Gelauwerde series terug op Nederland 3

SopranosVraag mensen wat hun favoriete serie is, en ze zullen waarschijnlijk Prison Break of Desperate Housewives zeggen. Maar dat zijn fenomenen van de laatste twee jaar. Wanneer je naar het antwoord op die vraag door de afgelopen jaren zou kijken, komen er twee series bovendrijven: Six Feet Under en The Sopranos. Beiden zijn bejubeld en overladen met prijzen. Al jarenlang zijn ze ook weggestopt op de late avond bij de publieke omroep. Maar de liefhebber weet ze blindelings te vinden. En die liefhebber zit ook al klaar voor vanavond.
Want de NPS en Vara hervatten vanavond de uitzending van beide series. Allereerst is het de beurt aan Six Feet Under, de serie over het wel en wee van een begrafenisondernemer. Daarna volgt The Sopranos. In beide gevallen wordt ingehaakt bij het vierde seizoen.

Six Feet Under, 23.00 uur, NPS (Nederland 3)
The Sopranos, 0.00 uur, Vara (Nederland 3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>