SBS 6 en Hans Kraay Jr uit elkaar

hans kraay jrAls donderslag bij heldere hemel is er een eind gekomen aan de samenwerking tussen Hans Kraay Jr. en SBS 6. Er is te weinig werk voor hem en daardoor wordt het exclusiviteitscontract niet verlengd. Best opmerkelijk, aangezien SBS juist de uitzendrechten voor de Champions League heeft bemachtigd en ook wat andere sport mag uitzenden. Daar is Hans blijkbaar geen voorkeursgezicht, en een programma als Lachen om Home Video’s kan in principe iedereen presenteren. Dus komt er een einde aan de jarenlange samenwerking. 

Grote kans dat RTL 7 nu met Hans Kraay aan de slag gaat. Hij is een geliefd gezicht bij Voetbal International. En de mannenzender weet vast nog wel andere dingen voor Hans te fabriceren.

Hans Kraay jr.: “Ik heb altijd met veel plezier bij SBS gewerkt en kijk nu uit naar nieuwe uitdagingen en nieuwe mogelijkheden.”

SBS-directeur Peter Lubbers: “Onze kijkers hebben Hans leren kennen als een spontane en sympathieke televisiepersoonlijkheid. We bedanken hem voor zijn inzet en enthousiasme en wensen hem veel succes met zijn nieuwe plannen.”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “SBS 6 en Hans Kraay Jr uit elkaar

  1. haal home videos ook van de buis!

    Lachen om Home Video’s’
    zou helemaal van de buis gehaald moeten worden, want de videos die er vertoon worden, de zogenaamde ‘lachwekkende’ videos waar volwassen mensen maar ook kleine kinderen ongelukkig vallen en zich ernstig bezeren! is niets om te lachen!

      /   Reply  / 
    1. Ejj.

      True,vind ik dus nou ook .

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>