Prem Radhakishun met ruzie weg bij NTR

Prem Radhakishun is even omroeploos. De programmamaker is met ruzie vertrokken bij de NTR, zo komt vandaag naar buiten. Prem, die werkte aan een nieuw tv-programma, is niet te spreken over de gang van zaken rondom zijn programma PREMtime op Radio 1. Aan RTL Boulevard meldt hij: “Ik stop vanwege de arrogantie van de NOS. Ze willen ten alle tijden inbreken in mijn radioprogramma met nieuws, maar ik wil daar overleg over. Maar dat vertikken ze. Nou, dan stop ik.” Ook zou Prem er van balen, dat nieuws uit zijn radioshow nooit wordt overgenomen op Radio 1.

Prem-time loopt al ruim twee jaar, maar in september valt het doek dus. De NTR probeert Prem nog overhalen het programma te blijven doen, maar of dat lukt, is de vraag, aldus RTL Boulevard.

Overigens komt Prem nog wel terug op tv met het nieuwe programma Je Kunt Het Niet Meenemen.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Prem Radhakishun met ruzie weg bij NTR

  1. Gottfried

    Prem moet niet zo zeuren. Beetje TE grote mond.

      /   Reply  / 
  2. leila

    Van mij mag hij wegblijven. Ik hoor nog liever het nieuws van de NOS dan dat geblaat van die egotrippende schreeuwlelijk.

      /   Reply  / 
  3. Joep

    Laat die blaatkoelie lekker wegblijven. Snap niet dat hij nog zoveel podia krijgt. Wat deze man doet is volstrekt nutteloos.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Prem Radhakishun verdeelt erfenissen op Nederland 1 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>