Gordon zorgt voor explosieve seizoensstart 5 Jaar Later

foto: NTRDe uitzending van 5 Jaar Later van gisteravond zorgt voor vuurwerk. Gordon ontvangt Jeroen Pauw in zijn villa en besluit om schoon schip te maken met zijn Toppers-verleden. De ware reden waarom hij uit het feestgezelschap is gestapt, is René Froger. Volgens Gordon heeft de man een drankprobleem en gedraagt hij zich als een tiran. Hoe lucratief deze klus ook, Gordon had genoeg van die sfeer en stapte op.

De uitzending met Gordon trekt 915 duizend kijkers, een aantal dat NPO1 normaliter met Pauw nauwelijks haalt. De zender is meteen marktleider in het tijdslot, blijkt uit gegevens van Stichting Kijkonderzoek.

Gordon vertelt overigens nog veel meer. Zo heeft hij in de afgelopen vijf jaar iemand zwanger gemaakt, maar waren de omstandigheden verre van ideaal. En is er voor gekozen de zwangerschap af te breken. Verder haalt hij uit naar Marc-Marie Huijbregts en opnieuw naar de muziekindustrie, die zijn muziek weigeren te draaien.

Jeroen Pauw ontvangt deze reeks ook nog Emile Roemer, Jan Smit en Sven Kramer.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gordon zorgt voor explosieve seizoensstart 5 Jaar Later

  1. leon

    Ik walg van die aandachttrekkerij van die nicht van Gordon, dat uberhaubt nog aandacht wordt besteed aan die trieste BNer, weg dr mee en nooit meer terugkomen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>