Jeroen Pauw spreekt Lange Frans in 5 Jaar Later

Het is 2006 als Lange Frans zo ongeveer op de top van zijn roem is. Als Lange Frans & Baas B zijn er net meerdere nummer 1-hits gescoord met Zinloos en Het Land Van, het eigen platenlabel groeit als kool, hij groeit uit tot een graag geziene gast in tv-programma’s en zijn carrière kende tot dan toe eigenlijk maar één smetje: het ijsklontjesincident, waarbij hij slaags raakt met een bezoeker van zijn optreden.

Aan het einde van 2006 komt Jeroen Pauw bij Frans Frederiks langs voor zijn programma 5 Jaar Later, op dat moment nog nooit op tv uitgezonden. Wat zijn de verwachtingen van Frans voor een termijn van 5 jaar? Dat gesprek is rond de jaarwisseling te zien op Nederland 1 tijdens de winterstop van Pauw & Witteman.

Inmiddels weten we allemaal hoe het Lange Frans is vergaan. Vooral het zakelijke geschil met Baas B ligt vers in het geheugen, waarbij zijn vriendin Daniëlle (die had hij vijf jaar terug nog niet) op een gegeven moment met een vuurwapen onderweg is naar Diemen. Frans ging verder presenteren bij Veronica maar is daar inmiddels vertrokken. Wel scoorde Frans met Thé Lau opnieuw een nummer 1-hit (Zing Voor Me) en kan hij een goede boterham verdienen met schnabbelen in tv-programma’s als Van Popster tot Operaster en Fort Boyard.

5 Jaar Later staat dit seizoen voor twee weken in de schema’s, wat impliceert dat er dit keer tien gasten zijn geïnterviewd. De NTR maakt bekend dat ook Jort Kelder en Sophie Hilbrand aan de tand zijn gevoeld door Jeroen Pauw. Wie de andere namen zijn, wordt later bekendgemaakt. In het verleden schoven al grote namen als Paul de Leeuw, Joop van den Ende, Reinout Oerlemans, Beau van Erven Dorens en Jack Spijkerman aan.

Zie ook:
Veronica niet verder met Lange Frans
- Joop van den Ende sluit 5 Jaar Later af
- Successtory Paul de Leeuw in 5 Jaar Later
- Beau: Ik ben over 5 jaar niet meer op tv
- Jack Spijkerman eerste gast in 5 Jaar Later

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jeroen Pauw spreekt Lange Frans in 5 Jaar Later

  1. Pingback: Pechtold, Kamp en Chantal Janzen in 5 Jaar Later | Zappen

  2. COCO

    WAT EEN VERGENOEGD PERSOON DIE JEROEN PAUW .
    MAAKT ER NIET EENS EEN LEUK PROGRAMMA VAN DOOR IEDEREEN AF TE ZEIKEN.
    MOET EENS NAAR ZIJN EIGEN GEBREKEN KIJKEN.
    IS VERRE VAN PERFEKT

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>