reply  / 
  142. derya

    Heb helaas de laatste uitzending gemist.
    Kan iemend me vertellen wat er is gebeurd.
    Alvast bedankt.

      /   Reply  / 
  143. fouzia

    Hey Nicky,

    Ik heb je gemaild ivm de dvd’s, kun je je mail checken en mij asjeblief laten weten wat je IBAN-nummer is zodat ik de betaling voor de dvd’s kan doen.

    Hoop heel snel iets van je te horen.

    Groetjes fouzia

      /   Reply  / 
  144. Monique

    Hoi Allemaal,
    Ook ik volg de serie. Ik ben er helemaal verslaafd aan. Echt een té gekke serie. Ook makkelijk die ondertiteling. Ik leer Turkse taal en zo heb ik 2 vliegen in 1 klap als ik kijk: ontspanning/vermaak & leren.
    Ik hoop dat de serie nog lang op de Nederlandse buis te zien is!!

      /   Reply  / 
  145. suzanne (assyris)

    amai!!! asmali konak is één van de beste series die ik ooit heb gezien. en die seyman (ozcan deniz) is echt een hele knappe!! in begin wist ik zelfs niet dat ze die serie op ned3 vertoonden totdat mijn zus (die eigelijk nooit naar turkse series kijkt) naar mij toekwam en zei dat er een heel goeie turkse serie op ned3 is! vanaf toen zit ik elke zaterdag voor de tv.

    echt suppeer!!!!!!
    kan iemand mij die muziek dat ze in begin afspelen naar mij sturen??

    groetjes suzanne

      /   Reply  / 
  146. Miranda

    Hoi Suzanne, ik heb het van iemand anders gekregen maar kan het je wel doorsturen. Zet je e-mailadres er even bij of zend mij een mail; [email protected]

    Wist je dat Seymen in het echt een “folksinger” is? Misschien zingt hij het echt wel.. Dat weet ik niet.
    Muziek is erg goed en best lang..

      /   Reply  / 
  147. mohammad

    hoi mensen,
    ik heb de serie asmali konak van 1 april gemist. is er iemand die weet waar kan ik de gemiste uitzendig bekijken.

    groetjes mo,

      /   Reply  / 
  148. Justy

    Seymen is een hele bekende zanger uit Turkije, hij heet in het echt: Özcan Deniz.

    Maar het beginliedje zingt hij niet. Op Kazaa kun je veel liedjes van Özcan vinden. Hij heeft een prachtstem.

    Asmali Konak heeft ook een film: Asmali Konak Hayat. Die film sluit aan op de serie, het is namelijk een vervolg van de laatste aflevering en speelt zich voor een groot deel in Amerika af. Meer verklap ik niet.

    Ik hoop dat NPS de serie compleet zal uitzenden en op het eind ook de film zal uitzenden!

    Groetjes.

      /   Reply  / 
  149. y

    alstubliefttttttttttttttttt kan de NPS niet de volgende 26 afleveringen ook nie tkopen het duurt tot aflevering 54 moet je zien hoeveel mensen er kijken pleasssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen en komen er o0k herhalingen ofsow ? maarja ik ho0p egt dat de volgende afleveringen ook gekocht worden d0ei.

      /   Reply  / 
  150. verina

    Wisten jullie dat er ook een website van de hoofdrolspeler Seymen is: http://www.ozcandeniz.com.. Staan ook stukjes muziek op, maar niet alles werkt even goed op de site, of het moet aan mijn computer liggen. In ieder geval wel leuk om even op te kijken.
    En je kunt logeren in Asmali Konak, website is http://www.oldgreekhouse.com.. Ook leuk om te zien.

    groetjes, Verina

      /   Reply  / 
  151. Miranda

    Ik heb de volgende mail naar [email protected] gestuurd;

    Beste heer/mevrouw,

    bij deze wil ik u graag wijzen op de volgende site http://zappen.blog.nl/nps/2005/10/22/turkse_topper_bij_nps

    Er zijn een hoop fans van de Turkse serie Asmali Konak (ondanks het feit dat het op een heel ongunstig tijdstip word uitgezonden). Kunt u ons misschien laten weten of het vervolg van de serie wordt aangekocht of de film? (Misschien op de Blog of naar mij)

    met vriendelijke groet,

    Miranda Tack

    Ik hoop dat er bericht op komt, ik kreeg gelijk eenmail terug dat ze het te druk hadden met mails om te beantwoorden maar vorige keer kreeg ik ook heel net bericht.

      /   Reply  / 
  152. fouzia

    Hey Miranda,

    Wilde je laten weten dat ik het keitof vind dat je de nps een mail hebt gestuurd.

    Hoop echt dat ze gaan reageren en dat het goed nieuws zal zijn.

    Een echte Ak-fan

    Groetjes

      /   Reply  / 
  153. Tina

    Ik heb de aflevering van vandaag 8 april gemist. Wie kan mij vertellen wat er gebeurd is?

      /   Reply  / 
  154. Cheryl

    Ik heb vandaag asmali konak gemist, helaas. Zou iemand mij misschien kunnen vertellen wat er vandaag is gebeurd?

      /   Reply  / 
  155. asmali fan!!

    ik heb hem ook gemist, waarom kan je het niet bekijken op uitzending.gemist.nl

      /   Reply  / 
  156. Miss R

    J ik kijk deze serie ook en ik ben een nederlandse vrouw en ik vin hen eg geweldiggggg

      /   Reply  / 
  157. suzanne

    hey miranda ik heb u toegevoegd
    [email protected]

    ja seyman heet int echt ozcan deniz. ik ken die al jaren van op tv. we hebben thuis turkse sateliet ik zen zelf ook een turkse en hij heeft al heel veel albums uitgebracht. echt prachtige liedjes. die heeft ook prachtige videoclips!! maar daarvoor moet je turkse sateliet hebben he ;-)

    groetjes
    suzanne

      /   Reply  / 
  158. Nicky

    !Goed nieuws voor mensen die Asmali Konak Gemist hebben!

    Ik heb alle delen opgenomen op DVD gewoon van de TV met de NPS ondertitelingen, dus je kan me mailen ([email protected]) als je een exemplaar wilt.
    Ik hoop wel dat aflevering 26 niet de laatste aflevering wordt, want de serie is super spannend.
    Ik neem aan dat het de kijkcijfers niet slecht doet.
    Groetjes Nicky

      /   Reply  / 
  159. ali

    hoi allemaal ik heb de hele serie gezien 2.5 jaar geleden het blijft leuk en nog z.n serie is deli yurek en ilan ikayesi die moet je zie echt waar jamer dat het 1x per week is o ja kurtlar vadisi toppers dat zijn pas series nog maals dat het 1x per week is ik blijf er voor thuis echt laterzzzz ali baba

      /   Reply  / 
  160. Marjolein

    Voor de asmali fans op http://www.piccas.nl in de gallery onder tv en dan a van asmali kan je enorm veel fotos vinden! Dus voor de diehards zeker een aanrader!!!!!!

      /   Reply  / 
  161. verina

    Bedankt voor de tip. Heb er al een hoop mooie afbeeldingen vanaf gehaald.

    Groetjes,Verientje

      /   Reply  / 
  162. verina

    Hoi Ali, waar kun je die series zien waar jij het over hebt?

    Groetjes, Verientje

      /   Reply  / 
  163. soumia

    is dit de laatste aflevering? dat kan niet want het is nogniet afgelopen. gaat hij verder dan 26 afleveringen. ik zou graag antwoord willen krijgen. want is ik vind het een super mooie serie ik wil niet dat het af gelpoen is

      /   Reply  / 
  164. amal

    ik hoop echt dat het door gaat aub pleaseeeeeeeeeee het is echt het beste serie tot nu echt laat hetv door gaan tot het laatste aflevering aub nps aub

      /   Reply  / 
  165. naomie

    het is echt een mooie serie ik vind het prachtig ik hoop dat ze verder gaan dan de 26 afleveringen !!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  166. Sibel

    Ik hoop ook dat ze verder daan de 26 afleveringen……zou toch raaar zijn als ze zo halverwege kappen met uitzenden van zo’n mooie serie!!!!

    Kunnen we ergens stemmen?

      /   Reply  / 
  167. Anna

    Gisteren was hopelijk niet de laatste uitzending. De NPS moet gewoon doorgaan. Please!!!!!

      /   Reply  / 
  168. fouzia

    Hoop echt dat deze prachtige serie blijft doorgaan!!!!!!!

      /   Reply  / 
  169. Fadima Alkan

    Ik heb intresse in de dvd waar alle delen van de serie op staan. Kan iemand mij dat mailen, waar ik dat vandaan kan halen of kan ik het van iemand kopen? Ik hoop dat iemand mij kan helpen, bedankt.

      /   Reply  / 
  170. Toyah

    Ik wil idd ook echt de dvd met de serie erop en de film hayat maar ik kan hem dus ook nergens vinden?! wie kan ons helpen!

      /   Reply  / 
  171. bianca

    geweldige serie elke zaterdag middag blijf er speciaal voor thuis ik hoop dat het niet blijft bij die 26 afleveringen want daar is het een veel te goede serie voor

      /   Reply  / 
  172. heleen

    goed nieuws asmali konak gaat door tot in elk geval 15 juli

      /   Reply  / 
  173. ILYAS

    HOE WEET JE DAT DE SERIE VERDER ZAL WORDEN UITGEZONDEN; aLS DIT WERKELIJK ZO IS IS DIT FANTASTISCH NIEUWS

      /   Reply  / 
  174. heleen

    ik heb naar nps gebeld en daar zeiden ze dat het gewoon doorgaat

      /   Reply  / 
  175. fouzia

    hi Heleen,

    Bedankt, dat is FANTASTISCH nieuws.

    het beste,

      /   Reply  / 
  176. Alma

    hallo asmali konak kijkers,

    ik heb de laatste aflevering ( die van 15 april) gemist. kan iemand mij beetje op de hoogte brengen.

    thanks thanks.

    gr. Alma

      /   Reply  / 
  177. amal

    yesyes thanx

      /   Reply  / 
  178. Sharon

    Inderdaad, het gaat door. In de nieuwe gids staat voor zaterdag gewoon Asmali Konak. Echt super :D

      /   Reply  / 
  179. verina

    Wij hebben Televizier, staat ook Asmali Konak om 13.35 uur, super!!!!

      /   Reply  / 
  180. verina

    na ak: film: good hands, komisch drama, ben benieuwd!!!

      /   Reply  / 
  181. hoii hoii

    HEEY IK VIND ASMALI KONAK EGT KK LEUK GWN, MAAR IK HEB SOO VEEL AFLEVERINGEN GEMIST OMDAT IK WEG MOEST EN KUNNEN JULLIE AUB GEEN HERHALINGEN UITZENDEN??:S

      /   Reply  / 
  182. Kim

    Hallo! Ik ben een ENORME fan van asmali konak. Sinds ik twee jaar geleden mijn Turkse vriend heb leren kennen, ben ik al weg van de taal, de cultuur, de geuren enz. enz. Helaas moet ik veel te vaak een aflevering missen, omdat het op een onmogelijk tijdstip wordt uitgezonden. Laten er alstublieft herhalingen komen?!?!?!

      /   Reply  / 
  183. lale

    aub vertel me wat net is gebeurt heb hem net gemist?baal als een stekker.

      /   Reply  / 
  184. lale

    kim kan je me aub vertellen wat er is gebeurt

      /   Reply  / 
  185. qUEEN

    Hallo allemaal
    ik ben ook een enorme fan, maar is het waar dat vandaag de laatste aflevering was,op ned 3?…wie weet of ze nog verder gaan met deze ongelofelijke serie op nederland 3 en wie weet of er op internet herhalingen te zien zijn?
    verder wilde ik vragen of iemand dat introliedje naar mijn vermelde mail kan sturen please!!!
    thanks and take care

      /   Reply  / 
  186. Berna

    Ik vind het super dat NPS doorgaat met het uitzenden van Asmali Konak.

    Thanx.
    Trouwe fan.

      /   Reply  / 
  187. b mermer

    je schrijft dat je al 3 dvd’s hebt , waar heb je die vandaan, ik wil ze ook graag. vooral de film Hayat wil ik graag zien. Hoeveel afleveringen zijner, weet je dat? b.v.d. Bea

      /   Reply  / 
  188. heleen

    ik zoek de film van asmali konak nederlands ondertitelt kan iemand mij helpen?
    alvast bedankt

      /   Reply  / 
  189. sev

    ik heb asmali konak van afgelopen zaterdag ook gemist, waarom staat het niet bij uitzending.gemist.nl ? Of kan er niet op een ander tijdstip nog een herhaling komen?

      /   Reply  / 
  190. Ashley

    Hallo Asmali Konak kijkers!

    Kan iemand mij effe bijpraten wat er afgelopen zaterdag is gebeurd???

    Ik heb het gemist en baal als een stekker!!

    Alvast bedankt voor de genomen moeite.

      /   Reply  / 
  191. Wendy

    Op internet kun je de volledige reeks en de film downloaden, maar het is wel zonder ondertitels, als iemand geintresseerd is…
    Ps: de serie loopt tot aflevering 56 of 65 ben niet zeker… en dat ze kaal zijn is niet van de serie maar van de film, bahar wordt ernstig ziek en uit medeleven scheert seymen zijn haar ook af :)

      /   Reply  / 
  192. lale

    wat fijn dat het ge download kan worden maar kan je me specefiek vertellen welke site is het via kazaa ofzo?

      /   Reply  / 
  193. Tamara

    Hallo,
    ik zou graag wilen weten hoe dat liedje
    in de intro heet :o die vind ik ZO leuk:)

    alvast bedankt!!
    grtz,
    tamara

      /   Reply  / 
  194. Tamara

    Hallo miranda!!
    ik zag je berichtje en k las dat je het
    intro liedje hebt? :O
    zou je em alsjeblieft willens turen naar mij
    ik heb (tijdelijk) je email toegevoegd als je het niet erg vind!!

    grtz,
    tamara

      /   Reply  / 
  195. djh

    Ik bent het eens met de rest! een geweldige serie! ik blijf er altijd voor thuis, en als ik een keer weg moet ofzo, dan neem ik het op, zodat ik het daarna nog kan bekijken! ik hoop ook heel erg graag dat er meer delen worden uitgezonden. ik heb nog geen een aflevering gemist, GELUKKIG!

      /   Reply  / 
  196. shirley uit hoorn

    Hoi alle fans,

    Ik ben letterlijk verslaafd aan deze serie samen met mijn dochter van 14. Zaterdag moeten de kinderen altijd sporten, maar het eerste wat we doen is de video instellen om het op te nemen. Ik zou graag willen weten of je de serie kan kopen met nederlandse ondertitelling en ook de film zou ik graag willen zien. Wie daar meer informatie over heeft wil die mij dan een mailtje sturen. Het moet wel ondertiteld zijn want ik ben surinaams. Het is een van de geweldigste series die ik ooit heb gezien. NPS een 10 met een griffel. En ik hoop dat jullie alle afleveringen uitzenden. En jullie lezen het als jullie de dvd’s gaan uitgeven worden ze zeker gretig gekocht. Dus doe je best

      /   Reply  / 
  197. Miranda

    Hoi Tamara, ik geloof dat ik je dan net geweigerd heb *sorry* :-)
    Mail even naar mij en dan mail ik je het liedje door.

    groetjes

    Miranda

      /   Reply  / 
  198. Esra

    Ik vind Asmali konak echt een gaaf programma! En het is heel tof dat ze het op Nederland uitzenden! Ik hoop dat als deze serie is afgelopen ook nog een andere Turkse serie kan getoond worde!

