NCRV ook deze zomer en winter met De Slimste Mens

De NCRV komt definitief met een nieuwe serie van De Slimste Mens. Op basis van de kijkcijfers is dat niet heel verrassend, er keken afgelopen zomer grofweg 1 miljoen mensen naar de quiz op Nederland 2. En het blijkt dat in tijden van bezuinigingen er zeker ruimte blijft voor amusement. Vanaf 22 juli zijn Philip Freriks en brompot Maarten van Rossem verenigd. Sterker nog: ook komt er een winterseizoen.

NCRV-eindredacteur William Hoes: “We zijn erg trots om te kunnen melden dat we de kijker dit jaar dubbel zoveel kijkplezier kunnen bieden met maar liefst twee series van De slimste mens. Het succes van vorig jaar was overweldigend. Het aantal kijkers en de waardering was zo groot, dat overtrof alle verwachtingen. Philip en Maarten kunnen niet wachten om weer in de vragenarena van De slimste mens te stappen!”

Zie ook:
- Arjen Lubach draagt zege De Slimste op aan Janine Abbring
- Ontknoping De Slimste Mens: Arjen, Jan of Mark?
- Recordscore voor De Slimste Mens
- De Slimste Mens lekker ‘rommelig’ terug bij NCRV

1 Reacties // Reageer

One thought on “NCRV ook deze zomer en winter met De Slimste Mens

  1. geenleven

    jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

    BLIJ MEE!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>