Jurylid Janny 3 kilo zwaarder door Heel Holland Bakt

heel holland bakt 2014Twee maanden lang zijn er duizenden en duizenden calorieën geproefd in Heel Holland Bakt, vanavond is het tijd voor de laatste suikerbommen. Jawel, de finale van Heel Holland Bakt staat op het menu. Menno de Koning, Beth Storry en Anouk Bosma kruisen nog één keer de spatels om de gunst van Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden te winnen.

De drie overtreffen zichzelf in deze allerlaatste aflevering van Heel Holland Bakt met de Charlotte Russe taart, Petite Fours en als klap op de vuurpijl de lastige kiekeboetaart. Janny: “De finalisten liggen in creativiteit en techniek zo dicht bij elkaar, dat ze alles uit de kast moeten halen om als winnaar uit de strijd te komen.”

Voor Janny waren de draaidagen in de baktent een feestje, al kon ze niet verhullen dat haar jasjes met de week strakker gingen zitten. “Ik ben drie kilo aangekomen”, biecht ze op aan Televizier. “Ga maar eens na. In de eerste week: tien kandidaten, drie baksels… Ik vind dat je de kandidaten ook de eer moet geven door alles goed te proeven. Het is niet respectvol om alleen een muizenhapje te nemen. Soms is zelfs een tweede hap nodig. We hebben daarom veel geproefd, met ontzettend veel plezier. Ik ben nu aan het trainen, dus het komt weer helemaal goed.”

Heel Holland Bakt, 20.20 uur, Max (NL1)

Zie ook:
- Heel Holland Bakt terug op hoofdpodium NPO
- Eerste beelden Heel Holland Bakt 2014
- Heel Holland Bakt pas na zomer terug op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>