Carice over tongen met Leonardo DiCaprio en Jude Law

Foto: Roy BorghoutsDe aflevering van College Tour met Carice van Houten is al een aantal weken geleden opgenomen. En mensen die er bij aanwezig waren, spreken van een zeer leuk gesprek met ‘s lands meest geliefde actrice. Carice had er zin, zo tegenover Twan Huys gezeten, en vertelde met een glimlach over haar kunnen, haar ambities en haar levenslessen.

Ze vertelt dat naaktscènes niet haar favoriete momenten zijn. “Maar als je een vrijscène hebt, is het toch raar dat iemand zo met een lakentje zit. En nogmaals, ik vind het niet leuk. Maar het hoort bij het leven en ik zie het niet als iets ‘sexies’. Sterker nog, nu ik ouder word denk ik: eeh…”

Aan haar samenwerking met de grote Hollywood-sterren koestert Van Houten warme herinneringen. In 2007 speelde Van Houten een rol in de film Body of Lies met Leonardo DiCaprio. Uiteindelijk sneuvelde in de montage haar aandeel in de film, maar ze heeft er geen slecht gevoel aan over gehouden. “Ik heb negen keer met hem mogen tongen, ik vond het te gek.”

Met Jude Law had Van Houten een soortgelijke ervaring. Met hem speelde ze in Repo Men een scène waarin zij onwillig stond af te wassen, terwijl Law lieve woordjes in haar nek fluisterde. “Tijdens de repetitie dacht ik: whatever. Ik heb me omgedraaid en ben hem gaan zoenen. De regisseur zei: “Ik begrijp dat je dat doet, maar je speelt dat je níet wilt hè…”

Van Houten is ook openhartig over het moeizame begin van haar studie aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Daar kon ze zich naar eigen zeggen erg eenzaam voelen. “Mijn moeder en mijn stiefvader waren net gescheiden. Ik kon met heel veel dingen niet dealen; ik kon niet alleen zijn, dat maakte me heel erg bang.”

College Tour, 20.25 uur, NTR (NL3)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Carice over tongen met Leonardo DiCaprio en Jude Law

  1. Mark

    Leuke vrouw Kheb veel respect. Oor haar

      /   Reply  / 
  2. pukky

    nagemaakteboverdreven serie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>