      /   Reply  / 
  199. Sem

    Haaj wendy… ik zou supergraag willen weten waar ik dan precies de hele serie en de film kan downloaden!!! wil je plzzz antwoorden? ben je ontzettend dankbaar!!

      /   Reply  / 
  200. Wendy

    hallo, het liedje kun je op kazaa vinden onder de naam “asmali konak dizi” de zanger is Özcan Deniz. Voor de serie te downloaden moet je wel veel geduld hebben :s en miss ook wat turks kunnen http://www.nurgulyesilcay.com.tr/forum/viewforum.php?f=10 daarna ga je naar asmali konak videolari daarna vind je de afleveringen (1bölüm, 2bölüm,…) in delen. maar momenteel zitten ze nog maar aan deel 16, maar de schrijver beloofde alle delen erop te zetten :)

      /   Reply  / 
  201. Wendy

    ik heb spijtig nieuws, de site http://www.nurgulyesilcay.com/forum waar je de film kon downloaden, is heel moeilijk om op te geraken, en momenteel geraak ik er niet op dus ik kan jullie nu niet helpen spijtig genoeg, ik ga de komende dagen nog proberen als het niet lukt, zal ik jullie mijn e-mailadres geven en via mail proberen sturen
    als je foto’s van de film wilt http://www.nurgulyesilcay.com.tr/forum/viewforum.php?f=5 en ga naar een zin waar resim of resimler in staat

      /   Reply  / 
  202. Wendy

    kben erop geraakt
    http://www.nurgulyesilcay.com/forum/viewtopic.php?t=409&sid=e20fe8e099f8be95d99cebd421569bee
    daar staan de 8 delen en daaronder staan nog 2 sites, een ervan is http://www.winrar.com daar moet je winrar downloaden tis om de 8 delen aan elkaar te plakken dan staat er nog een site http://www.videolan.org/vlc/ daar moet je de vlc player downloaden want alleen met die player kun je de film bekijken

    je geraakt soms moeilijk op de nurgül yesilçay site dus blijven proberen is de boodschap

      /   Reply  / 
  203. Toyah

    Hallow, daar…na lang zoeken heb ik iemand gevonden die de hele serie heeft en de film met nederlandse ondertiteling op DVD. Ze worden nog thuis opgestuurd ook!

      /   Reply  / 
  204. Nicky

    He maar ik heb alle delen tot nu toe, ik lees dat er veel mensen zijn die ze willen.
    Dus je kan ze ook ook bij mij bestellen zonder rompslomp met nl ondertiteling.
    Mail me maar als je geinterreseerd bent [email protected] groetjes nicky

      /   Reply  / 
  205. Toyah

    Ik heb eindelijk iemand gevonden die de serie op dvd verkoopt MET nederlandse ondertiteling was er namelijk ook al heel lang naar op zoek.en het word nog naar je huis opgstuurd ook!
    Wil je meer info mail me dan even terug.

      /   Reply  / 
  206. Nicky

    dank je Tojah…xxx

      /   Reply  / 
  207. batata

    ik ben zo verslaafd aan deze serie is er geen dvd met ondertiteling van alle afleveringen ik zou er erg blij mee zijn

      /   Reply  / 
  208. hanane

    Deze serie is gewoon top!!! ik kijk elke week ik doe er alles aan om te kijken. Alleen wat ik jammer vind is dat ik het niet vanaf begin aan heb gezien weet jij mischien een site waar je die afleveringen kunt zien?

      /   Reply  / 
  209. Selim Doğru

    Super serie, echt fantastisch!!!
    Ik heb helaas eerste paar afl. gemist. Komt een herhaling van hele serie. Dat zouden echt geweldig zijn.

      /   Reply  / 
  210. Sibel

    Echt een fantastische serie! echt geweldig!
    maar ik heb helaas de eerste paar afleveringen gemist en de afleveringen van 29 april en 6 mei. weet iemand misschien of je de serie met ondertiteling ergens kunt kopen ofzo? en komt de film ook nog op tv? ik hoop dat iemand mij kan helpen hiermee!!
    XxX Sibel

      /   Reply  / 
  211. Peter

    Het serie zelf is een zeer en nog een een zeer leuk serie … het voorbrengt al mijn behoeften ..met dit aanleiding wil ik jullie laten weten dat ik dit serie meerdere malen wilt zien op de tv want het is een zeer trekkende serie je wilt gelijk de ANDERE DEEL ZIEN MET DOEL ALS SCHRIJVING BEVIND OMDAT IK WiL DAT DEZE SERIE MEERDERE MALEN OP TV MOET UITGEZONDEN WORDEN ZOALS 2 ZATERDAG EN ZONDAG) HET BESTE DATA(TIJDSTIP) KEER PER WEEK …IK ZIE DIT SCHRIVING ALS GEACCEPTEERD EN WILT U BEDANKEN NAMENS MIJ EN DE HELE FAMILIE U EEN HOGE TEGEMOET TE KOMEN OM DIT SERIE UITGEZINDE TE HEBBEN …HEEL EN NOG EENS HEEL ERG BEDANKTT VAN MIJ WINT U AL EEN OSCAR ALS WINNAAR VAN DE BESTE SOAPS UITGEZONDEN …… HET IS EENJ HELE SPECTACULAIRE SERIE ASMALI KONAK ….

    AFZ: PETER HOGEBAND
    ONDERWERP: TOFFFE, SPECTACULAIRE, WONDERBAARLIJKE, LEUKE, HET BESTE ,, GOED VOOR WOOREEN,, PRACHTIGE SERIE ASMALI KONAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  212. Simon

    Je kunt zo zien dat het een buitenlander is… Wat een spelfouten zeg!!!

      /   Reply  / 
  213. miss22

    weet iemand waar ik de aflevering van gister kan zien/ heb hem namelijk gemist helaas! het gaat om de aflevering van
    06-05-06

      /   Reply  / 
  214. lale

    toyah ik las net dat je iemand kent die de serie verkoopt enz laat me ff weten aub zal er erg blij mee zijn.xx

      /   Reply  / 
  215. irene

    Help!!
    Wie heeft zaterdag gekeken?
    wat is er gebeurt?

    Groetjes en bedankt.

    Ireen

      /   Reply  / 
  216. Selim

    Ik heb de laateste 2 afl opgenomen op VHS video band. Ik kan misschien even lenen. Gratis natuurlijk. [email protected]

      /   Reply  / 
  217. Mattie

    ey ik heb wel interesse in de dvd collectie van asmali konak, laat me hier meer over weten

      /   Reply  / 
  218. Mattie

    hey Toyah,

    ik heb wel interesse in die dvd collectie. laat me meer weten

      /   Reply  / 
  219. jo

    he weet iemand wat er gaat gebeuren met zeynep. ik kan echt niet geloven dat ze is misbruikt door tamer zeg. wat een @##% ik trilde gewoon van de spanning. kan iemand me please vertellen wat er gaat gebeuren. ik hou t niet meer uit.

      /   Reply  / 
  220. christine

    Hallo,ik kom uit belgie en ben al een tijdje verslaafd net als jullie.Ik laat gewoon alles vallen om niets te moeten missen,mijn dochter& man moeten dan lachen en plagen mij ermee terwijl ik aan het kijken ben.Het was weer spannend vandaag,Seymen liet hem niet klein krijgen door Yaman die hem wou chanteren,nu weet Symen wat Dicle gedaan heeft toen hij bijna dood was en hij is naar haar toegegaan om haar te bedanken en zei haar dat ze nu meer als een zus betekend voor hem,ze was weer over haar toeren want ze is echt doodverliefd op hem (wie zou dat niet zijn)en is toen i/d keuken gaan uithuilen.Dan Zeynep die was er slecht aan toe toen Bahar haar zag staan,ik denk dat Tamer er het slecht vanaf brengt als de broertjes weten dat hij hun kleine zus misbruikt heeft.Ik ben al benieuwd hoe dit zal aflopen.Voor de mensen die iets zouden gemist hebben vandaag jullie weten al ietsjes meer hé,dat zouden we meer moeten doen hierover schrijven want het is inderdaad jammer dat ze zo’n een leuke serie niet herhalen.Groetjes Christine

      /   Reply  / 
  221. ürgüplü

    Asmali Konak is een geweldige serie, vooral omdat het zich afspeelt in het prachtige plaatsje “ürgüp”. De serie zelf is erg mooi gefilmd, goede script en leuke acteurs. (waarvan ik een aantal overigens heb gezien in Turkije, ze zijn ook leuk in het echt!) Wat wel jammer is dat de vertaling van het Turks naar het Nederlands iets minder is, waardoor juist de grapjes niet overkomen. Ook minder – hier kan de NPS niks aan doen – is dat wanneer de serie afloopt, men nog steeds niet weet hoe het eindigt. Dit kan men terugzien in de film. Ik vond de film overigens erg slecht, vooral wanneer je het vergelijkt met de serie.

    En voor de mensen die benieuwd zijn hoe het verder gaat met Zeynep: het is een turningpoint in haar leven, vooral wat mannen betreft.

      /   Reply  / 
  222. nieuwgierige asmali konak fan

    kan iemand mij vertellen wat er precies met zeynep is gebeurt? Er staat dat ze wordt misbruikt door Tamer…??

      /   Reply  / 
  223. lale

    zeynep had met tamer afgesproken dus zij naar de plek in haar achterhoofd had ze al dat ze het wilde uitmaken met tamer.daar aangekomen komt hij ook en ze drinken wat blijkbaar iets te veel en accepteerd geen nee van zeynep en maakt misbruik van haar.

      /   Reply  / 
  224. jo

    hey ürgüplü heeft het over een turningpoint in het leven van zeynep. ik begrijp dat ze daar waarschijnlijk mee bedoelt dat ze mannen even zat is maar ik wilde eigenlijk weten wat haar broers gaan doen tegen tamer en of zeynep wel wordt vergeven door haar familie, want ze ging wel stiekem met hem om. kan iemand me vertellen hoe dat verder gaat?

      /   Reply  / 
  225. Patricia

    Hey Toyah,
    Ik zou ook graag de hele serie op dvd hebben. heb veel te veel afleveringen gemist!! Omdat ik Turks aan het leren ben, leek het me leuk om deze serie te kijken, je steekt er altijd wat van op. Maar ik vind het uiteindelijk ook een erg leuke serie. Ik wacht op je reactie

      /   Reply  / 
  226. ürgüplü

    Zeynep gaat in de serie eindelijk beseffen dat Tamer toch niks voor haar is en gaat met iemand anders trouwen zonder dat haar familie het weet, allemaal heel stiekem natuurlijk.

      /   Reply  / 
  227. Petra

    Hey Mensen,

    Ik kijk de serie ook. Ben een trouwe fan. Ik zou t op prijs stellen als er niet zoveel wordt voorgezegd. Dat bederft de spanning een beetje:) Dus ajb ajb niet te veel vertellen..

    groetjes
    Petra

      /   Reply  / 
  228. khadija

    maar wat ik me afvroeg blijft bahar bij seymen als ze weet dat hij een kindje heeft met dicle? Kan iemand me iets verder over vertellen.

      /   Reply  / 
  229. Ashley

    Merhabalar Asmali Konak fans!

    Ik wil ook heel graag weten wat er allemaal gaat gebeuren, maar het is ook wel leuk om gewoon af te wachten tot zaterdag….

    Het is echt een super serie.

    Hoeveel afleveringen worden er eigenlijk in totaal uitgezonden? Ik zou het erg jammer vinden als NPS halverwege stopt met het uitzenden van de serie!

    PS: ik vind het ook heel fijn dat er meer mensen trouwe fans zijn!

      /   Reply  / 
  230. hulya

    Hallo Toyah,

    wat is je email adres, ik heb namelijk ook interesse in de hele serie op dvd inclusief de fil.

    gr. Hulya

      /   Reply  / 
  231. ezra

    Hallo,

    Wie weet waar ik de hele serie op video en/of dvd kan krijgen?
    Ik wil ook graag de film “Hayat” zien, is die ook te verkrijgen op video en/of dvd?

    Gr. Ezra

      /   Reply  / 
  232. Alper

    Ik weet of Bahar bij seymen blijft of niet, maar ik wil het niet vertellen anders is het niet spannend. Ik heb de film gewoon gedownload

      /   Reply  / 
  233. Loubna

    Hoi, ik had een vraag. Waarom heet de serie Asmali Konak, is dat die huis die zo heet? Begrijp dat niet

      /   Reply  / 
  234. suzanne

    ja, asmali konak is de naam van een historische villa in het ruige, mysterieuze waar de liefdes en levens van de rijke en machtige familie Karadag worden gevolgd.
    Een villa vol conflicten en intriges, waar de onderlinge relaties steeds complexer en explosiever worden.

      /   Reply  / 
  235. Seymen=HOTT

    kan iemand me asljeblieft vertellen of die broeren van zeynep erachter komen dat ze is misbruikt door tamer??
    dat is de enige wat ik wil weten ;)

      /   Reply  / 
  236. Seymen=HOTT

    kbedoel broers:P

      /   Reply  / 
  237. H

    Ja ze komen erachter…

      /   Reply  / 
  238. Laila

    Leuk om te horen dat er nog meer mensen verslaafd zijn aan deze serie. Het is wel midden op de drukke zaterdag, maar ik probeer om de serie heen te plannen en ga er echt voor zitten! Mijn vriend plaagt me dan altijd en gaat de tune dan zingen.
    Echt de leukste serie die er op de Ned.tv te zien is op dit moment. Ik ben altijd eventjes in een andere wereld. Als nederlandse wist ik niet dat turkse soaps zo onderhoudend kunnen zijn.

      /   Reply  / 
  239. Zihan

    Het is wel een leuke sserie, inderdaad, alleen vind het stom dat het niet herhaald wordt. Ik denk wel dat seymen met Bahar blijft, en dat ze ook over dat jongetje te weten gaat komen…

      /   Reply  / 
  240. Zihan

    Het is wel een leuke serie, inderdaad, alleen vind het stom dat het niet herhaald wordt. Ik denk wel dat seymen met Bahar blijft, en dat ze ook over dat jongetje te weten gaat komen…

      /   Reply  / 
  241. Scarface

    Hoi iedereen, wou alleen zeggen dat ik het leuk vind dat er meer liefhebbers hier zijn. Leuk om te lezen hoe iedereen meeleeft en ernaar uitkijkt. Vind het echt een super serie, kan niet wachten tot het weer zaterdag is!!!

