Najaar NTR: Historische comedy en Idols-documentaire

welkom bij de romeinenDe NTR heeft vandaag zijn programma’s voor het nieuwe seizoen gepresenteerd en daar zitten best wat leuke titels tussen. Zoals Welkom bij de Romeinen, een historische comedy voor alle leeftijden. Hierin ontvangt Plien van Bennekom gasten uit het verleden die al eeuwen dood zijn, gespeeld door onder andere Pierre Bokma, Paul de Leeuw en Carice van Houten. Maar ook is er een documentaire waarin de kandidaten uit de allereerste Idols bijeenkomen.

Historicus Maarten van Rossem is vanaf  eind januari, samen met zijn zus Sis en broer Vincent, te zien in een serie over steden in Nederland en omgeving. De drie Van Rossems laten elkaar plekken of objecten zien, die de anderen niet of minder goed kennen en vertellen elkaar de bijbehorende verhalen.

Paul Witteman is vanaf januari te zien met het nieuwe cultuurprogramma Podium Witteman, waarin veel aandacht komt voor onverwachte muzikale combinaties en aanstormend talent.

Vernieuwing is er vooral bij de jeugdprogrammering, meldt de NTR. Nieuwe titels zijn de Dokter Corrie Show (start in januari), het Zapp Weekjournaal, de opvolger van het Schooltv-weekjournaal, De Buitendienst van Nieuws uit de Natuur, het showprogramma Studio Snugger, gepresenteerd door Thomas van Luyn, en de kleuterserie Aap, Poot, Pies, die zich afspeelt in de dierentuin.

Bekijk een preview van Welkom bij de Romeinen:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>