Malala en Epke Zonderland in College Tour

g243_u112483_1350706037760.cachedVanavond begint het nieuwe seizoen van College Tour met Frank de Boer als spreker. Ook Armin van Buuren is al bekendgemaakt als gast voor deze reeks. Presentator Twan Huys heeft in De Wereld Draait Door de andere bekendheden onthuld van dit seizoen. Het gaat onder andere om Malala Yousafzai en Epke Zonderland.

Malala is het Pakistaanse meisje dat er voor strijdt dat meisjes ook naar school moeten mogen. Op 11-jarige leeftijd werd ze beroemd door de blog die ze voor de BBC bijhield over gewelddadigheden van de Taliban in de Swatvallei. Dat moest ze uiteindelijk bekopen met een doelgerichte aanslag, een kogel in haar hoofd. Wonderlijk genoeg overleefde ze de aanslag.

De andere gasten dit seizoen zijn Ruby Wax, primatoloog Frans de Waal, misdaadauteur Karin Slaughter en journalist Jeremy Paxman.

College Tour, 20.40 uur, NTR (NL3)

Zie ook:
- Armin van Buuren en Frank de Boer in College Tour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>