      /   Reply  / 
  242. jo

    hey alper waar heb je de film gedownload? ik kon t nergems vinden.

      /   Reply  / 
  243. Derya

    Hoi iedereen, Kan iemand mij vertellen wat er afgelopen zaterdag is gebeurd. Heb het helaas gemist. Alvast bedankt.

      /   Reply  / 
  244. kim

    asmali konak echt zo”nnnn geweldige soap ,alleen waarom op zaterdag als je het wilt blijven volgen dan kan je niks meer doen op je zateradag hahah. kunnen de afleveringen niet op afleveringgemist.nl komen!!!!!!! shouf shouf kon je daar ook elke week nog een keer bekijken.beetje jammer. trouwens heb aflevering van deze zateradg gemist 20 mei kunnen jullie vertellen wat er gebeurd is. thxx gr

      /   Reply  / 
  245. christine

    Bahar heeft zeynep ongemerkt binnengebracht waar ze met veel liefde verzorgd is geweest,Zeynep huilde voortdurend en is in slaap gevallen op bed met de kleine Hayat en wat later is Bahar erbij komen liggen.Seymen kwam de kamer binnen en is dan bij zijn broer (na wat te praten & drinken) blijven slapen op de sofa.Bahar is de volgende dag meegereisd naar Istanbul met zeynep en de zoon van Bikir.Yaman en zijn nicht + verloofde zijn ook in Istanbul.Bahar is onverwachts bij haar zus & vader gaan aanbellen ,die waren enorm blij.Haar zus vertelde dat haar man niet veel meer thuis komt en dat ze al een paar maanden niet meer gezoend hadden en wat je kan denken gebeurd weer,Bahar neemt Yaman mee naar buiten waar Seymen net aankomt en samen vertrekken ze met de auto naar het huis waar haar zwager is bij een ander vrouw.Die kreeg een mep in het gezicht van Bahar en zo is de serie geeindigd.O ja Seyhan heeft gekust met zijn nieuw liefje,ik heb gelachen toen hij haar kuste knipperde ze met haar ogen en zei ze “moet ik nu mijn ogen dicht of open doen”.Ik hoop dat dit blijft duren zo’n schattig meisje.En het personeel is uit gaan eten want de bruidegom trakteerde hen(met de hulp van Bikir).Hopelijk weten jullie nu wat meer hé Derya & kim.groetjes Christine.

      /   Reply  / 
  246. Miranda

    Hee Christine, die andere vrouw waar Can mee gaat (de broer van haar zus) is Duygu, de vroegere beste vriendin van Bahar en een bijna-romance van Seyhan… Ze kregen ruzie, Bahar en Duygu over dat Bahar een onderdanig vrouwtje geworden was en dat Duygu niks van haar leven maakt door maar niet serieus te worden en bijv. te trouwen en toen gingen ze uit elkaar..

    Ja ja, alles hangt aan elkaar!!!

      /   Reply  / 
  247. christine

    Bedankt Miranda want ik had het echt niet gezien dat het Duygu was die bij hem was,amai nu begrijp ik waarom Bahar zo reageerde.Mijn man ging juist gaan werken toen ik aan het kijken was dat moment en bij Asmali Konak moet je er echt bij zijn hé met je gedachten.Ik verlang alweer om zaterdag te kunnen kijken naar het vervolg,ik die nooit kijk naar serie’s lig nu telkens languit op de sofa de (hopend dat iedereen mij gerust laat)!!!!!!Groetjes Christine

      /   Reply  / 
  248. Nicky

    Hey Asmali Fan’s
    Voor degene die geinterresseerd zijn hen ik de Asmali Konak serie (ook de film Hayat). De serie heb ik vanaf deel 1 tot wat er tot nu toe geweest is op DVD goede kwaliteit.
    Ik ben blij dat ik ze opgenomen heb tot nu toe, dus ondertiteld en al. Mail me voor meer [email protected].
    Groetjes Nicky

      /   Reply  / 
  249. Iris

    Hey!! Wat is er vandaag (27-05) gebeurd bij Asmali Konak?? Ik heb het helemaal gemist:(

    Groetjes Iris

      /   Reply  / 
  250. Miranda

    hoeveel van ons denken dat het wat word tussen Oma en Ali?? (Ook wel Ali B. genoemd in de serie :-) )
    Het blijft spannend he… Hoe doen ze dat toch?

      /   Reply  / 
  251. christine

    Hallo Iris,ik kan het weer niet laten om je te vertellen wat er gebeurd is want als ik iets zou missen van A.Konak zou ik het ook graag weten. Dus ik vertel heel kort (misschien heb ik al weer iets vergeten)!Bahar haar zuster weet nog niets van de affaire tussen Can & Duygu, maar als hij het nogmaals doet vertel ze alles. Ze zijn allen uitgeweest net of er niets is gebeurd en toen kreeg Can telefoon en zei tegen zijn echtgenote dat hij weg moest voor de krant. Dit was natuurlijk een leugen want Duygu had willen zelfmoord plegen maar daar hebben ze niets van getoond.Ali heeft Tamer eens goed geslagen en hij moet vertrekken naar Duitsland. Dicle krijgt een huis van Seymen en is dolgelukkig maar moet van Bikir& vrouw zwijgen en dat kan ze blijkbaar niet goed hé. En op het laatst hebben we gezien dat Dilara haar dochtertje (Zelis) door mannen werd ontvoerd. Nu Iris je weet al iets meer hé en nog veel kijkplezier,groetjes Christine

      /   Reply  / 
  252. christine

    Iris, je moet eens gaan kijken naar http://www.piccas.nl als je wat meer wilt zien, je klikt op diashow en zo kan je al wat volgen.Ik wist dit niet en dat wil ik nog even vermelden. Ik ga vlug wat verder doen,saluutjes Christine.

      /   Reply  / 
  253. Sammy

    Ali was al jaren verliefd op oma, maar werd afgewezen omdat hij foute dingen deed (drugs). Ik denk (hoop) dat het wat gaat worden tussen die twee…

    groetjes,

    Sammy

      /   Reply  / 
  254. fan

    Hoi Christine,je hebt het over www. piccas.nl maar ik kan daar niets vinden? Waar moet ik kijken en wat heb je daar?
    Gr,
    Fan

      /   Reply  / 
  255. christine

    hallo, probeer eens http://www.piccas.nl/cpg142/ en dan moet je op categorie T.V. klikken,dan categorie A (asmali konak)en dan kan je verschillende screenshots bezien in dia’s,klik op dia’s en dan volgt alles elkaar op. Het is wel niet te vergelijken als op televisie maar als je eens wat gemist zou hebben is het toch leuk om eens te zien. Groetjes Christine.

      /   Reply  / 
  256. Soley

    hoi, ik heb gelezen dat … het begintunetje heeft. kan je/iemand het me plz sturen via e-mail ofzo? ik ben al weken op zoek ernaar. Onder ozcan deniz, bir umut, etc vind ik niet het juiste… stuur em me plz ;)
    ciao, Soley

      /   Reply  / 
  257. shirley

    Hoi Nicky,

    Ik probeer je een mailtje te sturen ivm de dvd’s die je hebt maar ik krijg als melding dat je emailadres niet klopt. Wil je mij een mailtje sturen dan kunnen wij verder contact maken.
    Alvast bedankt

      /   Reply  / 
  258. Esther

    Ik ben een trouwe fan van Asmali Konak, maar helaas heb ik afgelopen zaterdag de aflevering niet kunnen zien. Wie wil mij vertellen wat er is gebeurd. Alvast bedankt!

      /   Reply  / 
  259. Soley

    hoi, wil iemand me alsjeblieft het begin tunetje sturen? plaats een reactie dan mail ik je ofzo. shukran

      /   Reply  / 
  260. Scarface

    Balen, ben gisteren vergeten om asmali op te nemen…!!! Wie kan mij vertellen wat er gebeurd is???

      /   Reply  / 
  261. Matay

    ey jongens ben op zoek naar alle afleveringen en de film met ondertiteling op dvd! zijn deze nu beschikbaar of niet. die nicky zei dat hij ze had maar zijn emailadres klopt niet. weet iemand meer en kan die mij helpen laat het aub weten. wil de dvd’s heeeel graag hebben

      /   Reply  / 
  262. ALiBaBa Cappadocia

    Prachtig om de plaatsen waar ik zelf geweest ben terug te zien in de serie!! Cappadocia is echt prachtig en de mensen zijn er echt vriendelijk en gastvrij.

    Asmali Konak is dan ook mijn favoriete serie op TV, en als ik niet kan kijken neem ik die aflevering op.

    Ben zelf Nederlander, maar kom regelmatig in Cappadocia waar ik ook vrienden heb gemaakt.

    100 punten voor de NPS, echt toppie !!

      /   Reply  / 
  263. Miranda

    Soley, voor die tune:
    zet dan even je mailadres op de site, dan kan ik het je mailen (als ik het nog heb..) vast wel.Of mail mij even.
    [email protected]

      /   Reply  / 
  264. jo

    de oudjes die zelis hadden geholpen werden beloond.
    zeyneb werd ten huwelijk gevraagd door tamer via de moeders en tijdens een diner maakte sumbul dat aan iedereen bekend, waarop zeyneb begon te huilen aan tafel.
    seymen wilde weten wat er aan de hand was, maar dat werd hem niet verteld en toch kalmeerden ze zeyneb en zij voelde zich weer op haar gemak(vooral bij salih). seyhan en zijn verloofde gingen op het eind net beginnen aan een onverwachtse bruiloft aan een meer in bijzijn van hun familie en vrienden, maar met tegenzin van sumbul en de vader van het meisje. sumbul en die vader wilden niet eens gaan zitten, maar bleven bedroefd bij een boom staan kijken. ik voelde echt met sumbul mee; ze voelt zich steeds eenzamer en het ziet er naar uit dat ook haar dochters steeds zelfstandiger worden en haar zoons, vooral seyhan, niet veel meer om haar mening geven. ze moet gewoon eindelijk aan een vent komen, ali dus.

      /   Reply  / 
  265. ismael

    leuker dan leuk :p

      /   Reply  / 
  266. asena

    hallo ik wil de dvd serie van asmali konak en de dvd serie van kurtlar vadisi wie kan me zegge waar ik die kan bestellen of zo

      /   Reply  / 
  267. Maty

    dat wil ik ook wel weten ja. dvd van de afleveringen en de film hayat van asmali konak met ondertiteling.

    diegene die ze heeft laat ff een reactie achter met je email dan kunnen we contact met je opnemen.

    alvast bedankt

      /   Reply  / 
  268. jacques

    Zouden we natuurlijke ook willen weten

      /   Reply  / 
  269. lale

    is de serie gestopt?

      /   Reply  / 
  270. jo

    wat is er aan de hand? waarom is asmali niet op tv vandaag? kan iemand me dat aub uitleggen?

      /   Reply  / 
  271. VANDA

    KAN IEMAND MIJ VERTELLEN WAAROM ASMALI KONAK VANDAAG NIET OP TV IS VERSCHENEN?
    IS HET VAKANTIE PERIODE?

      /   Reply  / 
  272. varsha

    waarom nou de zendtijd van asmali konak nemen voor pvda en tekstbeeld :S:S
    echt balen man..:(

      /   Reply  / 
  273. jo

    dit is echt balen

      /   Reply  / 
  274. misss_H

    jah inderdaad! waar blijft asmlai konak ???
    ze zeiden eerst we hebben 26 afleveringen gekocht en toen d8 ik bij de 26ste aflevering S**t het komt niet meer maar, de volgende zaterdag komt het weer en dan weer …… en nu is het er op eens niet meer…:s wat is er aan de hand???

      /   Reply  / 
  275. zu

    waarom is er geen asmali konak nu? zoals in de t.v. gids aangegeven en vanochtend op teletekst? Inene ook verwijderd van teletekst. En ook geen tekst en uitleg aan de vele kijkers!? Heel vreemd.
    Graag een reactie!

      /   Reply  / 
  276. asim

    Zijn ze Gestopt ?

      /   Reply  / 
  277. Iris

    Ik snap er ook niets van ??????
    Is het naar een ander tijdstip gegaan of is er in ene keer een zomerstop??
    Ik vind het ook vreemd!

      /   Reply  / 
  278. lale

    ja dus ik heb net naar NPS gebeld de serie is gestopt.waarschijnlijk komt het terug in september maar dat wisten ze nog niet zeker.erg jammmmmmer keek er zo naar uit.het was zo spannend.

      /   Reply  / 
  279. Laila

    Nou ja, ik plan op zaterdag alles rond asmali konak en dan is het niet op tv! Vanochtend stond ‘t nog wel op teletekst.
    Weet iemand wat er aan de hand is?

      /   Reply  / 
  280. Iris

    :( :( :(

      /   Reply  / 
  281. gulay

    Ik vind het schandalig dat ze niet eens erbij zetten waarom asmali konak komt te vervallen.

      /   Reply  / 
  282. Trouwe fan

    geef even die nummer dan gaan we massaal bellen

      /   Reply  / 
  283. christine

    Hallo , ik weet ook niet wat eraan de hand is maar ik keek net op teletekst en zie het niet staan en zie nergens of het verplaatst zou zijn ofzo! Dat is raar hé, ik heb wel het telefoonnr van N.P.S. als er iemand durft bellen doe maar hoor 035.6.779.333.
    Of NPS laat ons a.u.b. iets weten of het gestopt of verplaatst is, alvast bedankt

      /   Reply  / 
  284. lale

    toen ik die mevr sprak van nps wist ze niet zeker of het terugkwam.nou zat ik net zo spannend in de serie

      /   Reply  / 
  285. misss_H

    waarom?? stopt het nu in eenkeer ?? het is niet GTST dat ze die afleveringen nog moeten maken…. ???

      /   Reply  / 
  286. Iris

    Is er eigenlijk een reden genoemd voor het zo plotseling stopzetten van de serie?

      /   Reply  / 
  287. lale

    op internet heb je ook een tv gids en daar stond nog wel in dat het kwam.dus toen ik naar nps belde zei ze dat is een fout.

      /   Reply  / 
  288. Angelique

    Ja, zou ook wel eens willen weten wat er aan de hand is?? Zat er helemaal klaar voor. Komt er ineeens in beeld. Asmali Konak komt te vervallen. Verder niets geen reden van waarom….

    Begrijp hier ook niets van. Kunnen we de NOS of IPS niet mailen?

      /   Reply  / 
  289. misss_H

    ik plan ook altijd alles zo,, dat ik asmali konak kan zien….en nu is het gwoon weg
    :(
    :(
    dit is gewoon vet gemeen het was net zo spannend…!!!

      /   Reply  / 
  290. lale

    vond al erg zat dat ze zei dat het gestopt was.maar toen ze zei dat ze niet zeker wist of het in september terugkwam was in ontdaan en vergat te vragen waarom de serie gestopt was.

      /   Reply  / 
  291. Trouwe fan

    Ik heb gebeld BELACHELIJK echt ronduit belachelijk ze weten niet eens of het in september terug komt…en ze hebben het nergens vermeld…belachelijke zender…ik keek dus al NOOIT naar nederland 3 alleen omwille deze serie…en dan halen ze ook van de buis….SHIT zender gewoon….

