Televisiegoeroe Aaron Spelling is niet meer

Toen ik bijna met de lagere school klaar was, begon RTL met het uitzenden van Beverly Hills 90210. Ik was meteen verknocht aan de serie. Op school ontstond een levendige ruilhandel in plakplaatjes en de dag na een nieuwe aflevering was het telkens het gesprek van de dag. Via die plakplaatjes leerde ik dat Donna (Tori Spelling) de dochter was van de bedenker van die serie, Aaron Spelling. Pas veel later ontdekte ik dat Spelling verantwoordelijk was voor nog veel meer hitseries. En nu is de televisiegoeroe niet meer.
Aaron Spelling is vrijdag op 83-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. En daarmee gaat een grootheid verloren. Naast Beverly Hills 90210 was hij namelijk ook verantwoordelijk voor Charlie’s Angels, Melrose Place, Charmed, Dynasty en de Love Boat. Met die series verwierf hij zijn faam, terwijl hij daarvoor zelf al acteur was.

Spelling was nog niet klaar. De serie Charmed loopt nog en hij legde de laatste hand aan een nieuwe serie, Split Decision. Het zal het laatste worden wat we van een groot producer zien.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Televisiegoeroe Aaron Spelling is niet meer

  1. Kokstra

    Charmed loopt inmiddels ook niet meer :)

      /   Reply  / 
  2. janneke

    hij is echt geweldig charmed is de allerbeste serie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>