Sinterklaasjournaal verliest Hoofdpiet en Pietje Paniek

hoofdpietHet Sinterklaasjournaal verliest twee iconische pieten. Erik van Muiswinkel en Jochem Myjer hebben besloten om te stoppen bij het programma. Erik heeft maar liefst 18 jaar met de Sint opgetrokken, Jochem is sinds zes jaar betrokken bij het Sinterklaasjournaal.

Het besluit om te stoppen is dan ook niet makkelijk geweest. “”We kijken terug op een groot aantal geweldige Sinterklaasjaren. Het is nu tijd om het stokje over te dragen en wij wensen de redactie en kijkers veel plezier toe in de toekomst”, laten ze weten in een verklaring.

De publieke omroep vindt het jammer dat Hoofdpiet en Pietje Paniek hun functie neerleggen, maar er blijven genoeg pieten over. Ook bekijkt de omroep NTR of er eventueel nieuwe pieten bij moeten komen, uiteraard in overleg met Sinterklaas zelf.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sinterklaasjournaal verliest Hoofdpiet en Pietje Paniek

  1. Pitten

    Het is eigenlijk standaard dat er om de zoveel jaren een nieuwe Hoofdpiet komt. Van Muiswinkel heeft de rol echter wel prachtig neergezet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>