Game of Thrones seizoen 6: Leeft Jon Snow?

game of thronesMiljoenen mensen wereldwijd hebben 24 april roodomlijnd in de agenda staan: dat is de dag dat Game of Thrones weer begint. Het zesde seizoen is nog onvoorspelbaarder dan zijn voorgangers, want voor het eerst konden fans niet vooruitlezen met de gelijknamige boekenreeks. En dus vragen fans zich af: hoe loopt het nu af met Jon Snow?

Na de schokkende gebeurtenissen aan het einde van seizoen 5 – de bloedige aanslag op Jon Snow door de muitende soldaten van Castle Black, de nipte ontsnapping van Daenerys uit de vechtkuilen van Meereen en Cersei’s openbare vernedering in de straten van King’s Landing – bereiden de overlevenden uit alle windstreken van Westeros en Essos zich voor om, onverbiddelijk, hun eigen onzekere lotsbestemming in vervulling te doen gaan.

Vertrouwde gezichten smeden nieuwe verbonden om hun strategische overlevingskansen te verhogen, terwijl nieuwe personages hun opwachting maken om in alle windstreken de balans van de gevestigde orde te verstoren.

Bekijk de trailer:

Game of Thrones, 3.00 uur, HBO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>