Amsterdam decor voor dramaserie A’dam – E.v.a.

Misschien heb je deze week al de moeite genomen om de nieuwe dramaserie A’dam – E.v.a. online te bekijken. Vanavond beleeft de serie zijn première op tv, maar de omroepen experimenten met het enthousiasmeren van kijkers via internet. In A’dam – E.v.a. (Amsterdam en vele anderen) volgen we de turbulente liefdesgeschiedenis tussen de in Amsterdam geboren en getogen Eva van Amstel (Eva van de Wijdeven) en haar nieuwe buurman, de 24-jarige Adam de Heer (Teun Luijckx), die rechtstreeks uit de Zeeuwse klei in de rumoerige stad is komen wonen.

In deze Vara/NTR/VPRO-dramaserie is de stad Amsterdam (met meer dan 350 locaties) de verbindende schakel tussen tal van ingrijpende, ontroerende en hilarische gebeurtenissen.

Elke aflevering kruisen de paden van Adam en Eva die van talloze onbekende anderen, die – vaak zonder dat ze het beseffen – een onomkeerbare invloed op hun leven hebben. Naast het verhaal van Adam en Eva volgt deze mozaïekvertelling ook de verhalen van die vele, vele anderen.

A’dam – E.v.a., 21.05 uur, NL 2

Zie ook:
- Vara, NPS en VPRO komen met dramaserie Adam Eva
- Overzicht: Nederlandse dramaseries bij NPO 2010/11

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Amsterdam decor voor dramaserie A’dam – E.v.a.

  1. Frits

    zit er klaar voor

      /   Reply  / 
  2. willeke

    Eva van de Wijdeven is een leuke actrice, speelde ook goed in Dunya en Desie (waarom is dat eigenlijk gestopt? :( ) dus ik ben benieuwd vnaaf!

      /   Reply  / 
  3. Robbin

    Fantastische env eelbelovende eerste aflevering! Bestel seizoen 2 maar vast ;)

      /   Reply  / 
  4. Els

    Ook ik wil heel graag een nieuwe serie van Adam en Eva met de zelfde hoofdrolspelers of anderen, maar dan wel van de zelfde kwaliteit als seie 1. Echt we vonden het een geweldige serie!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>