Martine van Os met camper door Europa, slapen in hotels

Omroep Max komt dit najaar met een nieuw reisprogramma: We Zijn Er Bijna. Martine van Os presenteert de titel, die doet denken aan Gezellig naar de Krim, wat Derek Bolt enige jaren terug voor de KRO maakte. “Met campers trekken we gedurende zes weken half Europa door. Via Duitsland Italië in en zo verder”, vertelt Van Os in weekblad Privé. Ze trekt er deze zomer op uit, als middagshow Tijd voor Max stilligt. Pikant detail is dat Martine zelf niet in een camper slaapt.

“Ja, ik ga zelf niet in een camper liggen! Dat heb ik ook als voorwaarde gesteld. Ik wil het best presenteren en zes weken van huis zijn, maar dan wil ik wel overnachten in behoorlijke hotels.”

Het is de bedoeling dat Van Os onderweg verhalen verzameld van haar reisgezelschap, terwijl het decor telkens wisselend afhankelijk van de plaats van bestemming. “Zo zit er een man in het gezelschap die ernstige problemen heeft gehad met zijn hart. Hij vertelt hoe dat zijn leven heeft veranderd. Maar er is ook iemand die tijdens de reis een specifieke opdracht gaat uitvoeren.”

Zie ook:
- Bedrijvendokter Hennie van der Most van Max naar SBS 6
- Monique van de Ven huisarts in dramaserie Omroep Max

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>