EO in Ethiopië voor derde seizoen De Pelgrimscode


Het is één van de grootste projecten van de EO: De Pelgrimscode. Het reality-programma met BN’ers keert vanavond terug voor een derde seizoen en dit keer op een opgewarmd tijdslot: de donderdagavond waar vorige week nog Wie Is de Mol? te zien was. Zal dat het programma met Bert van Leeuwen dan nu eens aan meer dan een miljoen kijkers per aflevering helpen?

De EO is voor dit seizoen neergestreken in Ethiopië. Bert Kuizenga, Kim Feenstra, Wim Kieft, Pernille La Lau, Sjoerd Pleijsier, Marian Mudder, Leo Alkemade, Aukje van Ginneken, Christijan Albers en Monique Samuel binden met elkaar de strijd aan voor de pelgrimsschat ter waarde van €10.000 voor een zelfgekozen goed doel. Die schat bevindt zich in de heilige stad Jeruzalem.

De pelgrims treden in de voetsporen van de mysterieuze Koningin van Sheba. De tocht voert hen door ‘haar’ land en brengt hen van de oevers van het Tana Meer via de Nijl en de Middellandse Zee naar de stad der steden: Jeruzalem.

De Pelgrimscode, 20.30 uur, EO (NL1)

Zie ook:
- Kim Feenstra, Aukje van Ginneken in EO’s De Pelgrimscode
-

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “EO in Ethiopië voor derde seizoen De Pelgrimscode

  1. Peter

    Peking Express/WIDM. Ook een geweldige show dit.

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Ze hebben een leuke groep geselecteerd voor de pelgrimscode. Niet zo spannend als widm, maar het kijkt wel lekker weg. Wim Kieft vind ik echt een briljante keuze. Volgende week weer!

      /   Reply  / 
  3. gtstfites

    Bert Kuizenga hij leeft nog :P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>