Georgina Verbaan in nieuwe animatieserie Kika & Bob

De NPS begint over twee weken met het uitzenden van De Ongelooflijke Avonturen van Kika & Bob, een nieuwe Nederlandse animatieserie. Bob is een wat onhandige brandweerman die de slimme Kika helpt haar kat Tiger van een kerktoren te krijgen. Juist op dat moment worden ze meegesleurd door een typhoon naar de andere kant van de wereld. Per aflevering reizen ze door een ander deel van de wereld op weg naar huis om Tiger te redden.

Kika & Bob is een in Engels gesproken serie die meteen al aan een aantal landen is verkocht. Georgina Verbaan doet de stem van Kika, Brian Blessed neemt de stem van Bob op zich.

Kika & Bob heeft naast een entertainende waarde ook een educatieve inslag. Gedurende hun reis leren Kika en Bob van alles over elkaar en zichzelf kennen. Bovendien stappen ze af van oude gewoontjes. Zo lust Kika eigenlijk alleen macaroni met ketchup, maar dat serveren ze nu eenmaal niet overal.

Een veelbelovende trailer kun je hier bekijken. Ziet er uit als een leuke animatieserie. Vanaf 24 december in de middag bij NPS.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Georgina Verbaan in nieuwe animatieserie Kika & Bob

  1. //DESH\\ - Watser.nl

    Waarom wordt er nooit een Nederlandse tekenfilm voor volwassenen gemaakt in NL?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>