NPO bezuinigt maar PowNed smijt met geld (video)

Wie de laatste maanden een krantenbericht over de publieke omroep las, ontkwam daarbij niet aan de bezuinigingen. 200 miljoen euro gaat er van het jaarlijkse budget af. Overal klagen omroepen over slinkende budgetten. Maar PowNed neemt het er nog even van. Sterker nog, de omroep smijt met geld in het nieuwe programma House Ibiza, vanaf vrijdag te zien op Nederland 3. Dure champagne wordt rijkelijk verspild, zoals valt te zien in de eerste beelden. Opmerkelijk is dat socialist Ronald Plasterk er met een big smile bijstaat.

House Ibiza, gepresenteerd door Rutger Castricum, laat zich het snelst uitleggen als een Villa Felderhof maar dan voor de jongere kijker. “Bezuinigingen bij de publieke omroep? Daar merken wij tot op heden bitter weinig van. Zo reisden wij deze zomer, samen met 22 prominente Nederlanders, op uw kosten naar Ibiza. Dank daarvoor. Het waren vier fantastische weken”, aldus de omroep zelf.

Bekijk de beelden:

Zie ook:
Rutger Castricum presenteert PowNeds Villa Felderhof
- Jokertje in nieuw PowNed-programma House Ibiza

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “NPO bezuinigt maar PowNed smijt met geld (video)

  1. Jordy

    Klopt. Bij Shownieuws werd er ook al stilgestaan bij een tweet van Rutger, iets in de trand van ‘Geen bezuinigingen bij PowNed, 250.000 dollar voor 2 uurtjes Pamela Anderson in de villa.’ :)

      /   Reply  / 
  2. Levi

    Dit vind ik dus een grof schandaal! Powned doet het er om. De NPO zou direct moeten ingrijpen en de omroep moeten aanpakken op zijn gedrag. Ze doen het er gewoon om

      /   Reply  / 
  3. Michel

    @Levi Daarom doen ze het ook. Omdat het kan. Het is belachelijk dat het kan maar, het is zo.

      /   Reply  / 
  4. John Doe

    Wanneer begint dit programma?

      /   Reply  / 
  5. David

    ” Zo reisden wij deze zomer, samen met 22 prominente Nederlanders, op uw kosten naar Ibiza. Dank daarvoor. Het waren vier fantastische weken”, aldus de omroep zelf.”

    Hahaha. Sorry, maar ik kan er wel om lachen. Ze laten dus juist zien dat er nog stééds BAKKEN met geld naar de PO gaan, en relativeren het gemekker van andere omroepen die alleen maar -om maar in geenstijl te blijven- huilie huilie doen.

      /   Reply  / 
    1. ed

      Wat willen ze hier nu mee aantonen? Televisie maken op locatie kost geld? Onze presentator heeft een dikke witte pens en draagt foute zwembroeken? Die “bakken met geld” hadden ze beter in een goede redactie van Pownews kunnen steken.

        /   Reply  / 
    2. geen powned liefhebber

      Sta jij ook te lachen als een andere publieke omroep belastinggeld over de balk smijt? Of doe je dat alleen bij POWned?

        /   Reply  / 
  6. aaron

    Hahahahahahaha geweldig !

      /   Reply  / 
  7. ed

    Zo begon BNN ook, en kijk eens wat dat voor gevestigd clubje is geworden. Over een paar jaar rijdt Castricum gewoon in een Saab en wordt als “uniek talent” boven de Balkenende-norm betaald. Beetje schoppen is zo makkelijk totdat je zelf opeens tot de gevestigde orde behoort.

      /   Reply  / 
  8. kwikjealex

    Natuurlijk doen ze dit allemaal expres om NPO voor gek te verklaren.
    En blijkbaar hebben ze gelijk (alweer).

      /   Reply  / 
  9. Albert

    Hoe heet het nummer dat op de reclame beelden worden getoont van house of ibiza?

      /   Reply  / 
  10. Koenen

    Jaa, hoe heet dat nummer?!?!?!?!

      /   Reply  / 
  11. Mathijs

    Ronald Plasterk is nog altijd een sociaal democraat, das heel wat anders dan een socialist.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>