Omroepen Nederland 3 zenden afdankertje KRO uit

SpooksNPS, Vara en VPRO beginnen vanavond met het uitzenden van Spooks, een Britse serie over de geheime dienst MI5. MI5 is een antiterreurunit van de Britse
binnenlandse geheime dienst die de strijd aangaat met gijzelingen,
wapenhandel en anarchisme. Hiernaast spelen de conflicten en
machtsverhoudingen op de thuisbasis een prominente rol.

Maar ook liegen tegen je geliefde, uitvluchten zoeken voor littekens,
vrienden en familie in gevaar brengen én je geheime leven verbergen
voor de rest van de wereld is part of the job. En dat kan wel eens
tegenvallen natuurlijk. Spooks is een spotnaam voor de geheim-agenten, wat zoveel betekent als spionnen.

Het is niet voor het eerst dat een Nederlandse zender de serie uitzendt, eerder deed de KRO dat. Zij lieten het echter bij één seizoen, fans moesten overschakelen op het Belgische Canvas of het Britse BBC, waar in september 2005 het vierde seizoen zelfs van start ging. Het eerste seizoen telt zes afleveringen van elk vijftig minuten.

Ben benieuwd of Spooks op Nederland 3 wel voldoende kijkers trekt om een nieuw seizoen uit te gaan zenden.

Spooks, 21.00 uur, Nederland 3

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Omroepen Nederland 3 zenden afdankertje KRO uit

  1. Soldaat van Oranje

    Leuk, jezelf laten hersenspoelen met de TV propaganda van de paap. Anarchisme was het begin van Nederland dankzij de Vrijstaat van Brederode, de eerste Geus. Logisch dat het papentuig der KRO het uitzendt, dat dergelijke propaganda door de Britten wordt gemaakt is enigzins onbegrijpelijk.

    Wapenhandel is ook zo’n succesvolle propaganda formule om de slachtoffers van blauwe straatrovers te ontwapenen. Samen met het geleuter van papistische Dominees natuurlijk, want de inhoud van het EO is nog papistischer als de iets slimmere KRO propaganda die bedoelt is enerzijds om katholieke gehoorzame poppen te kweken, anderzijds, als dat niet lukt, de Geuzen uit te moorden bij elk komend conflict, zoals tegenwoordig met de moslims geimporteerd als Gast arbeider door de katholiek Joop den Uyl.

    NATO bombardeerde voor de paap, de Ustashi, opgericht door de zalig verklaarde Ivan Merz, in voormalig Joegoslavie, en de paap heeft ALLE media in handen, ontkend dankzij de absurde verzuiling. Monddood maken van de waarheid weggepoets met de vrijheid van mening propaganda, alsof de waarheid een emning zou zijn!

      /   Reply  / 
  2. Simone

    Ik kijk spooks trouw elke week, ik vind het een super programma. Ik hoop inderdaad dat er genoeg kijkers zijn zodat er een nieuw seizoen komt! Wat mij betreft is spooks een aanrader!

      /   Reply  / 
  3. Maurice

    Simone,

    ik kan je vertellen dat de VARA mij gezegd heeft dat Spooks wel doorgaat maar dat zij nog niet weten wanneer de uitzenddatum is. Ik weet ook dat er elke week iets meer dan 500.000 kijker keken!
    Jammer dat je het niet vanaf het begin bij de BBC hebt gekeken. De vijde serie is inmiddels bij de BBC begonnen en ik hoop maar voor je dat de VARA alles gaat uitzenden want het wordt nog er heftig.

    Gaaf trouwens dat er in Nederland ook echte Spooksfans zijn omdat ik vind dat het een van de beste drama series is van de laatste tijd!! Tip: Koop de DVD, bij de BBC kan je ze al bestellen inclusief serie vijf!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>