Weer minder zendtijd voor Sesamstraat

sesamstraatSesamstraat, wie is er niet groot mee geworden? Misschien dat daarom hele volksstammen in verweer komen als het kinderprogramma weer eens een klap krijgt. Niet dat het verzet iets uitmaakt: de publieke omroep is in het verleden onverbiddelijk geweest, telkens moest Sesamstraat zich schikken naar de wensen van de netmanager. Vandaag wordt bekend dat de zendtijd van Sesamstraat is ingeperkt. In plaats van 25 minuten duurt het programma straks nog maar 15 minuten.

Sesamstraat richt zich vanaf 20 januari op één poppenkarakter. In elke aflevering staat Pino, Tommie of Ieniemienie centraal. Het vertrouwde magazineformat vormt nog steeds de basis. Maar aan het programma worden doorlopende verhaallijnen toegevoegd waardoor de kijker nog meer meeleeft met de figuren.

Naast deze inhoudelijke vernieuwing presenteert Sesamstraat ook een nieuw en op zichzelf staand programma met de titel 10 voor… Tien minuten met de leukste filmpjes van Bert en Ernie, Elmo, Koekiemonster, Grover of Graaf Tel. Dus 10 voor Bert en Ernie, 10 voor Koekiemonster et cetera.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Weer minder zendtijd voor Sesamstraat

  1. Frank

    Dan zit je in totaal dus ook op 25 minuten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>