Matthijs van Nieuwkerk maakt vrolijke Top 2000 Quiz

De Top 2000 zit er weer aan te komen. Om het naderend sluiten van de stembussen onder de aandacht te brengen, komt de NTR vanavond al met de Top 2000 Quiz door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. Aan de hand van de favoriete platen van de kandidaten duiken zij alvast in de meest succesvolle hitlijst aller tijden. De gasten die in de teams plaatsnemen, zijn: Gerard Ekdom & Waylon, Loes Luca & Jan Dulles en Glennis Grace & Jan Willem Roodbeen. De NTR prijst het aan als een vrolijke quiz.

De Top 2000 Quiz, 20.55 uur, NTR (NL3)

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Matthijs van Nieuwkerk maakt vrolijke Top 2000 Quiz

  1. Hitser

    Oja, en voor wie enkt dat het overdreven is, dit meisje heeft het al eerder geflikt en alle ‘grote’ namen zoals madonna, Gold Play, Meachael ackson, de Lady’s Gaga’s enz, enz achter zich gelaten op hitlijsten wereldwijd, zelfs de US Bilboard Hot Single Top 100 Sales Chards moest er aan geloven, en ze wast toen pas 7 jaar oud.
    En nu wederm de nieuwe wereldwijde nr 1 in december!

      /   Reply  / 
  2. wilfred den boef

    Hoi,

    Misschien gezeur, maar voor de volledigheid:

    De clip van “Smoke on the water” die donderdagavond getoond werd had niet de oorspronkelijke Ian Gillan als zanger (zoals afgekondigd), maar David Coverdale in een latere bezetting van Deep Purple. Het is ook heel goed mogelijk dat de gitarist waar om gevraagd werd ook niet Ritchie Blackmore was (je zag de gitarist alleen maar van achteren), maar b.v. Tommy Bolin.

    gr., Wilfred

      /   Reply  / 
  3. Net bekend

    De nummer een is opnieuw bodeham rapsody van queen. Net bekend gemaakt bij DWDD.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>