      /   Reply  / 
  292. asim

    Mensen het is een ZOMERSTOP!!!!!!!!!!!!!!!
    heb gebeld.,…. sep komt het weer op tv als het goed is….

      /   Reply  / 
  293. lale

    ik nam het altyd op toevallig dat ik ff ging kijken of het al was begonnen zag ik dat niet begonnen was.shit shit shit

      /   Reply  / 
  294. Trouwe fan

    HET IS GEEN ZOMERTOP dat zeggen ze nu ja omdat er meer mensen gaan bellen…dat is niet zeker…ga er maar vanuit dat ze het echt niet op de buis gaan zetten…zo gaat dit dus altijd..met alle series…

      /   Reply  / 
  295. zu

    Zojuist NPS gebeld. De beveiliging nam op, want de rest werkt nu niet, zijn er maandag weer. Ze zei dat het een zomerstop is en dat het in september weer komt. En voor meer info moest ik maandag weer bellen als iedereen er weer is.

    ik vind het wel heel slordig en vreemd zoals het gaat!

      /   Reply  / 
  296. lale

    als ze dit nu vertelde bij de laatse serie die ze uitzende dan wisten wij er ook vanaf ja toch???

      /   Reply  / 
  297. Cheryl

    Vind het belachelijk dat ze het niet eens ergens melden en al helemaal raar, want in onze tv-gids staat dat het wel komt.
    Ik hoop maar dat het in september dan weer terug komt.. is nu net zo spannend *grr*

      /   Reply  / 
  298. Trouwe fan

    We moeten met z’n alle gewoon bellen maandag…en aangeven dat dit belachelijk is….ik blijf gewoon thuis…ga de deur niet uit omdat ik de serie wil zien….waarom laten ze het niet bij deze vorige keer gewoon mensen van op de hoogte?

      /   Reply  / 
  299. Bravehearth

    Hallo mensen,

    ( Asmali Konak)
    Hopen dat NPS door gaat met Seizoen 2.

    (Kurtlar Vadisi)
    Voor mensen die geinterresseerd zijn heb ik alle 97 afleveringen van Kurtlar Vadisi Op dvd.
    [email protected]

      /   Reply  / 
  300. Asmali konak

    TEL. 035-6779333 NPS..MENSEN DIE WILLEN BELLEN NAAR DE NPS KUNNEN MAANDAG BELLEN I.V.M. UITVAL PROGRAMMA ASMALI KONAK…

      /   Reply  / 
  301. christine

    Dat is niet zo leuk om te horen dat A.K. zomaar zonder reden of uitleg gestopt is maar ik bekijk het positief als ze het vanaf september terug uitzenden dan vergeef ik het nps en zo kunnen we wat van de zomer genieten met A.K. in onze gedachten,dit was de enige serie die ik volgde en ik had deze week nog reclame gemaakt, ik zal het heel hard missen hoor:(:(:(:(:(:(

      /   Reply  / 
  302. lale

    heb gelijk een baaldag.al schijnt de zon.

      /   Reply  / 
  303. lale

    vraag me af of er veel mensen balen dat de serie niet is uitgezonden zouden er veel mensen naar kijken???????

      /   Reply  / 
  304. jolanda

    ik heb net een e-mail gestuurd,ben bebieuwd of ik antwoord krijg

      /   Reply  / 
  305. jolanda

    sorry moet natuurlijk benieuwd zijn

      /   Reply  / 
  306. lale

    ik heb ooit ook een email gestuurd maar heb nooit antwoord gekregen hoop dat jij het wel krijgt.

      /   Reply  / 
  307. Helena

    Wanneer was de laatste aflevering?? 17 juni? Ik heb de aflevering van 10 en 17 juni gemist.. echt zo jammer.. Ik ben zo benieuwd wat er is gebeurd..Laatste aflevering die ik zag werd het meisje ontvoerd. Wat is er daarna gebeurd? Kan iemand mij dat samenvatten? AUB

    Alvast Bedankt

      /   Reply  / 
  308. Helena

    Weet de familie van de verkrachting van Zeyneb? Heeft Tamer er spijt van..Is het ontvoerde meisje weer terecht? Ik hoorde dat ze opeens weer kan praten?

    Kan iemand mij vragen beantwoorden..Alvast Bedankt!

      /   Reply  / 
  309. Helena

    En wat gebeurde op 17juni op het laatst?

    Alvast Bedankt

      /   Reply  / 
  310. Ayse

    Wat jammer dat de serie niet meer te zien zal zijn op ned.3. Vond het zo’n geweldige serie. Hoop dat het terug komt:((.
    Voor diegene die het willen weten: de familie van zeynep komt er achter dat ze vekracht is. zeynep zal later met die jongen die haar jeudgliefde is (ik kom nu niet op de naam) trouwen, wel stiekem natuurlijk. Bahar krijgt leukemie maar weet het dan zelf niet omdta seymen niet wilt dat ze het weet en seymen brengt haar naar Amerika zogenaamd voor vakantie maar het is bedoeld voor haar behandeling en verteld bahar in amerika dat ze erg ziek is en dood zal gaan als ze niet behandeld zal worden. Bahar geloofd dit eerst niet en dan gaat ze later wel onder behandeling. Op een avond in New York zijn ze aan het wandelen en willen 2 mannen hun beroven en drijgen met een pistool, Seymen wilt de pistool afpakken en SCHIET PER ONGELUK BAHAR DOOR HAAR HOOFD!! Hij schrikt er van en rent hard weg.. ZAL BAHAR DOODGAAN?? WAT IS ER VERDER GEBEURD ME SEYMEN?? Allemaal vragen natuurlijk:), maar ik ga het niet allemaal verklappen flauw he:)…. Nou dit zijn een beetje de hoogte punten (natuurlijk gebeurd er veel meer maar ik heb geen tijd om dat allemaal te tikken nu)

      /   Reply  / 
  311. bianca

    echt heel jammer dat het niet kwam ik zat voor de tv en op teletekst stond dat het al om 5 voor 12 uitgezonden was maar nu lees ik hier dat het voorgoed is gestopt of tijdelijk ken het niet zo goed volgen meer want ik volgde het elke week echt balen hoop dat het gauw terug kom vond het een veel te leuke serie

      /   Reply  / 
  312. erg is dit

    ayse: vertel please wat meer als je tijd hebt. bijv over sumbul en de zwangerschap van zeyneb en een van die bedienden(die net gehuwd is) alvast bedankt

      /   Reply  / 
  313. jo

    jongens zie bericht 269 hierboven voor een SAMENVATTING VAN DE VORIGE AFLEVERING

      /   Reply  / 
  314. Helena

    Dankje wel allemaal!

      /   Reply  / 
  315. Helena

    Is zeynep zwanger? van Tamer, dat ze verkracht werd?? was dat vorige aflevering ofso?

    Sorry voor zoveel vragen..

    Alvast Bedankt!

      /   Reply  / 
  316. Nicky

    Ik ben begonnen met Asmali Konak op te nemen sinds ik in het huis ben geweest.
    Toen ik daar was zeiden ze: hier is een complete serie opgenomen.
    Toevallig dat het op NPS wordt uitgezonden.

    Opeens begon iedereen erom te vragen, dus ben ik ze gaan aanbieden.
    Dus je zegt het maar, als je geinterresseerd bent dan stuur ik een exemplaar naar de mensen toe en hou ik degene op de hoogte van nieuwe dvd’s.

    Voor meer informatie mail [email protected], momenteel heb ik deel 1 t/m 35.
    Groetjes Nicky

      /   Reply  / 
  317. jo

    zeyneb is mischien zwanger

      /   Reply  / 
  318. Nicky

    zeynep is niet zwanger
    haha

      /   Reply  / 
  319. gulay

    Ik ben helemaal verslaafd aan dat serie en ik weet ook verder wel hoe ik aan alle dvd’s of films kan komen van asmali konak maar dat is het probleem niet…..wat wel een grote probleem is is dat er geen ondertiteling aanwezig is.
    Weet iemand waar ik mischien wel aan dvd’s kan komen MET ONDERTITELING anders heb ik er niks aan.
    alvast badankt

      /   Reply  / 
  320. lale

    waar haal jij ze zonder ondertiteling vandaan dan

      /   Reply  / 
  321. khadija

    hey, kan het zijn dat asmali konak niet meer speelt. Want deze zaterdag werd het niet uitgezonden.

      /   Reply  / 
  322. julian

    hallo allemaal,
    leuk om te zien dat er zoveel andere fans van asmali konak zijn. ik kijk vanaf het begin elke zaterdag met mijn kids en we zijn helemaal verslaafd. ik ben bang dat de nps er nu gewoon mee stopt. als iedereen die fan is mailt of belt naar de nps zien ze dat er veel fans zijn en gaan ze er misschien mee door.
    groetjes julian.

      /   Reply  / 
  323. Magnolia

    Ik heb net ook gebeld met NPS. Er is een zomerstop en in september gaat het weer van start. Daar moeten we dan maar op hopen. En het is belooft, moeten ze maar waar maken. Dus september gaan we weer genieten van Asmali Konak…..
    Zijn er personen dat Asmali Konak op DVD kunnen regelen, ondertiteling is niet nodig. evt. reactie op [email protected]

      /   Reply  / 
  324. Suus

    Ik heb de film gezien :( nog voordat de serie begon :( . ik kreeg op een gegevens moment geen adem meer in die film. Ik geloofde er niets van. Ik bleef mijn adem inhouden en zei tegen mezelf: nee, nee, nee, neeeeeeeeeeeeeeeee…………. seymen….. ;’(

      /   Reply  / 
  325. gulay

    Hallo mensen!

    Het is weer zover!
    Er staat op de teletekst dat asmali konak om 13:40 wordt uitgezonden.
    Ik ben benieuwd of dat ook werkelijk gaat gebeuren.
    Ze hebben mijn vorige week al zo teleurgesteld door het niet uit te zenden en ik krijg het idee dat ze dat weer gaan doen…………maar dan ga ik ook echt pissig op ze worden.

      /   Reply  / 
  326. gulay

    dvd’s of video’s van asmali konak zijn gewoon verkrijgbaar bij een paar uitzonderlijke videotheken…..maar dan zijn ze wel zonder ondertiteling

      /   Reply  / 
  327. lale

    heb je voor mij ook een adres of telf nummer van de videotheek die de dvds verkoopt?

      /   Reply  / 
  328. gulay

    Ik weet niet waar je vandaan komt…..?
    Ik woon zelf in Arnhem(gelderland) en dicht in de buurt bij het centrum zit een hele aparte videotheek……….zij hebben dvd’s van asmali konak te huur (zonder ondertiteling). De straatnaam is: Hommelseweg

      /   Reply  / 
  329. karima

    waarom speelde zaterdag de serie niet en wanneer gaat het weer door.

      /   Reply  / 
  330. gulay

    Afgelopen zaterdag hebben ze asmali konak niet uitgezonden ZONDER reden. Iedereen heeft gebeld om te vragen wat er aan de hand was en toen zeiden ze dat het een zomerstop is en dat het waarschijnlijk in september weer verder zal gaan…….maar op de teletekst zie je wel gewoon dat ze asmali konak gaan uitzenden. Ik weet wel bijna zeker dat ze ons WEER gaan teleurstellen

      /   Reply  / 
  331. asim

    het is er weer!

      /   Reply  / 
  332. lale

    ja het is er weer .ik hoorde mijn video aanslaan ik dacht oh mijn video staat nog ingeprogameerd op asmali konak ik wilde het stop zetten maar keek toch stiekem of het erop was en ja hoor het is er weer.ben er erg blij mee.

      /   Reply  / 
  333. lale

    gulay ik las net je bericht dankjewel voor het adres.

      /   Reply  / 
  334. misss_H

    nee!!! waarom wist ik niet dat het weer doorging…:S kan iemand me vertellen wat er is gebeurd??

      /   Reply  / 
  335. misss_H

    hoe reageerde sumbul en de vader van lale.. op het huwleijk van hun zoon en dochter???
    wat is er met zeinep geburt en tamer…??
    en wat is er verder gebeurt kan iemand me dat vertellen

      /   Reply  / 
  336. misss_H

    :S:S:S

      /   Reply  / 
  337. gulay

    Wat een verassing van NPS plotseling zenden ze asmali konak weer uit….ben ik even blij dat ik niet heb geluisterd naar de mensen die zeiden dat er een zomerstop was. Ik ben benieuwd of ze volgende week weer gaan uitzenden.

      /   Reply  / 
  338. nadya

    Ik wil even vertellen dat ik helemaal weg ben van asmail konak. Het is alleen jammer dat je m niet kunt kijken op internet want ik heb niet altijd tijd op zaterdag. Het zou echt geweldig zijn als dat in de toekomst wel zou kunnen.En graag als er eventueel een dvdbox bestaat maar al te graag. NED3 ga vooral door met deze serie.

      /   Reply  / 
  339. ozzie

    Toppie Ned3!!!!

      /   Reply  / 
  340. halies

    jmmr dat ik wel heb geluisterd nara demensen die zeiden dat er zomerstop was … kan iemand zo vriendelijk zijn om het me te vertellen??? A.U.B

      /   Reply  / 
  341. halies

    ….wat er is gebeurd…

      /   Reply  / 
  342. een trouwe fan

    Sumbul en de vader van Lale zijn tijdens de ceremonie allebei in de auto gaan zitten.
    De rest is later gezellig uit eten gegaan waarna Seyhan en Lale op huwelijksreis zijn gegaan (met de auto).

    Yaman is verliefd op Dilara en kan het dus niet uitstaan dat Dilara veel bij de politieman zit die een tijdje bij hen in huis verblijft. Uiteindelijk lukt het Yaman (met toestemming van Seymem) om de politieman over te halen om terug te gaan naar het ziekenhuis. Hierna laat Yaman Dilara weten dat hij gek op haar is. Dit is wederzijds, Dilara is helemaal in haar nopjes.

    Tijdens het avondeten wordt Zeynep gebeld door Tamer. Door de telefoon laat ze Tamer weten dat hij haar niet meer moet bellen anders gaat ze alsnog aangifte doen bij de politie. Tamer wil nog 1 keer met haar afspreken om alles uit te praten. Zeynep gaat hiermee akkoord, niet wetende dat Seymem het hele telefoongesprek heeft meegeluisterd. Zeynep vertrekt direct naar het cafe waar zij met Tamer heeft afgesproken. Seymem gaat haar achterna tot in het cafe. In het cafe pakt Zeynep een fles en loopt naar het tafeltje van Tamer. tamer zit met zijn rug naar haar toe en ziet haar dus niet aankomen. Op het moment dat Zeynep de fles op zijn hoofd wil kapot slaan staat Seymem achter haar en pakt te fles uit haar handen en neemt Zeynep in zijn armen mee naar buiten. Al die tijd is er niet gesproken door Seymem of Zeynep. Een vriend van Tamer die tegenover hem zat heeft alles wel gezien en verteld aan Tamer dat er net een meisje achter hem stond met een fles in haar handen maar dat ze is meegenomen door een man. Op het moment dat Tamer omkijkt lopen Seymem en Zeynep net het cafe uit, hij heeft ze dus niet gezien.

