Vier programma’s voor Katja Römer-Schuurman bij NCRV

foto: BNNKatja Römer-Schuurman gaat vol aan de bak voor haar nieuwe werkgever NCRV. Ze presenteert in elk geval Alles voor je Kind, maar ze krijgt ook een populair-wetenschappelijk programma. Verder gaat ze acteren in een dramaserie en wordt er gewerkt aan een humoristisch en kritisch panelprogramma.

Over drie van de vier projecten is nog weinig bekend, maar de NCRV brengt vandaag naar buiten waar Alles voor je Kind over gaat. Ze volgt hierin voor langere tijd gezinnen waarin een van de kinderen een groot talent heeft. Hoe ver ga je voor je kind en ten koste waarvan?

Katja: “Ik kan me voorstellen dat je uit liefde voor je kind bereid bent ver te gaan en dat je er veel voor wilt opofferen. Maar de kinderen en ouders in dit programma gaan wel heel erg ver. Het volgen van een aantal gezinnen, dat omwille van het talent van een van de kinderen, huis, baan en vrienden achter zich laat, lijkt me ontzettend interessant en ik verheug me er dus ook enorm op!”

Zie ook:
- Verrassende transfer: Katja naar KRO/NCRV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>