Top 2000 uitgebouwd tot avondvullende televisie

De afgelopen dagen werd het tijdslot van De Wereld Draait Door gevuld door de Top 2000 en dat bleek een wijs besluit. Dagelijks stemden er bijna een miljoen mensen af op Matthijs van Nieuwkerk en 'popprofessor' Leo Blokhuis. Juist dit jaar wordt de Top 2000 uitgebouwd tot een avondvullend programma op Oudejaarsavond. Vanaf 19.30 worden de verhalen achter de hits uit de doeken gedaan.

Aansluitend geven Veldhuis & Kemper hun visie op de Top 2000. Om half elf wordt dan toegewerkt naar de ontknoping van de lijst met popliefhebbers, popkenners en popmusici. Even na middernacht is er dan een concert warin artiesten hun eigen Top 2000-hit ten gehore brengen. En ze vertellen wat hun favoriete nummer uit de lijst is. Onder hen Katie Melua (foto).

Nu maar hopen dat de NPS inziet dat er wel degelijk belangstelling is voor popmuziek, zodat de Popquiz a GoGo weer het levenslicht ziet.

Top 2000 – Verhalen achter de Hits, 19.30 uur
Top 2000 volgens Veldhuis & Kemper, 21.10 uur
De Top 2000 telt af, 22.35 uur
Top 2000 in Concert, 0.10 uur

Zie ook:
- Matthijs van Nieuwkerk telt weer af
- Popquiz A Gogo sneuvelt in najaarsprogrammering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>