Ria Visser en NOS gebrouilleerd uit elkaar

Ria Visser is vertrokken bij de NOS, meldt Evert Santegoeds op Radio 538. De oud-schaatsster was de afgelopen jaren te zien als analyticus voor het schaatsen bij de NOS, daarvoor verzorgde ze ook al commentaar voor de omroep bij belangrijke schaatswedstrijden. Maar afgelopen jaar zouden er enkele incidenten zijn voorgevallen waardoor een verdere samenwerking onmogelijk is geworden. Voor de oplettende kijker zal dat niet helemaal als een verrassing komen.

Ria Visser was dit jaar namelijk mee naar de Olympische Winterspelen met de NOS en verzorgde onder leiding van Mart Smeets met Bart Veldkamp analyses over verschillende afstanden. In de studio leek de temperatuur niet zelden tot onder het nulpunt gedaald (terwijl ze in Vancouver juist vrieskou konden gebruiken!), wat leidde tot veel gekibbel en onmin op televisie. In de media-uitzending van De Wereld Draait Door werd hier zelfs minutenlang over gesproken (video).

De breuk tussen Visser en NOS lijkt dus niet in goede harmonie tot stand gekomen. Later vandaag ongetwijfeld meer in RTL Boulevard of SBS Shownieuws.

Zie ook:
- OS2010: Visser en Veldkamp mogen nog één keer kibbelen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Ria Visser en NOS gebrouilleerd uit elkaar

 1. Vincent

  Verrassend, aangezien Veldkamp vertrokken is bij de NOS. Ria is top, jammer dat we haar nu niet meer zien :-(

    /   Reply  / 
 2. me

  Ze moeten wel er weer een vrouw neer zetten. als dit waar blijkt te zijn (santegoeds weet je het maar nooit) is denk ik groenewold wel een goede vervangster je kan immers een sprinter niet commentaar laten geven op allrounders terwijl allrounders ook moeten sprinten

    /   Reply  / 
  1. Anne

   Lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat als dit waar is dat Renate Groenewold aan tafel gaat zitten bij de NOS. Renate is tegenwoordig hoofdcoach bij Schaats selectie Drenthe ( http://www.schaatsselectiedrenthe.nl/ ) met onder ander Marije Joling (afgelopen jaar 4e op het NK Allround)

     /   Reply  / 
 3. robert

  Denk dat Mart m dr niet meer in wil proppen.
  Ik vond die Ria geen slechte, maar waar hebben het over, schaatsen is niet meer zo interessant als vroeger.

    /   Reply  / 
 4. frank

  kan ze naar iets nieuws gaan vissen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>