    Seyhan en Lale krijgen in de auto ruzie over de thuissituatie. Na wat discussie over en weer wil Lale terug naar huis. Zij gaat naar haar eigen huis en Seyhan naar die van hem. Later op de avond hebben Seyhan en Seymem een gesprek met elkaar waarna Seymem besluit dat ze de bruid de volgende dag gaan ophalen.
    Sumbul gaat de volgende ochtend vroeg naar de kamer van Seyhan en wekt hem met een kop koffie. Ze verteld hem dat hij op moet staan omdat ze vandaag samen de bruid gaan ophalen…..schijnbaar is ze bijgetrokken.

    Bahar is het zat dat ze in het hotel niet als volwaardig lid meetelt en dat ze alleen maar gevraagd wordt wanneer eer een handtekening van haar nodig is. Ze besluit dan ook om de eerst volgende vergadering wel aanwezig te zijn. Ze neemt Hayat mee naar de vergadering. de vergadering is onderhand al een uur bezig. Bahar komt binnen en geeft Hayat aan Seymem met de mededeling dat hij nu aan de beurt is om voor haar te zorgen. Bahar wil graag weten wat er het afgelopen uur allemaal besloten is. Ayse Melek vindt haar maar lastig en geeft haar dan ook te kennen dat de vergadering dan nog langer duurt. Hierop wil Bahar at ze alleen gelaten wordt met de bestuursleden en stuurt iedereen weg, inclusief Ayse Melek………op het moment dat Ayse Melek bij de deur staat wordt ze teruggeroepen door Seymem……………………

      /   Reply  / 
  343. Karin

    Beste allemaal,
    Ik ben zelf groot fan van Asmali Konak en was al vanaf oktober 2005 op zoek naar de Nederlands ondertitelde dvd’s. Via via heb ik iemand gevonden die ze verkoopt!
    Je kunt voor info mailen naar [email protected].
    Veel kijkplezier.
    groetjes Karin

      /   Reply  / 
  344. -queeN_liNa

    hey en wat gebeurde er toen seymen ayse melek terug riep?
    mensen is de serie nou gestopt ofniet?..of moet ik zaterdag weer voor de buis gaan hangen voor asmali?
    plz laat me weten
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

      /   Reply  / 
  345. Saida

    Ooooh mag ik die ook aub lenen eventueel tegen betaling pleaaaasssse. ik ben er zo lang naar op zoek wil je me anders even mailen [email protected] of bellen 0614108161

      /   Reply  / 
  346. Saida

    Ik ben echt geinteresseerd in de dvd van Asmali Konak kan iemand mij die aub uitlenen tegen betaling ik ben er echt naar op zoek. voor mezelf maar ook voor mijn zus. het moet een cadeau worden. Pleeeeaaaasssssseeee

      /   Reply  / 
  347. Miranda

    Hoera, Asmali is er zaterdag weer geweest. Echt goed, dat stukje dat Zeynep Tamer zijn hoofd wil inslaan en Seymen haar ervan weerhoud en naar huis gaat… En Dilara met hoeheetieookalweer, beetje ongeloofwaardig, toch? Ben weer benieuwd!!

      /   Reply  / 
  348. christine

    Hallo trouwe fan van A.K. bedankt dat je zoveel verteld over vorige zaterdag want doordat ik dacht dat het gedaan was heb ik het wel gemist zeker, moest er je nog iets te binnen vallen wil je het dan zeggen a.u.b. zodat ik a.s. zaterdag snel kan meevolgen. Ik hoop dat het nu blijft hoor want ik zou het heel spijtig vinden.Groetjes ;) ;) :)

      /   Reply  / 
  349. fatima

    hoi, heb je alle dvd’s, ik zou ze heel graag willen kopen van je, ben helemaal weg van asmali konak, laat me iets weten aub. fatima

      /   Reply  / 
  350. fatima

    oh heb je dat liedje, ik heb hem overal gezocht, wil je hem ook aub naar mij sturen. Ik zou je voor altijd dankbaar zijn.
    fatima

      /   Reply  / 
  351. fatima

    hey
    ik zou dolgraag alle afleveringen van asmali konak willen hebben. mail me aub
    fatima

      /   Reply  / 
  352. fatima

    hey bedoel je asmali konak. dan zou ik deze heel graag willen hebben. mail me aub

    fatima

      /   Reply  / 
  353. Miranda

    Hee fatima, mail mij dan even [email protected] of laat ff je mailadres weten..

    Ja er was nog iets gebeurd;
    Seyhan en Lale zijn halverwege onderweg op huwelijksreis teruggekeerd. Lale had er genoeg van dat Seyhan zat te mokken en had ook spijt. Nu gaan Sumbul (die weer is afgekoeld) met Seyhan de hand vragen van Lale bij haar vader (die volledig door het lint gaat)…
    Ik ga weer es informeren bij de nps (indien tijd) of er een zomerstop komt… Hooop het niet.

      /   Reply  / 
  354. Miranda

    Hee mensen, ik heb gemaild naar [email protected]

    Beste heer/mevrouw,

    Kunt u mij vertellen hoe lang wij nog mogen genieten van Asmali Konak? Er is veel verwarring over.. Vorige week was er geen aflevering dus toen vermoedde iedereen een zomerstop (of erger).. Kunt u me laten weten wat de plannen zijn en misschien ook de film Hayat (afgeleide van de serie) misschien een keer wordt uitgezonden??????

    vriendelijke groet,

    Miranda

    Blog over Asmali Konak:
    kijk ook: http://zappen.blog.nl/nps/2005/10/22/turkse_topper_bij_nps

      /   Reply  / 
  355. Miranda

    Beste,
    De laatste aflevering die wij voorlopig uitzenden staat gepland op 22 juli a.s.
    Met vriendelijke groet
    NPS – Programmavoorlichting
    Peter Vreeken
    http:www.nps.nl
    telefoon: 035 – 677 93 33

      /   Reply  / 
  356. halies

    dankjewel ”trouwe fan van A.K.” dat je het zo goed hebt verteld wat er afgelopen zaterdag is gebeurd….thnx:):):>

      /   Reply  / 
  357. trouwe fan

    Geen probleem, ik zou het zelf ook prettig hebben gewonden als ik een aflevering gemist zou hebben.
    Met elkaar komen we er wel.

      /   Reply  / 
  358. irene

    Bedankt voor het vertellen van vorige week.
    ik heb hem ook gemist omdat het wel in de gids maar niet op teletekst stond dachtik dat het echt een zomerstop was.
    gelukkig nog niet.

    Groetjes Irene

      /   Reply  / 
  359. halies

    0ver eenhalfuur komt asmali konak weer!!!!people don’t forget it!!!
    ik heb het echt gemist ben blij als ik het were kan kijken…maar komt er na 22 juli een zomerstop of is het definitief afgelopen????? k hoop het niet

      /   Reply  / 
  360. halies

    k ga het weer missen …:(… :( .. :’(…

      /   Reply  / 
  361. Sjoerd

    Eigenlijk ben ik sowieso al niet iemand die Soaps kijkt..en vólgen doe ik ze al helemáál niet!
    Maar vanaf het moment dat ik Asmali konak voor t eerst zag, vond ik het interessant.
    Mede door een aantal zéér mooie vrouwen :)
    Vooral die Bahar (ofzo)
    Maar verder bleek het toch ook wel een leuke verhaallijn te bevatten :)

    Ja ik ga dit meer volgen, jammer alleen dat ze al bij aflevering 37 zijn…ik heb er hooguit 5 gezien…..

    Anywayz…petje af voor de makers :) (en NPS)

      /   Reply  / 
  362. Sjoerd

    off-topic : Iemand die 3-delige serie gezien van “Life isn’t all about ha ha hee hee” ?? (ook Ned. 3) Die was ook leuk…kun je toch eens een klein kijkje nemen in een andere cultuur, dat gebeurt veel te weinig.

      /   Reply  / 
  363. christine

    Ik heb de eerste 10′ gemist want ik was niet op tijd thuis, moest nog boodschappen halen en moest veel te lang aanschuiven en het waren vakantiejobs aan de kassa (met alle respect hoor). Is er iemand die zo vriendelijk is om het begin te vertellen a.u.b., ik heb het gezien vanaf dat ze in de keuken vertelden dat Salih ging spreken over oorlog. Wat was het weer spannend op het laatst met Tamer en Seymen. Ik denk dat Seymen Tamer ga vertellen dat hij liever Salih laat trouwen met zijn zusje in plaats van met hem, dat zou toch leuk zijn hé!!!
    En Dicl, dat was weer wat als ze Ayse Melek zag binnenkomen en zei dat ze nooit bovenaan de trap zou geraken met die hoge hakken,heb je die bange gezichten gezien? Ik kijk al uit tot de volgende uitzending????? Groetjes vanuit België.

      /   Reply  / 
  364. gulay

    o my god! wat is het toch weer spannend aan het worden….ik kan niet meer wachten tot volgende week ik ontplof zowat.
    Weet iemand mischien al wat er gaat gebeuren? Een kleine hintje mischien……..ik weet dat er heel veel turkse meisjes zijn die de hele serie tot het einde al hebben gezien want in turkije is de serie allang afgelopen en laten ze steeds herhalingen zien. (zoals mijn stiefmoeder mijn dat heeft vertelt)

      /   Reply  / 
  365. zu

    Ik heb de serie life isn’t all ha ha hee hee gezien, maar helaas deel 2 (totaal 3 delige serie). Deel 3 had ik opgenomen, maar wat bleek, het kabinet zat in een crisis en het was niet uitgezonden die avond. Geen idee wanneer deel 3 dan is geweest. Het was ook een hele leuke serie. Ik hoop dat ze dat nog is zullen uitzenden, echt de moeite waard, en maar drie afleveringen, dus zo gekeken.

    Kan iemand van de NPS vertellen of Asmali Konak vanaf 22 juli met zomerstop gaat, of definitief stopt? Want dat kon ik niet opmaken uit de reactie van de NPS.

    Ga vanavond naar Amsali Konak kijken, had het opgenomen!

      /   Reply  / 
  366. ozzie

    Kan iemand mij vertellen hoe de serie gisteren is verlopen, kleine samenvatting?? Ik heb hem moeten missen…

      /   Reply  / 
  367. gulay

    WAARSCHUWING!
    Liefhebbers van Asmali konak LET OP: Er zijn op dit moment heel veel aanbiedingen van dvd’s van Asmali konak met ondertiteling…….heel veel mensen weten dat dit zeer gewenst is bij de liefhebbers van Asmali konak en maken daar vervolgens volledig misbruik van.
    Wees voorzichtig met het kopen van de dvd’s want je kan niet altijd iedereen erop vertrouwen dat je ze ook daadwerkelijk zult gaan ontvangen nadat je een bedrag hebt gestort op hun rekening.
    Natuurlijk zijn er ook hele eerlijke betrouwbare mensen bij die zich aan de afspraken zullen houden.
    Dus nogmaals voor alle fans wees voorzichtig met het kopen van de dvd’s

      /   Reply  / 
  368. Miranda

    Seyhan heeft officieel om de hand van Lale gevraagd en gekregen.. Lale heeft niet “oma’s broche” gekregen als huwelijksgeschenk maar een kleine ring terwijl Kader aan de moeder van Lale al had gezegd dat ze misschien die broche zou krijgen.. Sumbul weigerde en gaf de broche aan Bahar die niet wist wat ze kreeg dus die had m aan naar Lale…

    Salih is gearresteerd door de politie vanwege opruiend gedrag maar gelukkig is de politiecommissaris nu natuurlijk een vriend van de familie.. dus is ie nu weer vrij..

    Tamer wil de hand van Zeynep vragen dus maakt een afspraak via Kader (zijn moeder) met Sumbul. Seymen maakt een afspraak met Tamer voor een praatje in het hotel in aanbouw in een afgelegen deel… (en zo eindigt het, dat Tamer ineens wegwil en gedwongen meegesleept wordt…) spannend………..
    Okee, dat is het weer even zover ik het herinner..
    x
    Miranda

      /   Reply  / 
  369. christine

    Ik wou je gewoon even bedanken om het na te vertellen van zaterdag, ik heb de eerste 10′ gemist zoals ik hierboven al vertelde(368), ik heb alles gezien dat jij schrijft maar zou ik veel gemist hebben of iets heel belangrijks? Toch bedankt hoor Miranda want ik help ook graag iemand die iets gemist heeft, groetjes Christine.

      /   Reply  / 
  370. Nicky

    Hallo Allemaal Goed nieuws voor degene die echt Asmali Freak is…..!!!!!!!!!!!!

    !GOED NIEUWS! !GOED NIEUWS! !GOED NIEUWS!

    Er is een officiele forum waar je echt alles erover kunt vinden en kennismaken met andere Asmali Konak Freaks in nederland.

    Check het op http://67274.rapidforum.com/

    Kom gauw even kijken, het heeft honger naar leden.

      /   Reply  / 
  371. Nicky

    Hoi Asmali Konak Fans,

    Hier nog een keer een uitleg wat je er allemaal kan doen.
    De bedoeling van de site is voornamelijk kennis uit te wisselen over de serie.
    Maar je kan ook discuseren over de serie vragen, plaatjes en wallpapers uitwisselen.
    Ondertiteling downloaden misschien zelfs de serie downloaden als iemand een link weet.
    De Asmali Konak DVD’s ‘Hayat’ of de serie kun je ook bestellen hier.
    Natuurlijk ook kennismaken met andere liefhebbers en lezen hoe blij ze zijn met de DVD’s.
    Je kunt er zelfs turks leren in de ‘Snelcursus Turks Topic’.

    Het is nog maar pas gemaakt, heeft weinig leden. Om precies te zijn 15 leden binnen 3 dagen.
    Als je je registreerd is het wel leuk om een nickname te hebben
    van 1 van de karakternamen uit de serie bv. Zeynep Karadag of Yaman etc. Er zijn er nog een aantal beschikbaar.
    Niet allemaal dezefde, mag uiteraard ook iets totaal anders zijn.

    Gewoon aanmelden, ben je nou Asmali Fan of niet ;) http://67274.rapidforum.com/

    Je kan je registreren via deze link:
    http://67274.rapidforum.com/signup&signuprules=1

    Groetjes,
    Nicky

      /   Reply  / 
  372. Ashley

    Hallo asmali konak fans.
    Over 10 minute begint het eindelijk!!!
    Ik heb 2 afleveringen gemist en ben via jullie weet helemaal op de hoogte!

    Dankjulliewel….

      /   Reply  / 
  373. Beus

    OPROEP: mijn videorecorder heeft geweigerd en wij missen dus de aflevering van vandaag, 15 juli 2006 !!! Wie kan ons helpen aan een video of dvd ?????

