NPS nog niet zo zeker van afstaan Met Het Mes Op Tafel

In een ANP-bericht van eerder deze week jubelde Jan Slagter dat de quiz Met Het Mes Op Tafel zeer waarschijnlijk overgeheveld wordt naar Omroep Max. Maar in de Volkskrant zegt NPS-directeur Joop Daalmeijer daar niet zo zeker van te zijn. “Ik heb Met het Mes op Tafel niet aan hem aangeboden, het was andersom: hij heeft mij gevraagd of hij het programma mag hebben. Ik heb gezegd dat we daar over na gaan denken.”

De NPS-directeur vervolgt: “Want daar gaat onze hoofdredacteur kunst en cultuur Bart Soepnel over. En het moet natuurlijk ook besproken worden met de makers. Een van de bedenkers, Jan Kok, is bijvoorbeeld in vaste dienst bij de NPS.”

Het spelletje met Joost Prinsen is sinds 1997 te zien en behaalt goede kijkcijfers. De NPS is op zich nog niet uitgekeken op het format. Daalmeijer verduidelijkt nog eens dat Slagter te vroeg heeft gesproken als hij antwoordt op de vraag wat de transfer moet gaan kosten. “Geen idee eigenlijk. Daar heb ik nog niet over nagedacht. Ik zou niet weten hoe dat zit, met rechten op een format en zo.”

Zie ook:
- NPS wil van Met Het Mes Op Tafel af, Omroep Max geïnteresseerd

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “NPS nog niet zo zeker van afstaan Met Het Mes Op Tafel

  1. Vincent

    Zou ook niet weten waarom dit precies past in het profiel van omroep Max…

      /   Reply  / 
  2. Jeanne

    ik ook niet!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>