    Heel graag een reactie

      /   Reply  / 
  374. lale

    dag nicky,ik weet niet of je mijn email heb gekregen maar ik wil graag de dvds van je kopen.laat je me even weten of je mijn email heb ontvangen en hoe verder nu alvast bedankt.asmali konak fan

      /   Reply  / 
  375. halies

    :S:S ik heb weer een aflevring gemist kan iemand me please vertellen wat er 15 juli is gebeurd bij voorbaat dank (K)

      /   Reply  / 
  376. halies

    22 juli is de laatste aflevring:(:( maar willen julie A.U.B de serie dan gewoon weer helemaal herhalen??vanaf aflevering 1 t/m 22
    please

      /   Reply  / 
  377. halies

    wat vinden julie er van mede fans van A.K.??? het kan in ‘de zomerstop’ wel ff herhaald worden dat lijkt me heel leuk …en dan als ‘de zomerstop’ is afgelopen dat we gewoon vanaf aflevering uhm …. weer zien….ze kunnen toch niet zo maar stoppen met de serie…dan is het een cliffhanger die gwoon nooit meer doorgaat:S:S

      /   Reply  / 
  378. halies

    sorry…. ik bedoel niet aflevering 22 ik ben in de war met 22 juli :P ik bedoel de aflevering van 22 juli…

      /   Reply  / 
  379. halies

    en dan niet elke zaterdag maar het liefst gewoon elke dag of iets wat daar in de buurt komt… weet iemand trouwens ook of de nps dit leets want anders heb ik dit allemaal voor nix geschreven….

      /   Reply  / 
  380. philip gallas

    deze serie asmali konak bij toeval met zappen ontdekt kijk er nu elke zaterdag naar gewoon een heerlijke serie geniet van de karakters en de acteurs en actrices die dit op een geweldige humoristische dramatische en ontroerende manier spelen echt genieten

      /   Reply  / 
  381. Nicky

    !!!!!!!!!!! GOED NIEUWS !!!!!!!!!!!!

    Vanaf 17 juli 2006 kan je de hele Asmali Konak DVD set gratis winnen + de bioscoop versie Hayat.
    Kijk naar de voorwaarden op http://67274.rapidforum.com/topic=100774746446

    !!!!!!!!!!! GOED NIEUWS !!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  382. Sanne

    Hi. Ik woon in België & ik kijk iedere zaterdag naar Asmali konak!
    Ik vind het gewoon SUPER !

      /   Reply  / 
  383. Miranda

    Seyhan komt chaggo terug van zijn honeymoon met Lale, die hem mateloos irriteert met alles. (o.a. een giga teddybeer meenemen die een naam heeft en moet meeeten, door de huishouding als roomservice te behandelen..) Salih en Zeynep willen in het geheim gaan trouwen. en koppelen Asya met Goran tijdens een feestje.. Ali stelt voor tijdens een etentje om op een MIddelandse Zee cruise te gaan en Sumbul aarzelt maar zegt nee..
    TAmer zit veilig in Duitsland en weigert elk commentaar. Zijn moeder, Kader vliegt er achterheen. Ali mist haar erg…

    DAt was het weer.
    Doei lieve Asmali’ s :-)

      /   Reply  / 
  384. Patricia

    Hallo mede-asmali-verslaafden :)

    Als jullie afleveringen gemist hebben, bestel dan de DVD bij Nicky! Het is echt topkwaliteit! Ik heb alle afleveringen bij hem besteld en ben er supertevreden over!

    Kom snel naar het forum en wordt lid, kunnen we lekker napraten over Asmali!!
    http://67274.rapidforum.com/

      /   Reply  / 
  385. Laila

    Dus nu begint de zomerstop? Jammer zeg. Hoeveel afleveringen van Asmali Konak moeten er nog komen en wanneer begint het weer? Ik hoop in ieder geval dat de NPS doorgaat met het uitzenden van de serie.
    Zal vast wel, nu die achterlijke Medy van der Laan weg is.

      /   Reply  / 
  386. Ongelooflijke Baler!!!

    Dit is echt balen!!!
    Ik kom er ten eerste vandaag pas achter dat dit forum bestaat over min favo-serie!!!
    Ik ben er achter gekomen doordat ik vandaag tot mijn schrikt zag dat Ak nog wordt uitgezonden. Na de plotselinge ‘stop’ van 24 juni heb ik niet meer gekeken, dacht namelijk dat NPS niet meer afleveringen had ingekocht!
    Ik baal ontzettend, ik heb gewoon de af 36, 37 en 38 en gedeelte vanm 39 gemist!!!

    Maarre wel tof hoor deze forum!!

    doei

      /   Reply  / 
  387. Ingrid

    Ik kijk elke zaterdag naar AK maar kon vanmiddag echt niet kijken. Wat is er gebeurt????

      /   Reply  / 
  388. Anna

    Ook ik ben helemaal weg van AK..!!!
    Weet iemand of het te verkrijgen is op DVD of video…?

    Alvast bedankt,
    doei

      /   Reply  / 
  389. fan

    kan iemand me vertellen wat er is gebeurt bij asmani konak. ik heb de aflevering van zaterdag 22/07 gemist

      /   Reply  / 
  390. fan

    Kan aub iemand vertellen wat er is gebeurt bij AK. Alvast bedankt

      /   Reply  / 
  391. erdal

    ık zie graag, mooie film

      /   Reply  / 
  392. Miranda

    het was weer drama.. Seyhan is er vandoor (Lale achterlatend in het huis van haar schoonfamilie), Dicle gaat weg voor de operatie en zegt, waar Seymen bij is, dat Bahar het kind toekomt als ze het niet overleeft.
    Ali begint serieus Sumbul te versieren! Gaat bij haar langs, ook al zei zij te gaan slapen.. Zij vind het stiekem wel erg leuk.

    groetjes, Miranda
    Ik hoop dat het nu nog uitgezonden word en het nog geen zomerstop is…
    De zus van Bahar, Gul is op bezoek en weet dat Can vreemd gaat met die ex-vriendin van Bahar en vraagt of ze er iets van weet. Bahar zegt met moeite ” nee, tuurlijk niet” .
    Daar komt nog narigheid mee natuurlijk…

      /   Reply  / 
  393. magnolia

    Wordt asmali konak vandaag niet uitgezonden ofzo? Ik hoop geen zomerstop. Of nog erger dat we helemaal niet meer te zien krijgen?

      /   Reply  / 
  394. Anna

    Heel de week gewacht…en weer geen uitzending van Asmali Konak..?

    Zijn er nog meer zo teleurgesteld..? :-( (((

      /   Reply  / 
  395. yvonne

    ik wordt er zo moe van, ik zat ook lekker voor de tv te wachten in plaats dat ik naar carnaval in rotterdam ging ,en zonder enige aankondiging was het er niet.
    is het er de volgende keer weer of niet?
    ik hoop van wel.
    groetjes yvonne

      /   Reply  / 
  396. Simone

    Las op en andere site dat de serie een zomerstop heeft en in oktober weer verder gaat. Heel jammer maarja is niet anders.

      /   Reply  / 
  397. Bahar Karadag

    Hoeveel afleveringen zijn er eigenlijk in totaal…..?????

      /   Reply  / 
  398. Kim

    er zijn in totaal 54 aflevering van

      /   Reply  / 
  399. malika

    ik ben op vakantie geweest en heb veel gemist heeft iemand dvd te koop vanaf eerst aflevering top serie moet er meer van komen bedant

      /   Reply  / 
  400. Karima

    Hallo,

    Ik las dat jij alle dvd’s met nederlandse vertaling hebt. Ik ben hier erg in geïnteresseerd. Kun je mij misschien vertellen wat de prijzen zijn en wat ik moet doen om die dvd’s in mijn bezit te krijgen?

    Ik hoop gauw iets van jou te vernemen.

    Groetjes,

    Karima

      /   Reply  / 
  401. Kim

    9 september komt asmali konak er weer op tot en met 12 december!

      /   Reply  / 
  402. Hannie Habich

    Als zeer trouwe fan ben ik blij om te lezen dat Asmali Konak in September weer door gaat, schrok me rot dat het niet meer uitgezonden werd, heb nog geen 1 afl. gemist. Ik hoog dat de NPS de volgende serie ook aankoopt zodat we er nog lang van kunnen genieten.

      /   Reply  / 
  403. Kristien

    hoi fans,

    ben erg blij dat ik deze site heb ontdenkt, om me heen kijken niet veel mensen deze serie en het is leuk om hier met jullie erover te praten.

    ik hoop wel dat ze alle afleveringen gaan uitzenden!!!

    trouwens weet iemand of je de film Hayat ergens kan krijgen met nederlanse ondertiteling??

      /   Reply  / 
  404. ipsje

    Toevallig ontdekt met zappen en blijven plakken, jammer van die zomerpauze want het werd een vast ritueel.Leuke manier om andere culturen en talen te leren kennen.
    groetjes van WB( wachtend belgje)

      /   Reply  / 
  405. Carolina

    Ik vin dhet heel erg dat Asmali Konak gestopt is ik ging hier namelijk elke week trouw voor zitten.Ging niet eens met mijn vriendinnen mee naar de stad of op bezoek bij mijn dochter.Zou wel heel graag willen weten wanneer het weer begint en welke zender en tijdstip.Een grote Asmali Konak fan.

      /   Reply  / 
  406. Nicky

    Mensen mensen… zijn jullie nou Asmali Konak fan?????????

    Laat zien dat je het bent…

    kijk op: http://67274.rapidforum.com/

    Zie je op de echte Asmali Konak Forum…

    Ik hoop dat ik het niet voor niets gemaakt heb….

      /   Reply  / 
  407. Nicky

    o ja… en meld je aan…

    dus je kan je gratis registreren en veel over Asmali Konak te weten komen….

    Als je niet weet hoe het werkt gewoon vragen, tis de moeite waard…

      /   Reply  / 
  408. danique

    WAAROM KOMT ASMALI KONAK NIET MEER OP TV. ?

      /   Reply  / 
  409. julide

    Wanneer kan ik asmali konak weer bekijken. wanneer gaat het weer van start.

    Hoor graag van U

    Liefs Julide

      /   Reply  / 
  410. claudia

    inderdaad je eigen aanmelden op het forum

    http://67274.rapidforum.com/

    helemaal geweldig !!!

    DOEN HOOR !!!!! MELD JE NU AAN !!!!!

      /   Reply  / 
  411. Ria

    waarom is asmaili konak er niet meer
    vind het jammer
    keek elke zaterdag
    Ria

      /   Reply  / 
  412. Petra

    Op de website van de NPS staat dat Asmali Konak weer te zien is vanaf zaterdag 9 september om 13.10 uur op Nederland 2.

    Ik kijk er nu al naar uit.

    Gr.
    Petra

      /   Reply  / 
  413. malika

    heeft iemand aub de dvd te koop ik heb veel gemist omdat ik op vakantie ging
    graag reactie

      /   Reply  / 
  414. funda cesim

    was ik 18 juli op vakantie en ik heb veel gemist asmailkonak

      /   Reply  / 
  415. Nicky

    Alle info over Asmalı Konak kan men nog eens vinden op:

    http://67274.rapidforum.com/

    Het enige wat je doet is registreren.

    Hier is dus alle informatie verzameld over

    ASMALI KONAK

      /   Reply  / 
  416. Dennis

    @petra bedankt, voor de info, ben echt super blij, en mijn moeder ook dat het weer gaat beginnen, keek het elke zaterdag, met mijn moeder samen.

    hoop ook dat het veder gaat waar het gebleven was!!!

      /   Reply  / 
  417. gulosh

    hey hoi mensen,
    ben blij dat het doorgaat! alleen ik heb zo lang moeten wachten, dus over twee weken begint het weer. trouwens ik vind het leuk om te zien dat zoveel verschillende mensen qua afkomst naar deze serie kijken en ervan kunnen genieten. klinkt afgezaagd, maar misschien is dit een beginnetje om de kloof tussen twee verschillende groepen Nederlanders (!!!) te verkleinen.
    mensen alvast veel kijkplezier!

      /   Reply  / 
  418. ayse

    Hallo luitjes

    Ik heb de film van asmali konak Hayat te koop.
    Interesse even mailen.

    Let op het is niet nl ondertiteld

      /   Reply  / 
  419. asmali konak fan

    o ja begint het weer ? wanneer dan? dat is geweldig. ik ben zo benieuwd naar wat er gaat gebeuren.

      /   Reply  / 
  420. Tina

    Ik heb het nog niet kunnen vinden in de programmering. Wanneer begint het dan.

      /   Reply  / 
  421. bianca

    hoi mensen

    ik ging net op teletekst kijken of aanstaande zaterdag asmali konak weer kwam maar er stond niks van op dat het weer uitgezonden word dus at zou ik wel heeeeel rg jammer vinden dus snap er eigenlijk niks van groetjes bianca

      /   Reply  / 
  422. Hannie Habich

    Asmali konak begint aanstaande zaterdag 10-09 weer om 13.10 op Nederland 2.

      /   Reply  / 
  423. asmali konak fan

    gaat het wel verder waar het gebleven was?

      /   Reply  / 
  424. asmali konak fan

    vorige week kwam het niet toch ? morgen begint het pas weer of niet?

      /   Reply  / 
  425. Nesrin...

    yeaa strax weer amsmali

    wel kijke hea mensuu nederland 2 om 13:05

    xxxxjuhs

      /   Reply  / 
  426. Chistine

    Oppassen A.Konak fans,vandaag begint het om 13uur10 op Nederland 2, gelukkig dat ik even kwam piepen want anders had ik het gemist, dus vertel het door aan andere fans a.u.b. want niemand wilt dit vandaag missen, groetjes uit België

      /   Reply  / 
  427. Chistine

    Joe……pie Asmali Konak terug,OPPASSEN het is op NED. 2 om 13U10

    AANDACHT , AANDACHT

      /   Reply  / 
  428. Nadia

    wanneer is seyman vreemdgedaan met de dienstmeisje ?

      /   Reply  / 
  429. Chistine

    Hallo Nadia, dat was voor dat hij bij Bahar was. Lees hierboven 138, groetjes Christine.

    Nicky, bedankt.

      /   Reply  / 
  430. Soraya

    hallo allemaal,ik voel me zo stom!Kom er net achter dat asmali konak gisteren weer begonnen is en ik heb het gemist!!!!Kan iemand me aub vertellen wat er gebeurt is?Alvast heeeeeeeeeeel erg bedankt! Kuss

      /   Reply  / 
  431. asmali konak fan

    yeah asmali konak was egt te gek afgelopen zaterdag

      /   Reply  / 
  432. asmali konak fan

    bahar en seymen hadden weer ruzie zoals altijd

      /   Reply  / 
  433. Herman

    prima dat er hier reclame wordt gemaakt voor eigen forums en websites, maar zou dat ook zonder hoofdletters kunnen? sommige mensen ervaren dat als schreeuwen

      /   Reply  / 
  434. Miranda

    Nou heb ik het eens gemist. Kan iemand even vertellen waar het over ging????????????
    Ik had begrepen dat Bahar van Dicle weet en Riza’s afkomst.. maar verder…

      /   Reply  / 
  435. ayse

    hey herman,

    dat sommige mensen dat als schreeuwen opvatten ok, maar misschien wil degene aan jullie ak fans laten weten dat er nog een nl site is over asmali konak :-)

    doeg……..

      /   Reply  / 
  436. Herman

    dat is ook prima. Maar dat kan ook in gewone, kleine letters, toch?

      /   Reply  / 
  437. Nicky

    GROTE LETTERS IS DUIDELIJKER

    Als het je nog niet opgevallen was..

    :)

      /   Reply  / 
  438. misss H

    aahh Sh*t k wist niet dat het op NL 2 was:S:S:
    wrrm wist ik dat niet …ik keek de heletijdop NL 3:(:( :’( shit mahn !!:@

      /   Reply  / 
  439. Miranda

    Hey mensen, spannend weer he! Haaa dat Sumbul en Ali bijna zoenen!! Oei.. En dan dat Gul, de zus van Bahar helemaal gek word (duidelijk familie van Bahar.. of zijn Turken zo emotioneel?) en Lale die er alles uitflapt..Wie heeft er niet een Lale in de familie?? toch?
    :-)
    groetjes
    Miranda

      /   Reply  / 
  440. dicle

    dank je Nicky !

    hihi

      /   Reply  / 
  441. Sharon

    Asmali Konak wordt vandaag weer niet uitgezonden. Ik vind dat de NPS er een potje van maakt de laatste tijd. Ik mag toch hopen dat ze toch niet elke sportgelegenheid op zaterdag gaan uitzenden op het tijdstip dat Asmali Konak begint

      /   Reply  / 
  442. Magnolia

    NPS maakt er zeker een potje van….. ik bedoel, iedere week vragen we ons af, of het dit keer er wel op komt. Zeer frustrerend. Als het zaterdag niet uitkomt. Laat ze dan op zondag uitzenden. Of misschien veel beter savonds. Maar goed, als dit zo door blijft gaan, is de lol er ook een beetje van af….. dus geen vertrouwen meer in NPS. In plaats van programma’s te herhalen kunnen ze beter daarvoor in de plaats Asmali Konak uitzenden. Of is dit een financieel probleem? Kunnen ze het niet betalen? Als dat zo is, moeten ze het ook aangeven. Vindt ik.

      /   Reply  / 
  443. Hans

    Waaar slaat dit gwn op..elke keer als er weer wat tussenkomt is het ten koste van asmali konak! Ik wil klagen !!!!! Waar kan ik dat doen? K*t NPS

      /   Reply  / 
  444. Magnolia

    Waarschijnlijk telefoonnummer 035-6779333 moet je dan bellen van Ma t/m Vr…… Dus nu schieten we daar ook niets mee op. We kunnen momenteel nergens klagen.

      /   Reply  / 
  445. CKliuna_ai

    Ik heb vannacht hier een bericht geplaatst over dat Asmali Konak waarschijnlijk niet uitgezonden zou worden, want het stond niet in de tvgids en dat ik het jammer vond dat ze dit steeds niet aankondigen… Maar opeens is die verdwenen..Raar..
    Vandaag toch weer voor de zekerheid gekeken op alle 3 de zenders of het toch niet kwam, maar nee helaas niet :( Waarom kan het niet even van te voren aangekondigd worden? Bijv. aan het einde van de aflevering: let op volgende week wordt Asmali Konak niet uitgezonden?????

      /   Reply  / 
  446. mn

    vanwege de davis cup wordt asmali konak niet uitgezonden….TENNIS you know.

      /   Reply  / 
  447. Büsra

    jah ik zou het ook heel leuk vinden moesten al die turkse soaps uitgezonden zijn maar je moet ook niet te veel verw8 en he ;)

      /   Reply  / 
  448. Illy

    Ik vind het ECHT balen…………plan ik alles op de zaterdag rond Asmali Konak heen, komt het gewoon niet…..Ik vind dit echt niet normaal…..geen enkel bericht wanneer het nu wel wordt uitgezonden…..echt amateurs…en dan verwachten de publieke omroepen nog dat consumenten gaan kijken…..je kunt er gewoon niet van op aan!!

      /   Reply  / 
  449. samira

    ik word er ook echt crazy van elke keer zaterdag weer hetzefde liedje komt het wel of komt het niet…
    en komt het wel aankomende zaterdag of niet of moet ik weer wachten tot 1 uur of het wel komt of niet

      /   Reply  / 
  450. angela

    het is echt jammer, volgende week zaterdag komt het ook al niet. die zaterdag erna hoop ik van wel. Ik had altijd zin in zaterdag. het is vervelend dat Asmali konak op 2 is. daar komt altijd sport. nu tennis. straks weer iets anders. in de winter weer schaatsen. ik ben benieuwd hoe ze het dan gaan doen. mag asmali konak weer op drie

      /   Reply  / 
  451. Nesrin...

    egt jamme dat het zo is
    ik wil ook weer dat het om half 2 zou komen
    ik moet tot 1u stage lopen en om half 2 bn ik pas thuis ik mis steeds de helft maar kunne jullie aub zeggen wnr het weer komt ? gr nesrin

      /   Reply  / 
  452. Liz

    morgen anderhalf uur asmali konak?? staat in mijn gids!

      /   Reply  / 
  453. Soraya

    is het gister nou weer gewoon geweest of niet?

      /   Reply  / 
  454. Yasmin

    Ja, het is geweest!

      /   Reply  / 
  455. magda

    hallo, ik ben ook al erg lang fan en ik kom er nu pas achter dat dit er is!
    Weet iemamd wat er met dilara is? Ik wist namelijk niet dat het weer op tv was tot vorige week. Het lijkt wel alsof ze weer in een depressie zit.
    Please help me

      /   Reply  / 
  456. J.A.L. Meijer

    Ik ben een echte fan van asmali konak.
    Altijd doorgaan !!
    Johanna.

      /   Reply  / 
  457. alma

    hallo,

    Hej mensen ik heb de aflevering van afgelopen zaterdag gemist.
    Zou iemand me op de hoogte willen brengen.
    Wat is er allemaal gebeurd?

    bij voorbaat dank.

      /   Reply  / 
  458. fatima

    heey
    Ik vind asmali konak ook een leuke serie.
    Dus als je er achter bent gekomen waar je die film kunt downloaden, zou je dan die door kunnen sturen.

    alvast bedankt.

      /   Reply  / 
  459. fatima

    heey mensen,

    ik heb de aflevering van vandaag gemist (aflevering 45) zou iemand me kunnen vertellen wat er gebeurt is.??
    stuur het naar mijn email adres
    [email protected]

      /   Reply  / 
  460. rachida

    Ikzelf ben helemaal verliefd op asmali konak, en vind dat die op een betere tijdstip mag moet komen!!!!

      /   Reply  / 
  461. Star

    Wie weet wat er nou precies met Yaman en Bahar aan de hand is?? Ik snap nix van dat stukje met hun..:S

      /   Reply  / 
  462. Jasmijn

    Yaman is een tijd terug verliefd op Bahar geworden (toen het niet goed ging tussen haar en Seymen). Seymen weet dat ook, maar later is het toch allemaal goed gekomen tussen hen. Dilara is nu verliefd op Yaman en hij heeft haar ook gekust, maar Yaman heeft 3 afleverngen geleden aan Bahar toegegeven dat hij nog steeds van haar houdt. Dilara weet dat ook, daarom was ze zo chagrijnig. Op hn vorige feest negeerde Yaman haar, en toen zei Bahar tegen Yaman dat hij ook wat aandacht aan dilara moet besteden omdat Seymen anders argwaan kreeg. Dat hoorde Seymen en toen is hij Ayse Melek naar huis gaan brengen.

    xx

      /   Reply  / 
  463. eylem

    asmali konak is idd een geweldige serie =)
    but what about ‘ask oyunu’ ?
    als de nps nog een turks serie wilt gaan uitzenden dan raad ik ask oyunu aan.

      /   Reply  / 
  464. Star

    Zo heb vandaag voor het eerst echt gehuild bij Asmali Konak.. ben benieuwd hoe het verhaal verder loopt met Zeynep enzo..

      /   Reply  / 
  465. Maggely Jansen

    Wat een geweldige serie. Volg het nu een paar maanden, en ik kan bijna niet meer zonder op zaterdag. Helaas gaat dat ene uurtje veel te snel voorbij, zit je er net lekker in… moet je weer een week wachten. Heel frustrerend. Gelukkig dat de NPS in ieder geval nog tot januari uit blijft zenden. ik hoop daarna ook nog!!!

    Groetjes van een Turkijefan.

      /   Reply  / 
  466. fouzia

    hallo iedereen,

    kan iemand mij zeggen waar ik het liedje kan vinden dat ali telkens voor Sumbul afspeelt.
    Het is een prachtlied en het liefts had ik er ook een vertaling bij aangezien ik spijtig genoeg geen turks kan.

    Alvast bedankt!!!!!!

      /   Reply  / 
  467. Jan

    Je kunt allemaal kleine stukjes op youtube kijken.

      /   Reply  / 
  468. Sanne

    Die liedjes kun je allemaal downloaden via limewire ofzo. Type asmali konak in en alle liedjes komen tevoorschijn.

      /   Reply  / 
  469. fouzia

    Aha, dan zal ik dat eens proberen.

    Nogmaals bedankt!!!!

      /   Reply  / 
  470. Eve-Line

    De enige serie waarvoor ik thuis blijf en door niemand gestoord wens te worden! Ik vind geen bal aan de Nederlandse soaps maar deze serie is echt geweldig (vandaag was het trouwens behoorlijk huilen geblazen)
    Ik hoop dat de NPS hier nog lang mee doorgaat!

      /   Reply  / 
  471. Sheila

    Ik heb vandaag voor het eerst (ja, hoe is het mogelijk!) Asmali Konak gezien.
    Ik ben alleen bang dat ik veeeeel te laat ben, want in de gids kom het niet meer tegen.
    Het was vandaag om 13:05 uur op Ned. 2.
    Het eindigde met dat Seymen en Bahar op het vliegtuig gingen en hun kindje bij de familie lieten.
    De familie wist waarom ze weg gingen alleen Bahar niet. En ik ook niet!
    Kunnen jullie mij alsjeblieft up-daten?
    En weten jullie ook wanneer het weer op TV komt?

      /   Reply  / 
  472. Hallo

    Hallo iedereen deze keer moest ik egt huilen joh want Bahar heeft kanker en ze weet het niet en Seymen neemt haar mee naarr New York want daat is een man die Bahar beter kan maken dus Seymen zegt sullen we op vakantie naar New York Bahar zegt oke nou dus dan gaan ze en die baby zit te huilen joh dat vond ik meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega sielig doei doei

      /   Reply  / 
  473. Hallo

    ja zaterdag op nederland 2 en om………. 7 over 1 dus 13:7 doeidoei

      /   Reply  / 
  474. hayat is een sgatje

    hallo iedreen
    die keer was het egt zo zielig
    ik had me egt zo verdiept in het serie
    dat ik van het begin tot het einde heb zitten huilen
    maar weet iemand misschine waar ik fotos van hayat kan vinden die kleine kindje van seymen en bahar neem contact op als je weet waar ik fotos kan vinden mijn msn is
    [email protected]
    oke doei

      /   Reply  / 
  475. Sanne

    Het was weer een prachtige aflevering.

      /   Reply  / 
  476. Najoua Benlam

    Asmali Konak is ontroerende soap, ik heb echt van genoten. elke zaterdag was ik vastgeklompen aan de tv, ik was gewoon verslaafd. mijn verzoek is of jullie ook de film willen uitzenden volgende zaterdag.

      /   Reply  / 
  477. Najoua Benlam

    Asmali Konak is ontroerende soap, ik heb echt van genoten. elke zaterdag was ik vastgeklompen aan de tv, ik was gewoon verslaafd. mijn verzoek is of jullie ook de film willen uitzenden volgende zaterdag.

      /   Reply  / 
  478. ayse

    jammer genoeg is er een einde gekomen aan de serie ak. echt zo jammer !
    maar gelukkig heb ik de dvd’s nog , dus kan altijd nog een keer kijken en genieten van de serie :-)

      /   Reply  / 
  479. melissa

    Hallo asmali konak fans,

    Ik zou graag dat de NPS de film Hayat de vervolg op de serie op TV uitzendt.

    Zijn er meer mensen die dit willen?

    Stuur dan een mailtje naar [email protected].

    Als jullie dat allemaal doen dan word het misschien uitgezonden.

    Ik kan zelf de film nergens vinden met nederlandse of engelse ondertiteling en ik wil hem zo graag zien!

      /   Reply  / 
  480. jul

    hallo zijn er ook mensen die afgelopen zaterdag 23-12 asmail konak hebben gezien?want hebt het zelf gemist wil graag weten wat er allemaal is gebeurt?

      /   Reply  / 
  481. Ozgu namal

    Ik vind asmali konak ook geweldig
    op dit moment speelt het nu op de turkse zender ATv ik vind dat ze ook kurtlar vadisi meopten uitzenden ook een sSUPERR seriee

      /   Reply  / 
  482. Star

    Waarom is er geen asmali konak vandaag??? Hooww weer zoo onaangekondigd…grr!

      /   Reply  / 
  483. onbekned

    er is ook nog een film

      /   Reply  / 
  484. onbeknedonbekend

    de serie is voorbij er is wel en film daar zie je het einde

      /   Reply  / 
  485. ayse

    klopt er komt geen asmali konak meer :-(

      /   Reply  / 
  486. superfan

    Dus de laatste uitzending van asmali konak was op 23-12-2006?
    Die heb ik gezien, maar niet die van afgelopen zaterdag?
    of was die van 23-12 de laatste uitzending??
    Ik zou heel graag de film willen zien!!

      /   Reply  / 
  487. ayse

    23-12 was inderdaad de laatste aflevering van ak.

    waar ze afscheid namen op het vliegveld.

      /   Reply  / 
  488. Chanel

    Hallo mensen,

    De serie waar Seymen en Bahar naar Amerika vertrekken…. was dat de laatste aflevering?

    Komt er helemaal geen vervolg meer? :-(

      /   Reply  / 
  489. jul

    hallo allemaal
    dat meen je niet dat de serie voorbij is vind het zo jammer.ik las dat er ook een film van is ma kan ik die ook ergens zien weet het iemand?gr

      /   Reply  / 
  490. Ria

    waneer komt asmali konak weer?????????????
    het is zo mooie serie .
    elke zaterdag heb ik gekeken
    lieve groetjes Ria
    wil toch graaag weten hoe het allemaal afloopt dat snappen jullie toch wel
    een van de mooiste series is het

      /   Reply  / 
  491. Anna

    Goedemorgen Allemaal,

    zonet heb ik een mail verstuurd naar [email protected] met het verzoek om door te gaan met het uitzenden van Asmali Konak…
    Wat een teleurstelling te zien in TV gids weer geen AK vandaag..!!!
    Nu nog te hopen dat ze bij NPS door willen gaan met de uitzending van AK…

    Misschien help het als IEDERE FAN nog eens een mail naar NPS wilt sturen…?
    SAMEN ZIJN WE STERK…

    Groetjes aan fans AK..
    anette

      /   Reply  / 
  492. Nora

    hallo allemaal
    is het waar dat asmali konak komt het nog terug ik moet helemaal nog zien.
    ik hoop echt dat ze doorgaan als jullie iets meer weten laat het weten.
    want ik keek vandaag op teletext en weer niet???????????

      /   Reply  / 
  493. sandy

    asmali van de buis gehaald sukkels.
    ik keek er graag naar.gaave serie vet cool.
    ik denk dat de serie niet meer terug komt.
    snappen jullie niet dat het nu extra spannend is om te kijken nu bahar ziek is.
    we willen weten hoe het afloopt.en ik wil gewoon elke zaterdag mij serie blijven kijken.gtst loopt ook tot vervelends aan toe dat wil ik ook met asmali konak.gewoon elke zaterdag.mij serie kijken groote sukkels

      /   Reply  / 
  494. sammy

    dit menen jullie toch niet dit kan niet waar zijn net zo spannend en dan halen ze het weg ik wil weten hoe het afloopt

      /   Reply  / 
  495. Iwan

    Ik vond het een prima film in emotioneel,
    komisch en spanning opzicht. Alleen het einde of misschien was het niet de laatste
    serie vind ik niet echt een goede slot van die film.

      /   Reply  / 
  496. patrick

    is het dan echt waar dat de serie niet meer uigezonden wordt, echt jammer en weet niemand of je die serie op dvd kan kopen , maar ik ga die gekken van nps zeker even mailen , jullie ook doen he [email protected]

      /   Reply  / 
  497. kees

    Hee iedereen!

    Weet een van jullie waneer Asmali Konak weer op tv komt? Want ik wil echt graag het vervolg zien. Please! als je het weet wil je dan ff zeggen

      /   Reply  / 
  498. hayate

    hallo,

    ik las dat je alle series van asmali konak op dvd hebt ik ben heel geintereseerd kan je mij aub mailen?
    alvast bedankt

    Groetjes

      /   Reply  / 
  499. gokhan sahin

    ik vind asmali konak een supper serie ,ik keek er elke zaterdag ,hellaas is het afgelopen ik zou graag de hele serie willen kopen ,mja ik volgt het nu op het turkse kanaal ATV het is opnieuw begonnen

      /   Reply  / 
  500. gokhan sahin

    kan je mij ook de serie bezorgen

      /   Reply  / 
  501. annonymo

    ER ZIJN MAAR 54 AFLEVERINGEN GEMAAKT VAN ASMALI KONAK!! EN ZE ZIJN OOK ALLEMAAL UITGEZONDEN OP DE NEDERLANDSE TV!!

    De serie is dus helemaal afgelopen. Er is alleen nog wel een film die heet: ASMALI KONAK; HAYAT. Mischien dat de NCR die nog wel uitzend. Verder is er dus NOOIT MEER DE SERIE ASMALI KONAK!!!!

      /   Reply  / 
  502. annonymo

    Pardon de >> NSP

      /   Reply  / 
  503. els van zuilen

    Graag wil ik weten of er nog afleveringen bestaan van asmali konak. En of deze ook worden uitgezonden

      /   Reply  / 
  504. Asmali Konak Gek!

    Weet iemand toevallig waar ik de film: ASMALI KONAK; HAYAT kan bestellen met nederlandse ondertiteling ?!?!

    Ik lees het hier wel…

      /   Reply  / 
  505. Hannie

    Ik heb net een mailtje naar de NPS gestuurd om te vragen of er nog een vervolg op Asmali konak komt, als nou meer mensen dat doen, wie weet komt er dan wel een vervolg of de film. DOEN HOOR!!!!!!

      /   Reply  / 
  506. Elly Ammerlaan

    ik bleef thuis voor asmali konak en bemerkte tot mijn verbazing, dat het in het nieuw jaar niet meer is geprogrammeerd; kan NPS toch niet maken zonder berichtgeving op TV. Graag voortzetting van deze serie; het is ook een manier voor nederlanders om de turkse cultuur beter te begrijpen, vr. groet en dank

      /   Reply  / 
  507. Maggely Jansen

    Beste Elly.

    Het is inderdaad jammer dat de serie gestopt is, ik baal er ook flink van. Maar ze hebben maar 54 afleveringen gemaakt.De aflevering op 23 december waarin ze te horen krijgen dat Bahar kanker heeft is de laatste aflevering. Er is dus niets meer uit te zenden dan de afsluitende film ” Hayat ” We zijn nu druk aan t proberen om deze film op tv uitgezonden te krijgen. Meer zit er niet in….. helaas

      /   Reply  / 
  508. sara

    ik vind het zo erg dat het de laatste afleveringen was, volgens een vriendin gaat het nog verder,want zij heeft het al in turkije gezien en het ging veel verder.. ben benieuwd of het ooit hier te zien krijgen..

      /   Reply  / 
  509. fessia

    ik vind het ook heel erg dat de serie niet meer komt. ik was echt verslaafd aan de serie. ik keek het al vanaf het begin. ik heb de film HAYAT ook al gezien maar zonder ondertiteling. weet iemand waar ik de serie kan kopen

      /   Reply  / 
  510. Bianca Heegen

    Ik baal er zo van dat de serie niet meer op TV komt. Ik vond het een geweldige serie. Tig keer beter dan GTST. Elke zaterdag was dat mijn tv moment en nu is het er niet meer op ahhhhhhhhh

      /   Reply  / 
  511. nancy

    snik snik snik
    wat baal ik //IK MIS ASMALI KONAK/
    wat een geweldige top serie.
    hoop ooit op een herhaling// of dat ze de film met ondertiteling uit brengen.
    (seri ga ik ook bestellen/maar zou leuk zijn en op een schappelijke tijd dat ze em ooit eens herhalen)

      /   Reply  / 
  512. selma karim

    eh alle turken hier echte mongolen wajoooooow tezz ze3ma stoer deon over asmali konak jongen heb ik al gekeken en dan nu pas stoer doen jongen is al afgelopen hoor thallaaaaa meiden

      /   Reply  / 
  513. keltum

    ik ben self een mocro en toch vind ik het soo eeen spannende serie en ik volg het als weken lang elke week word leuker!! maar die serie komt nieet meer ( weet nii wrom ) :(

      /   Reply  / 
  514. Litch

    De serie gaat wel gewoon verder ze gaan naar amerika en bahar krijgt inderdaad kanker, maar er gaat nog veel meer gebeuren.. heb een deel in turkije nog gezien, maar of het hier ook uitgezonden zal worden?

      /   Reply  / 
  515. rosanne

    uhm ik wil ff zeggen dat ik heeel graag meer wil zien van asmali konak!!!! ik vind egt heerlijk om te kijken op zaterdag middag, in me joggingspak op de bank!!!!

    love asmali konak…zo zielig he, de laaste aflevering:(

      /   Reply  / 
  516. Ronald

    Hallo Asmali Konak fans,

    Ik kom net terug uit Turkije en heb het huis van Asmali Konak bezocht. Bij voldoende interesse organiseer ik vakanties naar Cappadocië, het land van Asmali Konak.
    Natuurlijk zal niet alleen het huis worden bezocht, maar de hele streek met haar rotswoningen, in de rotsen uitgehouwen oude kerken, kloosters en ondergrondse steden en haar vriendelijke mensen.

    Optioneel kan je met een ballon vliegen over de prachtige valleien van Cappadocië.

    De reis zal worden uitgevoerd door een goede en lang bestaande lokale touroperator en vervoer zal geschieden in luxe minibusjes. Verblijf in een grot-hotel in een klein bergdorpje waar men nog op ezeltjes rijdt en biologisch eten direct van de boerderij.

    Als je mee wil, graag een mailtje naar [email protected]

    Als er genoeg aanmeldingen zijn wordt er een datum vastgelegd.

    Ronald

      /   Reply  / 
  517. Aygun

    Hallo fans Asmali Konak,

    Meerdere exemplaren van de film “Hayat” met Nederlandse ondertiteling heb ik. Voor degenen onder jullie die de laatste aflevering “Hayat” willen zien…

    Mail me op [email protected]

      /   Reply  / 
  518. saannee

    het is geen osmalii konak maar asmali konak
    ik ben ook geweest waar het zich afspeelt;)
    duszz

      /   Reply  / 
  519. Janne

    Ja Asmali Konak was super, heb de serie van het begin tot het einde gevolgd en wacht dus eigenlijk al sinds december vorig jaar op het vervolg. Wanneer kunnen we dat eigenlijk verwachten? Wij (dat is dus half België) wachten in spanning af!
    Groetjes

      /   Reply  / 
  520. roxanne

    hallo
    ik leest wat je achter gelaten heb,,
    kan je de video ook overnemen,,
    dat ik het van u kan kopen,
    ik heb heel veel afleveringen gemist,:(.
    ik hoop iets van u te horen,
    groetjes rox

      /   Reply  / 
  521. roxanne

    hallo
    ik leest wat je achter gelaten heb,,
    kan je de video ook overnemen,,
    dat ik het van u kan kopen,
    ik heb heel veel afleveringen gemist,:(.
    ik hoop iets van u te horen,
    groetjes rox

      /   Reply  / 
  522. deniz korusun

    Die Oscan Deniz is een Koerd, wist ik niet eens. Maakt mij niks uit wat hij is, hij is een uitstekende acteur.

      /   Reply  / 
  523. Jildou

    Hallo,
    OOOO wat heb ik vanacht moeten huilen… (afl 54) ik ben echt verslaafd….
    nou en dit is de laatste afl. al weer…
    Ik zou zoo graag alles vanaf aflevering 1 willen zien… ik kan helaas nergens geen download ervan vinden…
    Nu lees ik wel in sommige reacties dat mensen het wel op dvd hebben. Ik zou heel graag willen weten hoe ik er aan kan komen…

    Groetjes,

    Jildou

      /   Reply  / 
  524. Gabriëlle

    Oooohhhhhhh ik heb vannacht ook zo hard gehuild hahaha.
    Ik ben ook erg benieuwd waar ik de dvd´s( nl ondertiteld) kan kopen.

    Vannacht m´n wekker weer zetten om het verder te kijken.

      /   Reply  / 
  525. Jildou

    mmm moet ik je geloof ik teleurstellen…
    was laatste afl.
    er schijnt nog een film te zijn ofzo waarin bahar echt ziek word enzo…
    ben nu met iemand aant mailen die dvd’s verkoopt.
    en ze heeft ook nog de film….

    hihi MEGAVERSLAAFD!!!

      /   Reply  / 
  526. esther

    hallo,ben er ook voor opgebleven,dus een beetje verslaafd aan geworden,maar zou die dvd niet in een turkse dvd winkel te krijgen zijn,misschien in een grote stad?den haag,amsterdam of zo
    weet iemand dit?

      /   Reply  / 
  527. sercan

    deze serie is kapot goed sinds dat het op ned 3 komt kijk ik elke dag maar aan de tijdstip moet er echt worden verandert anders moet ik helaas stoppen met kijken want elke dag van 02.00 tot 06.00 s’ochtends is niet echt menselijk en zeker niet voor mensen die werken en 08.00 moeten opstaan ik hoop dat nps deze reactie serieus neemt

    alvast bedankt voor u begrip

      /   Reply  / 
  528. janet

    asmali konak is een van de mooiste serie
    ooit,het is een grote drama maar ook grappig
    en leerzaam vind ik. anyways ik zie dat veel mensen na bepaalde afl die ze gemist hebben vragen….ik heb alle afl op dvd en die heb ik via marktplaats gekocht.dus als jullie alle afl willen zien kijk ma op marktplaats.
    kunnen jullie nog zo’n serie uitzenden in turkije zijnalle serie’s best leuk dus a.u.b

    ciao

      /   Reply  / 
  529. john

    Heeft u onbetaalde rekeningen? Heeft u schulden die u wilt verwijderen? Bent u financieel beneden en je nodig hebt om een bedrijf te vestigen? De bank heeft afgewezen vanwege je slecht krediet? Zorgen niet meer als de Progressieve Financial Services is bereid om een zachte lening rate.If u geïnteresseerd bent in onze lening aanbieden en willen aanvragen voor een lening, contacteer ons vandaag om te reageren op dit bericht of gewoon stuur ons een e-mail,, johnloanlender009@ gmail.com
    Volledige naam :………
    Land :……
    Staat :……
    Stad :…….
    Sex :……..
    Leeftijd :……
    Beroep :…………
    Bedrag nodig is als lening :………
    Telefoon :………..
    Maandelijks Inkomen :………….
    Lening duur ……………….
    Doel Lening :…….

    x mas lening bieden nu aanvragen

      /   Reply  / 
  530. sunday caroline

    welkom

    Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheek, auto lening, studenten lening schuld consolidatie lening, ongedekte leningen, risicokapitaal, enz. .. Of u geweigerd krediet door een bank of een financiële instelling voor een of meer reasons.You op de juiste plaats om te gaan met krediet! Ik ben een particuliere geldschieter, ik leningen aan bedrijven en particulieren tegen lage en betaalbare rente van 3%. De rente. Neem contact met ons opnemen via e-mail: [email protected]

    De vorm van krediet.

    Uw volledige naam:
    adres:
    Land:
    Staat:
    Lening Bedrag dat nodig is:
    Geslacht:
    Lening Duur:
    Telefoonnummer:
    Fax:
    Maandelijks inkomsten:

    LET OP: Dit is nodig voordat we kunnen gaan met de transactie van de lening recht.

    de jouwe

    Mrs sunday caroline

      /   Reply  / 
  531. Bahtije

    I LOVE YOU SHUMMMMMMMMM JU DU BE VALLAHIN

      /   Reply  / 
  532. Mevrouw Maxi Megg

    Hallo,

    Ik ben mevrouw Maxi Megg de directeur van Megg Loan Company, bieden wij de beste van diensten aan alle legitieme kredietnemers. Je zult nooit teleurgesteld worden door dit bedrijf in deze transactie, omdat je niet geboren om een ​​verliezer te zijn. Contacteer ons rechtstreeks van onze e-mail ([email protected])

    Solliciteer nu, – neemt slechts een paar minuten. Leen van €500.000 tot €250.000. Ongedekte leningen met niets terug te betalen voor 5 maanden. Bezoek onze website mevrouw Maxi Megg helpt als anderen dat niet kunnen!

    Vul hieronder als u geïnteresseerd bent over onze dienstverlening.
    Geleende bedrag………….
    Kredietnemer Volledige Naam:…………
    Kredietnemer Contact Adres:…………
    Land en staat:…………
    Plaats: Nationaliteit:…………
    Lening Financiën:…………
    Lening Duur:…………
    Burgerlijke staat:…………
    Sex:…………
    Maandelijks Inkomen:…………
    Contact nummer:…………
    Postcode:…………

    Yours Truly,
    Mevrouw Maxi Megg
    vragen. E-mail: ([email protected])
    Dank en
    beheer

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>